Şimdi Ara

denemelerin gerçek sınavla ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
9.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denemelerde yaptığımız netler gerçek sınavda çıkaracağımız netlerden ne kadar farklı oluyor? fazla gelebilir mi tecrübe eden var mı

• Rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• bence gerçek sınavda daha fazla oluyor ben edebiyatta 22 doğru yapmıştım bu seneki yks'de. geçen sene sınavdan önce çözdüğüm 345 denemelerine bir bakayım dedim hep 18 doğru. tabii o denemelerin üstüne az biraz konu çalışmistim ama çok değil çok fazla etki etmemiştir. yani burada herkes en baba deneme yayınlarını çözmeye çalışıyor genelde haliyle de zorlanıyolar ama gerçek sınavda daha iyi netler elde edileceğini düşünüyorum ben açıkçası. benim en iyi denemem yks idi diyen birkaç kişiye de rastlamıştım

• mebin 2018 tyt örnek sorularını sınava 1 hafta kala çözdüm 104 net yaptım. (2018 tyt değil. 2018 tyt örnek sorular.)
    2019 gerçek tytde de 104 net yaptım.
  • Denemeler genelde daha zor olur bu yüzden de daha yüksek yaparsın sınavda. Ama o anki stresle, heyecanla dikkatsizlik yaparsan daha da düşebilirsin. Tamamen sınav anına bağlı bir şey aslında, ayrıca gerçek sınavın hiçbir zaman zor olduğunu düşünmüyorum.

2019'daki 345,bs vsvs denemelerim 100+

2019 tyt: 85

:)
  • aga bu tamameeen kişiye bağlı biliyonuz mu bu yüzden psikoloji çok önemli diyorlar benim kuzen doğa kolejini %100 bursla 1.bitirdi netler 10K'ya gireceği yönündeydi kaliteliydi yani ama beklenen şey her şeyi bilmesine rağmen olmadı ve 2.mezunda diş kazandı aynı şekilde çok acayip kasmayan birinin de 80 neti gördüğünü biliyorum ayt 40 netti çokta iyi değil ama hakettiği de bu değildi o kadar çalışana göre bir de benden 1 dönem üst bir arkadaş vardı sağlam çalışmıştı 300K yaptıydı işler yolnda gitmemiş o günden beri ben de korkarım yani nolacağı belli olmuyor aga bazen bazen de ortalama bir şey geliyor yani senin çözdüğün denemelrin sınavla bağlantısını bilmediğimiz için de yorum yapmak zor mesela bir adam apotemi fulluyordur 35+ deriz ki haa tamam bu adam sınavda da minimum ama minimum 35+ yapar ama ben rönesansta 25 yapıyorum sınavda 20+kesin diyemiyorum biraz da bize çözdüğümüz şeylere bağlı çözdüğün denemeler belli net aralıklarını artık garanti etmesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sb soruları > deneme > gerçek sınav yks yani
  • bu sene sınava giricem ama denemede 80 civarı yapıyorken 2018 ve 2019 tyt sınavlarını çözdüğümde 90 civarı yapmıştım bence gerçek sınav daha kolay denemelerde çok kasıntı sorular var çok yeni nesil sorular var hepsi zırva bence
  • Konu çalışmış haliniz tek gözle görmeye benzer.
    Denemeler ile ikinci hatta üçüncü gözünüzü açabilirsiniz.
    Denemelerin asıl amacı ufku açmak.
    Ha bana sorarsanız ösym her sene kendi birkaç tane orjinal sorusunu sorduğu için hiç bir şekilde %100 ösym tarzı bir deneme bulamazsınız. Deneme çözerek pratiklik arttırıp sınavda çözüme ulaşma ihtimaliniz artmış oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemelerdeki psikolojinle sınavdaki psikolojin aynıysa bir psikoloji düşüklüğü yoksa daha yüksek yapıyorsun sebebi;

her denemenin sınavdan uzaklığı var

bazı denemelerde Sosyal den 1-2 tane de olsa bilgi soruyorlar ki coğrafya dışında bilgi sorusu gelmedi

fende de 2-3 soru gereksiz yerlerden soruluyor ösym genel soru sorar

matın problemler kısmında hepimizin tüm kaynaklarda gördüğümüz soruları soruluyor sınavda pek bi farkı olmuyor. tek aşamalı soruları grafik sorularında oluyor ama denemelerde her mat kısmında 5-6 tane çok kastıkları yerler olabiliyor

Türkçe konusunda bir şey demiyorum ösym işini iyi yapıyor çoğu kaynaktan sağlam türkçe soruları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmansahyy -- 21 Mayıs 2020; 23:37:20 >
  • gelecegindoktoru44 G kullanıcısına yanıt
    Ondan once ksc yapiyorfunuz hocam suan ben normal denemde 80 civari yapiyorum onerir misiniz yoksa denemeler mi devam edeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok kişisel bir şey.Benim olumsuz düşüncelerim vardı bazen kendime pek güvenemiyordum bunun karşılığında da sınavda yapabileceğimin kötüsünü yaptım.Öte yandan kendine fazla güvenmek de iyi değil.
    Bu konuda hep olumlu düşünmek lazım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeler daha zor bencede

• peau bleue kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz?genelde 345 ile benzer geliyo aslında netler

• 345, sarmal, derece falan filan neredeyse birçok denemede 100 civarı bazen 105 net bile yaparken sınavda 81 yaptım :)

• Gerçek sınav da kolay olanı yapmak en zoru ...

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    peki hocam ayt nasıldı? ben TYT denemeleriyle gerçek sınav arasında oynama olabileceğine daha çok ihtimal veriyorum. süre sıkıntısı, soruların yoruculuğu insanda ek olarak strese sebep olabilir. AYT sanırım denemelerle daha çok uyuşuyor. Konsantre olursan hatta esas sınavdan daha iyi bir AYT neti yapılabileceğine inanıyorum.

• aynen hocam ya soru bankasında çözemediğim konuları denemelerde çözebiliyorum bazen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.