Şimdi Ara

3d 82cm ekran gözleri yoruyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlere bi sorum olacak gold bilgisayarda 3 ay ertelemeli kapmanya var kendime monütör niyetine bilgisayarım için 3d destekleyen en az 82 cm monütör olmak isiyorum fakat bazı yorumlara baktığımda gözlükle film izlendiği zaman belli bi süre içinde baş ağrısı yapabiliyormuş acaba bu konuda ne tavsiye edersiniz bide 82 ekran ile 97 ekran arasında 100 tl fark var gözlerime zarar vermiyecek olan hangisidir yardımlarınızı bekliyorum bu arada bu monütörü tv olarakta kullanmayı düşünüyorum

• Baş ağrısı mide bulantısı v.b. gibi durumlar genelde aktif 3D gözlüklerde olur;ama ekran boyutu büyüdükçe izleme kalitesinin arttığı bir gerçektir.Gold ve hızlı al artık çoğunluğu paralel ith.ürünlere yönelmeye başladı bilginize;ürün sayfasını iyi kontrol etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 2 Temmuz 2013; 11:30:05 >
  • peki bana ne önerirsin gözlerimi yormıyacak güzel özellikleri olan lg
  • bulabilirseniz :

quote:

Orijinalden alıntı: cce

dün LG 32lm661s aldım.almadan önce samsung 32eh6030 ile aynı ortamda aynı filmler ile uzun süren 3d ve diğer film testlerini yaptım.

lg nin 3d performansı samsungtan çok üstün.samsungta görüntü, aktif gözlüklerle titreme yapıyor.

evde bir çok hd ve 3d film izledim.lg , sd ve hd yayınlarda ve 3d yayınlarda çok başarılı.3d de mükemmel bir derinlik ve resim kalitesi sunuyor.

üzerindeki uydu alıcısıda çok başarılı.tüm kanalları buldu.istediğim gibi kanlları sıralayabildim.

internetle smart tv ile işi olmayanlara bu tv yi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

arkadaşlar sizlere bi sorum olacak gold bilgisayarda 3 ay ertelemeli kapmanya var kendime monütör niyetine bilgisayarım için 3d destekleyen en az 82 cm monütör olmak isiyorum fakat bazı yorumlara baktığımda gözlükle film izlendiği zaman belli bi süre içinde baş ağrısı yapabiliyormuş acaba bu konuda ne tavsiye edersiniz bide 82 ekran ile 97 ekran arasında 100 tl fark var gözlerime zarar vermiyecek olan hangisidir yardımlarınızı bekliyorum bu arada bu monütörü tv olarakta kullanmayı düşünüyorum

siz tv yi monitor olarak kullanmak istiyorsunuz buda sanırım izleme mesafeniz çok yakın olacak anlamına geliyor
    82 ekranda tv de çok yakından 3d deizlerseniz aktifte pasifte gözlerinizi yorar..
    yok 2-3 metre uzaktan izlerim diyorsanız busefer ekran boyutu küçük olduğundan 3d filmden keyif alamazsınız çok basık olur sahneler
    3d de için ekran ne kadar büyük olursa o kadar keyifli sürükleyeci olur (zaten 3d nin amaçı filmi sahnelerin ortasında yaşamak değilmi) bunuda 82 ekranda yaşamanız çok güc
    bence 3d şart ise minimun 106 ekrandan arayışlarınıza devam edin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

peki bana ne önerirsin gözlerimi yormıyacak güzel özellikleri olan lg

izleme mesafesi 2-4 metre gibiyse odanın bütüklüğüde buna göre müsaitse 50inc düşünürmüsünüz? 1600-1800tl civarı plasma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.