Şimdi Ara

114' 4K HDR ekranda film ve oyun deneyimi LG Cinebeam HU80KG UHD Lazer Projektör inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    LG'nin projeksiyon cihazıyla Xbox One X'te 114 inç 4K HDR ekranda oyunlar oynadık ve videolar izledik. LG Cinebeam HU80KG 4K HDR Lazer Projektör ön incelemesiyle sizlerle.



  • İnput lag yüksek gibi

  • Projeksiyonda forza bir süre sonra bende mide bulantısı yapıyor. Ama genel keyif faktörü çok güzel.

  • Arada takılmalar mı oluyor oyun oynarken yoksa bana mı öyle geldi?
    Büyük ekran bir Monitör yerine tavsiye eder misiniz? @Speed-Step

  • Mi nin ki daha güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • renk paleti nedir kaç bit renk destekliyor ansi lümeni kaç hiçbir bilgi yok sadece cihazın şovu yapılmış

  • ayrıca hangileri HDR yi destrekliyor Hdr10 mu 10+ mı Dolby vision mu? az biraz çalışın incelemelerden önce

  • CriticalWave kullanıcısına yanıt
    Adam incelemiş işte. Teknik detay da vermiş. Mükkemmel ya dedi bir kere ordan anla. Bu zamana kadar adam gibi projeksiyon inceleyen mi var. Teknoseyirde aynı burasıda aynı. Forumda bu işleri çok iyi bilen kişiler var lcos mu dlp mi lcd mi bakar bakmaz anlıyan kişileri davet etselerde onlar eşliğinde inceleseler. ışık gücünü ölçmek için aletleri var onları deneseler.

    Çok iyi ya, mükemmel ya. Sanki sokakdaki bir vatandaşa seyredip yorum almışlar. Mesut donanımhaber farkındamısın sitesnin ismi donanım. Donanımını anlat donanımını. Mükemmel ya demekle olacak değil. Burdaki kitle youtube ktlesi değil bilinçli kitle . Kitleni doyur . Erdi olsa vidasının nerden geldiğini bile anlatır. Amacım seni gömmek değil ama lütfen sen yapma bari.

  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Mesut Çevik salmış artık, eskiden incelemeleri zevkliydi önem vererek hazırlıyordu ama şimdi tüm site Erdi Özüağ'a bakıyor.
  • 10 kez 114 inç demenize gerek yok

  • Projeksiyonlar çok iyi oluyor.Bir de şu İnternet Altyapısını Fiber yapmaları gerekiyor yüksek çözünürlük'lü sahneleri yansıtmakta güçlük çekiyoruz.Bu arada fiyatları biraz tuzlu Ülkemizin büyük çoğunluğu dar gelirli olduğu için bunlar lüks kaçabiliyor.DH Ailesi ve Mesut Çevik'e katkılarından dolayı teşekkürler...

  • Bu aynalı projeksiyonlarda ayna parlaklığı bir süre sonra düşüyor. Zaten sıfır halinde bile ciddi kayıp var. Dizayn bence acayip saçma olmuş. Kısa atım değil. Üç metre mesafe demek, salonun ortasında ayak altında dikine duran bir kütle demek. Tavana assan olmaz. Yere koysan olmaz. Hem de lazer projeksiyon. Göze dik ışık geldiğinde durum ne olacak? Bu işin geleceği ultra kısa atım lazerler ve yönlü, ortam ışığı reddeden perdeler. Çinliler iyi yapıyor bunları. Şu anda satılıyorlar, ama fiyatların düşmesi gerek.

  • Ben bunun led olan uygun fiyatlı modelini kullanıyorum. 720p çözünürlüğe sahip . Gayet de keyifli. Uygun fiyata alıp siz de kullanabilirsiniz. 2500- 2600 TL civarı.

  • 80 dolarlık dandik Çin malı projeksinonumsu ile film ve dizi izlemeye başladığımdan beri 32 " LG televizyonda bile film izlemek zul geliyor,böyle bir cihazı düşünemiyorum bile.

    Ama kendini fazla lükse alıştırmak da iyi birşey değil.Ulaşamadığında ya insanlıktan çıkmaya başlayacaksın bir şekilde veya hayatın hep hayal kırıklığı ile geçecek.En iyisi elindeki ile yetinip hep bir tık daha yükseltmenin peşinde olmak.Ulasabiliyorsan zaten sorun kalmıyor o zaman.
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=0HZ4rHpjREY reklam olmasın ama bi şu incelemenın içeriğine bakın Adam renk paletının Rec.2020 oldunu ve Rec 2020 nın ne oldunu DCI-P yi bile anlatıyor Mesut bey ise ayak üstü çok güzele fsane kaçırmayın diyip bitiriyor

  • Öyle bir inceleme yapıcak ki örnek olucak. Mkv oynatıyor mu. Hangi formatlarda sorun var. Lens kalitesi nasıl . Lensin vermiş olduğu görüntüde ekranın kenarlarında bulanıklık varmı. Ayarlamaları kolay mı gibi gibi can alıcı noktaları belirtmesi lazım. Eski donanımhaber iyiydi 6-7 resim konurdu donanımın inciniği cinciğini yazarlardı. Altınada yorumlar gelir eksik kalan yerler tammalanırdı.

    Neyse yaş giddikçe eskiyi anmak kötü iş yapıldığını gösterir. İyi iş yapılsa eskiden imkan yoktu derdik. Şimdi imkan var ama yapmamak için sebep yok. Donanım haberin uzun sğreli okuyanı ve yorumucusu olarak Mesut un bu incelemerini beğenmiyorum . Umarım düzelir.

    Mesut uff ya mükemmel incelemiş ufff.
  • CriticalWave kullanıcısına yanıt
    Zaten alacağım zaman Türkiyedeki kanalları incelemeri kesinlikle izlemem biliyorum eksik bilgi ve yalap şap inceleme yapacaklarını. Forumlara bakar kullanıcı yorumlarına bakarım. Yabancı yotube incelemerine bakarım. Adamları lümen, renk gamı,contrast,hdr ölçecek hem kamera hemde özel aletleri ile kıyaslamalı testlerine bakarım. Lensin kalitesi hangi meteryalden yapıldığı projeksiyonda toz filitresi varmı desibel ölcümü atım mesafesi bunları hepsi test edilir.

    Bizde 100" ekranda forza oynadık uff. Bu kadar. Mesut kusura bakma ama eski Mesut u özledik.
  • CriticalWave kullanıcısına yanıt
    pardon linkteki rec709 idi Rec 2020 farklı bi cihazda geçiyordu

  • Dostlar alışverişte görsün misali.


    Teknik bilgi? 114" görüntü veriyor, ürün 4k. Tv ler kaç para biliyor musun?

    Sokaktan birisi yapsa incelemeyi daha faydalı olurdu. Bakın şimdi kollarımı açıyorummmmmm kocaman oldu gördünüz müüüüü.
    Birde mükemmellll bu mükemmell.
  • 0:36 daki el hangi sumo ya ait ?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.