Şimdi Ara

39 Kontöre 10.000 Sms'i Protesto Edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girip derdimizi anlatmamız gerekiyor, çok kişi protesto ederse belki eski sisteme dönerler.
    http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/sozsizde

35 veren çok kişi 39da verecektir.

ama yanlış tabi
  • Benim yazdığım mesaj;

Arkadaşım önce 30 kontördü, sonra milleti kazıklamak için alın size 10.000 sms! Ama 35 kontör dediniz. Zaten kullanan hiç kimse 3.000 sms'i kullanmıyordu değil mi! 10.000 sms verelim ama 35 kontör alalım, zaten millet salakya. yerler. Yiyoruz da mecburiyetten sonuçta. Şimdi de 35 kontörden 39 kontöre çıkarttınız. VODAFONE 30 kontöre HERYÖNE 3.000 SMS veriyor ona geçecek binlerce kişi göreceksiniz. Ayıptır sizin için 4 kontör birleşip milyonlar eder ama bizim de 4 kontöre ihtiyacımız oluyor yeri geliyor. Adam akıllı hizmet verin artık gözünüzü para bürümüş yazık. En büyük operatör sözde.

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kampüste döndülermide bunda dönsünler.

ama yanlış tabi

Turkcell yüzer gezer abonelerin kendinden çıkmasını istiyor sanırım:)
    dediğim gibi 10milyon abone kullansa 40 milyon kontör tüm abonelerden ayda 1 kontor alsa
    çok iyi kar:)
    TURKCELL GERİ DÖNMEZ KARARINDAN FATİH
    KARDEŞ.

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kampüste döndülermide bunda dönsünler.

ama yanlış tabi

Turkcell yüzer gezer abonelerin kendinden çıkmasını istiyor sanırım:)
    dediğim gibi 10milyon abone kullansa 40 milyon kontör tüm abonelerden ayda 1 kontor alsa
    çok iyi kar:)
    TURKCELL GERİ DÖNMEZ KARARINDAN FATİH
    KARDEŞ.

evet kullanılmayan SMS için 39 kontür dedi ( 30 - 39 = 9 kontür olarak ve abone sayısı olarak bakın ) şimdi de.

gerçekleri bilmek gerek , kullanmadığım sms için para ödemek istemiyorum bende ....
  • Yapmayın Allah aşkına. 10.000 SMS atacaksınız ve 4 kontörün lafını yapacaksınız. İnsaf be kardeşim. 30 SMS için 39 istese anlarım. Gülüyorum bu duruma sadece. Daha düne kadar mesaj başına 1 kontör kesen abone baş tacıydı, ama şimdi 10.000 için verdiğiniz kontör çok geliyo. Geçmişe bakın da bugüne şükredin. 10 kontöre verse yine yaranamazlar sizlere. Bedava verseler üstüne birde heryüne 10 saat versin dersiniz. İnsanoğlu işte, doymak nedir bilmiyor. Bu operatörler hayrına mı iş yapacaklar.

Orijinalden alıntı: tikak
    Yapmayın Allah aşkına. 10.000 SMS atacaksınız ve 4 kontörün lafını yapacaksınız. İnsaf be kardeşim. 30 SMS için 39 istese anlarım. Gülüyorum bu duruma sadece. Daha düne kadar mesaj başına 1 kontör kesen abone baş tacıydı, ama şimdi 10.000 için verdiğiniz kontör çok geliyo. Geçmişe bakın da bugüne şükredin. 10 kontöre verse yine yaranamazlar sizlere. Bedava verseler üstüne birde heryüne 10 saat versin dersiniz. İnsanoğlu işte, doymak nedir bilmiyor. Bu operatörler hayrına mı iş yapacaklar.

Bu operatörler senden benden zengin kardeşim , günümüz şartlarında neden onları dahada fazla zengin edelim. Üstelik ondan daha ucuz ve daha avantajlı sms paketi veren varken ?

( 3000 her yöne sms:35 kontör )

• quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

Yapmayın Allah aşkına. 10.000 SMS atacaksınız ve 4 kontörün lafını yapacaksınız. İnsaf be kardeşim. 30 SMS için 39 istese anlarım. Gülüyorum bu duruma sadece. Daha düne kadar mesaj başına 1 kontör kesen abone baş tacıydı, ama şimdi 10.000 için verdiğiniz kontör çok geliyo. Geçmişe bakın da bugüne şükredin. 10 kontöre verse yine yaranamazlar sizlere. Bedava verseler üstüne birde heryüne 10 saat versin dersiniz. İnsanoğlu işte, doymak nedir bilmiyor. Bu operatörler hayrına mı iş yapacaklar.

Bu operatörler senden benden zengin kardeşim , günümüz şartlarında neden onları dahada fazla zengin edelim. Üstelik ondan daha ucuz ve daha avantajlı sms paketi veren varken ?

Hocam durum ihtiyaca göre değişir. Mesela şimdiki gençler ne yapsın heryöne 3000 SMS'i. Şebeke içine 5000 SMS yetiremiyorlar Avea'da, 3000 SMS nasıl yetsin. Vodafone'a bakarsak haftalık 15 kontöre 5000 SMS veriyor aylık düşünürsek 60 kontöre 20.000 SMS. Hem daha pahalı olur hem de 20.000 SMS hayatta bitmez. 5000 yetmeyip 20.000 fazla geliyorsa en uygunu Turkcell yani 10.000 SMS oluyor. Bu durumda 45 kontör olsa da alınır.

Kendi yıldızını takip et.

• quote:

quote:

iyi o zaman git daha avantajı olduğunu söylediğin paketi kullan... adamların bi hesabı var ki zam yapıyorlar yaptıkları da faiş bir zam olsa bari ... sanki 35 kontüre 10000 sms verme mecburiyeti varmış gibi 39 a verdiği için isyan ediyosunuz... bu arada turkcell sadece patronlardan ibaret değil... hala nie isyan ettiğinizide anlamış değilim ortada daha iyi teklif veren var diyosunuz... iyi teklif verene yazık değil mi ona gidin onu kullanın nie turkcell turkcell die diretionuzki...

• quote:

Orijinalden alıntı: mortareis

quote:

quote:

iyi o zaman git daha avantajı olduğunu söylediğin paketi kullan... adamların bi hesabı var ki zam yapıyorlar yaptıkları da faiş bir zam olsa bari ... sanki 35 kontüre 10000 sms verme mecburiyeti varmış gibi 39 a verdiği için isyan ediyosunuz... bu arada turkcell sadece patronlardan ibaret değil... hala nie isyan ettiğinizide anlamış değilim ortada daha iyi teklif veren var diyosunuz... iyi teklif verene yazık değil mi ona gidin onu kullanın nie turkcell turkcell die diretionuzki...

Onu kullanıyorum zaten ;)

• biz daha sesimizi çıkarmıyalım bakalım. senin benim için 4 kontor bişey dğeil belki ama bunu özellikle kullanan öğrenci kesimi . her yerde öğrenciye burs veriyorum diye hava atacağına türkcell vize ve final dönemlerinde bedava sms versin. şimdi diyeceksniz millet bunu da cıvıtır boşa kullanır diye bizim milletin üstünden bunlar boştan boşa zengin olmadılar mı. milletin hakkı be kardeşim . kullansın hatta cılkını çıkarsın. benim milletim hakediyo bunu kimleri zengin etti vefa borcunu ödeyen kim peki ? onalr ekonomiyi 4 kontörle hesab ediyolar sa bizim kendi cebimizin ekonomisini 4 kontörle hesab etmemiz suç mu? bunu düşünerek biz mi ayıp ediyoruz yoksa 4 kontörle başka yere yatırım yapacak olan türkcell mi? Afedersiniz ama yaptığı hizmetleride babamın hayrına yapmıyorlar zaten. onu bunu bilmeyiz biz para veriyoruz kimse kara para aklıyarak ceya faiz yiyerek kontör almıyo :) o yüzden hakkımızı arayalım ben msj ı mı attım onlar ister alır ister almaz. ama benim gibi 10.000 kişi atarsa işte iş o zaman değişir ;)

• eliniz değmişken

avea daki tarife değişikliğinde kesilen 50 - 100 -150 kontörü de protesto edin arkadaşlar

3-5 kontürün hesabını yapanda biz değil!! , 4 kontür transfer ücreti alan TRKCELL , yada transfere ÜCRET çıkaran diğer opr. ler.

kontürlerin ZAM oranlarına ve yeni çıkardıkları faturalı hat kampanyalarına bir bakın istersiniz. eskiden 1sms 1 kontür olabilir. o zamanda NET ten msj atıyordum , tutumlu davranıyordum.

1998 de 35tl cep tlf faturası öderdim trkcell e şimdi ise bu rakamla çok daha fazla görüşme imkanı sağlıyor o başka bir konu , şuanda SMS ile kimle taraflı yada karşılaştırmalı davranmasın.

30 KONTÜR ALTI - 3000 KONTÜR VE ÜSTÜ bizler için uygun olacaktır. asıl transfer + şebeki içi 4 kontür ü kaldırsında görelim İLERLEMEYİ....
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• Bugn 4 kontör zam,yarın olur 10 kontör zam. Hersey böle.yavaş yavaş arttırıyolar
  • onu bırakında bu olay yüzünden dün arkadaşım (gece) bana 200 tane boş mesaj atmış

15dk 2 kontördende yedik kazığı zaten n güzel 10dk 1 kontördü

Oda mı yamuk yaptı baktım Turkcell in yumurtası kızışmış yine kampanyalar yapıyor tekrar geçerim.

He oda yapmıyor Tüm oparatörler anlaştı mı ?

O zaman kendileri kaybeder. Ben yine eskisi gibi 3 ayda bir kontör yükleri varsın olsun tarife dışı olsun kol gibi olsun.

Doğru düzgün konuşmam telefonda alo nerdesin ha geldim şurda ol pat kapat suratına. Böyle çok anlaştığımız oldu çağrılaşma falan.

Sorun değil beyler kaybeden kendileri olur. Ben ayda 150 kontöre 31 lira veriyosam doya doya konuşmak isterim. Kimi için önemli olmuyabilir ama benim için bu para şuanlık çok.

Zaten ne işse bu memlekette asgari ücretten fazla para veren yok o yüzden harcamalarda asgari olucak.

Eski halini bilirler oparatörler fahiş fiyatlar. Gerçi şuanda öyle konuşma sürelerei ucuzladı kontörler payhalandı.

Sorun değil 3 ayda bir kontör yüklerim kaybeden kendileri olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.