< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (37. sayfa)
-
-
Anladım hocam tamamdır. Gsm numarası kayıtlı olmadığı için ben özelden yazamıyorum nasıl yapıcam onuda bulamadım. Yazdıkların için teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kütahya Hava Er Eğitim Komutanlığı 2022 - şubat celbi, 03/03/2022 2. grup, altı aylık er olarak gidecek arkadaşlar; Telegram tanışma ve dayanışma grubu kuruldu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysticqx -- 29 Ocak 2022; 22:10:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağ ol üstadım.
-
İstikham da çim biçme ağaç kesme ne kadar çevre işi varsa yapılır. Er olarak mı yedek subay astsubay olarak mı yapacaksınız?
Ne demek.
Yedek astsubay olarak yapacağım.
Meslekçi olmak en güzeli 40 gün eğitim 2 ay kala teğmen oluyorsun ve işleri de rahat oluyor tk olarak sürünmeye devam 😂😂 sizin rütbe ve dönem nedir acaba?
Hayırlı olsun şu an bulunduğum tugayda söylediğim işleri yapıyorlar.
Nöbet olmadıkça haftasonu çalışmazsınız.
EyvAllah sağolasın. Hangi tugaydasın sen ben Kütahya’dayım. Bir de genel olarak yazdıklarından başka rahatlar mı?
Birlik Adı
3 ÜNCÜ P.TÜM. 7 NCİ HD.A. KH. VE KH.TK./YÜKSEKOVA/HAKKARİ
Statü
ER
4 yıllık matematik bölümü lisans mezunuyum. Şansıma yedek subaylık çıkmadı. Acemi birliği çikan yer çok tuhafıma gitti. Acaba oradan usta birliklere dağıtım var mı, bilgisi olan var mı?
3. Piyade Tümen 7. Hudut Alayı Karargah Ve Karargah Takımı
Hakkari/yüksekova
Ayriyetten bende bel fıtıği çıktı. Bu fıtıklarla ilgili muafiyet durumları var. Fıtık olupta muaf olan var mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
65.mkz lüleburgazdayım. Erler çok sıkıntı olduğunu söyledi başka bir bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrapion23 -- 30 Ocak 2022; 0:15:37 >
Tamamdır sağolasın hocam
Şu şekilde işliyor sistem 1 2 yıldan fazla süredir bel fıtığı tanısı kouulduysa e nabızda görünüyorsa şansın var fakat şimdi bel fıtığım var yeni tanısı koyuldu ise hastane raporu ile askerlik heyeti de inceler ona göre karar verilir kendi düşüncem 1 2 yıldır fıtık tanın varsa şansın yüksek yani
Hocam, ben askerlik şubesine soyledim. Gitmeden 3-4 gün önce felan hastaneye sevk ederiz seni dedi. 1-2 seneye kalsa iyileşir insan. Bendeki bacaga felan agri vuruyor, doktor ağır yük kaldirmayacaksın ayakta fazla kalmicaksin fazla egilmeyeceksin kendine bundan sonra dikkat edeceksin dedi. Askeri egitimde ters bir hareketle daha kötü sonuclara yol açabilir. Sansıma bel fıtığı çikti . Cevabın için teşekkür ederim.
27 yaşındayım. Lisans ve önlisans diplomasına sahibim. Yedek subaylık ve astsubaylık işaretlememe rağmen gelmedi. Moraller bozuk gidiyoruz biraz. Sonradan okuyacak arkadaşlara bilgi olması açısından bölümlerimi de yazayım.
İngiliz Dili ve Edebiyatı
Halkla İlişkiler ve Pazarlama
Ortalamalarım yüksek değil, sınırın bir tık üstüydü.
Birlik Adı: 55 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL./KIRKLARELİ MERKEZ
Statü: Er
Araştırmalarıma göre hukuk, tıp ve mühendislik okuyanlara çok fazla yedek subaylık çıkıyor. Bunun dışında yaz celplerinde gitmenin de artı faydası var zira yeni üni mezunu arkadaşlar yazın tadını çıkarmak adına askere gitmiyorlar hemen diye düşünüyorum. Millet kışın abanıyor ve gitmişken subaylığı seçiyor.
-
Arkadaşlar sevk tarihi ile alakalı bir sorum var. Ben 3 ünde sabah erkenden test işlemini halledip akşamına da sevk belgemi almak istiyorum. Planımı da buna göre yaptım. Bulunduğum ilçe ile gideceğim yer arası 900 km olduğu için 2 gün yol izni dedim. 5 inde yol izni bitiyor ve 6 sında da teslim olmam gerekiyor diye düşündüm. Yanlış bir şey düşündüm mü? Bu durumda ne gibi aksiliklerle karşılaşırım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X