Şimdi Ara

386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
14
Favori
150.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • malacomx19 M kullanıcısına yanıt

    Varsa eğer olabilir zaten toplamda 30-35 kişi oluyormuş yedek subaylar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana da kayseri hava indirme çıktı.. bilgisi olan var mı hava indirme piyadeleri hakkında ?

  • Manisa komando yedek subay çıktı
    hakkında bilgisi, tecrübesi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkari Yüksekova 7. Hudut nasıldır bilgisi olan var mı ? Akıllı telefonu yanımızda götürsek alırlar mı veya teslim etsek ustaya geçince , komutanlar izin verirse teslim ettiğimiz yerden alabilir miyiz ?

  • Kin.Ru K kullanıcısına yanıt

    Benim de aynı şekilde. Çözebildin mi nasıl yapacağımızı?

  • selcukas1 S kullanıcısına yanıt

    Benimkide yüksekova 3. Piyade tümen 7. Hudut alayı karargah ve karargah takımı


    Sanki nuhun gemisi gibi dogru dürüst hiç bir bilgi yok nedir ne degildir diye. Oradan usta birliklere dagitim var mi bilmiyorum. Birisi bana usta birligi olarak karakollara dagitilacakmis dedi. Muhtemelen o da duydu bir yerden. Kesinligi yok ne olacagimiz. Android Telefon getirip usta bielikte kullanma ihtimalimiz var mi onuda bilmiyorum. Doğuda askerlik batiya gore biraz daha farkli olabiliyor. Cok deli sorular var ama orada askerlik yapip oranin tozuni yutan illaki çikar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları


    Lomber(bel) demek. Bende de bel fıtığı var. Yeni askeri saglık mevzuatları eskiye nazaran cok degisti. Bu maddelere göre benim muaf olmam lazim. Benim fıtıkta orta seviye fıtık az buz degil yani. Eskiden erteleme vs. Vardi . Egitimde ters bir hareket yaptin mi buyur gecmis olsun. Sizin yorumlariniz nelerdir.

    Kırmızı Başlıklar: Askere Elverisli değildir.
    Yeşil başlıklar : Askere Elverişlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamise61 -- 31 Ocak 2022; 12:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kevinhakkindaknsmlyz kullanıcısına yanıt

    Anlattığım yedek subaylar içindi


    385 kayıp devreyim ben. Çürüğe çıkartmaya çalışıyorlar.

  • scrapion23 kullanıcısına yanıt

    385, Topçu, Meslekçi, halen öğrenci.


    Devre kaybım var. Üstte yazdığım gibi büyük olasılıkla da çürüğe çıkartacaklar. Geçersiz bir adli psikiyatri raporu (10 seneyi geçmiş) yüzünden uğraşıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakalak -- 31 Ocak 2022; 12:52:12 >
  • maltepe evren kışlası ikmal maliye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı ikmal sınıfına havacı yedek subay olarak seçildim . Seçilen arkadaşlar varsa irtibat kurabiliriz şimdiden hayirlı tezkereler.

    Arkadaslar kışlada ortam eğitim sartlari vs nasildir ? Ben siyatik sinir sıkışması problemi de yaşamaktayım raporda sağlamım. Sporlarda muhtemelen zorluk çekerim bu durum yedek subay seçilmemi zorlaştırır mı ? Komutanlar kolaylık sağlar mı ? Kesinlikle kaytarma amacım yoktur bilakis en iyi şekilde vazifemi ifa etmek isterim lakin bu yönden endişem mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xOmeRx96 X kullanıcısına yanıt

    385 ikmal, maliyedeydim spor vs kafana takma herkes geçiyor spor ve atış yapamazsan yazılı sınav var onları yapsan geçersin eğitimleri zorlayıcı değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL./ÇANKIRI MERKEZ Varmı Arkadaşlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rudy13 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam benim de mamak mebs çıktı büyük ihtimalle kalmalıymış çoğu yerde öyle yazıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oradan muhtemelen us bolgesine atarlar. Ben Semdinli tarafında Hara Tepeye baglı bir us bolgesinde yaptım askerligimi 2021'de. Android telefon serbestti, 2800 rakım yuksektesiniz, tuslu telefon cekmiyor oralarda ve telefon da gerekli oluyor komutanından haber almak için. Turkcell'den baska hic bir hat cekmiyor bilginiz olsun. Ciddi bir bolgede, ciddi bir askerlik yapacaksın. Beton binaları, asfaltı falan ozleyebilirsin. Orada gorecegin tek sey murguplerdeki metal konteynırlar, RZB duvarları ve heskolar. Komutanların genellikle iyi olur us bolgesinde. 12 saat gorev yaparsın, tatil yok Allah'ın dağındasın zaten, murgupten techizatsız dısarı cıkmak tehlikeli, ıssız bir yer gece zifiri karanlık, burnunun ucunu goremezsin.

    Her ay sonu baya bir uzman komando gelip gider kirpiler, unumoklar falan. Pence simsek zamanı orada oldugumdan diyorum. Benden tavsiye, orada birbirinize yardımcı olun, faydalı olun, zararlı degil. İşten kacmayın, kavga etmeyin, birlik olun, ben bundan nasıl kaytarırım diye plan kurmaya calismayin. Orada birbirinizin hayatını kolluyorsunuz bunu unutma.


    Hayırlı teskereler.





  • 2 şubatta testi olacagiz birlige teslim günü de uzakligina gore 800km uzerindeyse 2 gun yolcu izni yani en geç 7sin de teslim olucak 2 gun yol izni olanlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım celbinde testim pozitif çıktığı için Şubat celbine ertelendim. Bana da anket açılacak mı e-devletten yoksa askerlik şubesine gitmem gerekiyor mu? Bilgisi olan var mıdır acaba?

  • Aynen öyle bende en ufak bir bilgi bulamadım 7. hudutla ilgili . Sanki öyle bir yer yok :D ama bildigim kadarıyla tümenin içindeyiz yanlış değilse

  • Heyk H kullanıcısına yanıt

    Artık oralar eskisi gibi degil. Ama benim duydugum acemibirlikten karakollara felan dagitim oluyormus ne kadar dogru bilemem. Ayrıca karargah takimi daha cok ıvır gıvır işleri yani ayakcilık olur temizlik olur. Benim bildigim bu. Ama şimdi orada askerlik yapmak için çok saglam yani saglikli olman lazim. Bende maalesef Bel fıtığı var ve orada ayakta fazla kalmamam lazim , ters bir hareketle daha fazla sagligim tehlikeyede girebilir. Fıtıkla ilgili tsk nin saglik mevzuatindan haberim var. Hastaligin derecesine gore erteleme veya muaflık var. Heleki oralarda egitim veya spor yapamaz raporu vermezler. Eskisi gibi olmasada orada askerlik batiya gore daha ciddi. Cok eskiden bel fitigi mitigi dinlemiyolardi herkes askere giderdi simdi öyle bir durum yok. Bakalim neler olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COVID-19 anketi açıldı; anketi doldurduktan sonra gidebileceğiniz en yakın sağlık merkezi gösteriliyor. Test sonucu sisteme düşünce de sevk belgenizi alabileceksiniz yarın.

  • kutahya hava er eğitim merkezi
    havacı yedek subay
    İngilizce Öğretmenliği
    neler olacak,nasıl olacak göreceğiz:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keinfarben -- 2 Şubat 2022; 3:19:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.