KARS/ SARIKAMIŞ' a askerliği çıkanlar varsa kısa dönem için soruları alabilirim? |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (102. sayfa)
-
-
Arkadaslar e devlette korona anketi hala gelmedi bendemi sorun var sadece
-
Aynı soruyu sormaya geldim beklemedeyiz -
Anketi dolduran var mı? Test için gün veriyor mu?
-
"Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz." Böyle bir uyarı cikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anket bende de açılmıyor.
Pcden deneyen var mı?
doldurabilen olursa bizi de bilgilendirsin arkadaşlar
-
ben doldurdum fakat 2 gün içerisinde şu okula gidin diyordu galiba . o bilgilendirme ekranı tekrar açılmıyor çok saçma
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 1 Mart 2021; 23:7:41 > -
bende Sevk İşlemlerinizin devam etmesi için KOVİD-19 Testi yaptırmanız gerekmektedir. yazıyor fakat hangi günlerde nereye gideceğime dair ekran tekrar gelmedi. mail ve sms de gelmedi çok saçma
-
Merhabalar arkadaşlar. Evrak alma başlangıç ve bitiş tarihi aynı gün(28 Ocak) olan var mı benim gibi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdhrd -- 26 Ocak 2021; 0:38:2 > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 1 Mart 2021; 23:7:54 > -
sınıflandırma sorgulama sonucu işte dostum başka bir yer yok ki . sen anketi doldurmadığın için sana öyle söylüyor
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 1 Mart 2021; 23:8:9 > -
Benimde aynı ikisi de 28 ocak şubeyi aradım merak etmeyin düzelticekler sizinki de gece 12 de açılır dediler yalan oldu yarın şubeye gidicem bende.
-
Anladım hocam. Çünkü zaten daha anket yok ortalıkta, sonra testi, sevk belgesini alması falan bir gün içerisinde halledilmesi garanti olan şeyler gibi durmuyor.
-
Benim anlamadığım ben seni arıyorum diyorum ki benim tarihler hatalı bi çok arakdaşımın da böyle sıkıntı olucak bize sistem açılmıcak kız diyor ki yok biliyoruz problemi düzeltilicek sizinki de açılıcak. böyle saçma sapan bi durumdan yarın şubeye gidicem.
-
Ben varim
sabah kaçta açılıyor şubeler bende gidicem
-
Yarın şubene git kardeşim. Başka türlü çözülmicek bu iş benim okuldaki çoğu arkadaşın aynı problemi var. tarhiler hatalı girildiği için sistem açılmıyor bize.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X