9 da yazıyor internette bende öyle biliyorum. |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (103. sayfa)
-
-
Şubede kesin çözülür dimi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım çözerler, çözmezlerse askere gidemeyiz. Hata onların bizim değil ama askeriye sonuçta çokta mantık aramamak lazım.. Yarın öğrenicez gidince.
-
Bütün astsubayların hepsi bunun için şubeye mi gidicek aga saçma
-
Sadece rütbelilerde mi durum böyle?
Benim yedek subay(veteriner) astsubaylarda var mı problem bilmiyorum. Ama yedek subay(veteriner) lerde 3 4 kisiden duydum problem var diye başvuracağımız tek yerde askeri şubeler ne yapıcaz ki başka önerin var mı ?
-
Ben de veteriner hekim yedek subayım :) sınıf arkadaşımda da aynı durum var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triattack -- 26 Ocak 2021; 0:58:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: lbbopinfisBenim yedek subay(veteriner) astsubaylarda var mı problem bilmiyorum. Ama yedek subay(veteriner) lerde 3 4 kisiden duydum problem var diye başvuracağımız tek yerde askeri şubeler ne yapıcaz ki başka önerin var mı ?
Yedek bütün herkeste durum aynı çünkü evrak alma ve bitiş tarihi 28 gözüküyor tamamen sıkıntılı bunun düzelmesi lazım yoksa hepimiz mağdur olacağız
-
benim normal er bendede sorun var tarihlerden kaynaklı anket çıkmıyor
-
Anketi doldurdum çok kolay bir şekilde hiçbir problem yok yönlendirdi sağlık kuruluşuna.
-
er olan diğer arkadaşlarım doldurdu tekrar dene istersen 26 yazıyorsa sıkıntı yok
-
Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz.
-
bende sınıflandırma sonucunda hiçbir şey yazmıyor şubeden öğrendim gideceğim yeri ve zamanı sanırım anket işini de oradan halledecez
-
Arkadaşlar merhaba ben kasım sonunda bütün işlemlerimi tamamladım ve hizmet tercihimi yaptım yedek subaylık için fakat 22sinde açıklandıktan sonra bende hizmet tercih sayfası baştan itibaren sıfırlandı ve sanki hiç hizmet tercihimi yapmamışım gibi oldu. Tekrar yaptım ama bu şekilde mayıs celbine kalıyorum saçma bi şekilde. Aynı problemi yaşayan oldu mu acaba?
-
Askerlik şubesini aradım, sistem saat 9 gibi açılır dedi. Bekliyoruz.
-
Sizin sorun neydi -
Anketi doldurmak için sisteme giriyorum ama "Sevk işlemlerinizi Sınıflandırma Sonuç Sorgulama sayfasında belirtilen sevk başlangıç tarihinden itibaren yapabilirsiniz." yazıyor. Anket kısmına geçemiyorum.
-
Peki sınıflandırma sonuç sayfası açılıyor mu -
Sınıflandırma sonuç sorgulama açılıyor. Şimdi tekrar aradım bu sefer de saat 10'da Ankara mesai saati başlayacak dediler, sistem o zaman aktif olacakmış.
-
Tamamdır 10:30'u falan bekleyelim oldu oldu olmadı artık bizde o 3 kere tıklama ile yapacağız ne yapalım. Bende direk Ankara'yı aramayı düşünüyordum fakat sivil alımı için doğru olmayabilir diye aramadım sağolun bilgi için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X