arkadaşlar bu tv Türkiye'de satılmıyor. vestel fabrikasında üretilip yutrdışına gönderiliyor. kız arkadaşım vestelde mühendis, ve ihraç fazlası kalan 5 ürün 1000 ytl'ye çalışanlara satılıyor.birini ben almayı düşünüyorum. bütün özellikler iyi fakat statik kontrast oranı 800:1 . bu sorun yaratır mı? yaratırsa ne tarz bi sorun olur görüntü açısından. anlayan varsa cevaplarsa sevinirim...özellikleri alttaki linkte . http://www.hitachidigitalmedia.com/product_techspec.do?pt=17&pg=69&proid=593
şahsi fikrim al arkadaşım 1000 ytl ye 37" bulmuşsun.adamlar hiç olmazsa delikanlı gibi 800/1 yazmışlar.Tek önemli konu bir sorun çıkarsa muhatabın hangi servis olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: qwert200
şahsi fikrim al arkadaşım 1000 ytl ye 37" bulmuşsun.adamlar hiç olmazsa delikanlı gibi 800/1 yazmışlar.Tek önemli konu bir sorun çıkarsa muhatabın hangi servis olacak.
bir sorun cıkarsa vestelin servise götürüyorsun. yapabiliryorsa yapıyor; yapamıyorsa fabrikaya gönderip deiştiriyor...
e daha ne istyorsun.Hem (bence şu anda gerekli olmasada) 1920 1080 çözünürlük.Yine söylüyorum ben olsam alırdım.
Dostum hiç kaçırma, servistede sorun yokmuş durma derim bende.