Şimdi Ara

37 bin hasar kaydı ne anlama gelir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle her yemin edene inanmayın derim. Niyetiniz varsa, her şeye rağmen baktırma parasını da öderim diyorsanız baktırabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Öyle her yemin edene inanmayın derim. Niyetiniz varsa, her şeye rağmen baktırma parasını da öderim diyorsanız baktırabilirsiniz..

Bune yazmak için girmiştim bende. Çocuğu üzerine yemin eden insana ben güvenmem.
  • 37 bin hasar kaydı ne anlama gelir? konusunu başlattı (22 sa. önce, 11:06) Arkadaşlar mrb.Bir vatandaştan sıfır değeri 65 bin tl olan bir araç buldum.10 bin kmde ve 38 bintl yazılmış fiyat olarak sadece motor kaputu değişmiş ... Mesaja git » 0 km golf 7 1.2 midline& 2. el focus 3 tdci style konusunu başlattı (23 gün önce, 13:02) max 45 bin bütçem var.Sıfır km dizelle sıfır km benzinli hesabını hemen hepimiz biliyoruz.Asıl kafa karıştıran mesele A markanın sıfır km benzinlisi y... Mesaja git » Araç tercihi yardım... konusunu başlattı (bir ay önce, 00:03) Arkadaşlar mrb.İki araç arasında ciddi ikilemdeyim yardımlarınıza ihtiyacım var.Yıllık 10 bin kmyi geçmem.Araçlardan birisi golf 7 1.2 tsi midline plu... Mesaja git » golf 6 sahipleri kendilerinde mi? konusunu başlattı (3 ay önce, 10:46) 6 kasa golf almak düşüncesindeydim ama maşallah golf sahipleri altındaki aracın ederine göre değil de golf 7 nin piyasasına göre fiyat belirlemişler.G... Mesaja git » Araçlar tamam da ya donanımların kalitesi? konusunu başlattı (3 ay önce, 16:21) Mrb arkadaşlar.Forumda daha önce bu konuda başlık açıldı mı araştırdım ancak göremedim.Zaten konuda biraz farklı.Malum hepimiz araç tercihinde belli m... Mesaja git » golf 6 tsi trend mi polo 1.6 tdi comfot mu? konusunu başlattı (3 ay önce, 11:56) Arkadaşlar mrb ben foruma daha yeni üye oldum.Google dan bir araç yazınca hep bu forum çıkıyor karşıma oldukça geniş kitlesi var demekkiAraç almak old..

Soru şu:
    Kaç tane daha konu açacaksınız araç alımı için.
    3 aydır bu çorbanın altı tutuşmadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

37 bin hasar kaydı ne anlama gelir? konusunu başlattı (22 sa. önce, 11:06) Arkadaşlar mrb.Bir vatandaştan sıfır değeri 65 bin tl olan bir araç buldum.10 bin kmde ve 38 bintl yazılmış fiyat olarak sadece motor kaputu değişmiş ... Mesaja git » 0 km golf 7 1.2 midline& 2. el focus 3 tdci style konusunu başlattı (23 gün önce, 13:02) max 45 bin bütçem var.Sıfır km dizelle sıfır km benzinli hesabını hemen hepimiz biliyoruz.Asıl kafa karıştıran mesele A markanın sıfır km benzinlisi y... Mesaja git » Araç tercihi yardım... konusunu başlattı (bir ay önce, 00:03) Arkadaşlar mrb.İki araç arasında ciddi ikilemdeyim yardımlarınıza ihtiyacım var.Yıllık 10 bin kmyi geçmem.Araçlardan birisi golf 7 1.2 tsi midline plu... Mesaja git » golf 6 sahipleri kendilerinde mi? konusunu başlattı (3 ay önce, 10:46) 6 kasa golf almak düşüncesindeydim ama maşallah golf sahipleri altındaki aracın ederine göre değil de golf 7 nin piyasasına göre fiyat belirlemişler.G... Mesaja git » Araçlar tamam da ya donanımların kalitesi? konusunu başlattı (3 ay önce, 16:21) Mrb arkadaşlar.Forumda daha önce bu konuda başlık açıldı mı araştırdım ancak göremedim.Zaten konuda biraz farklı.Malum hepimiz araç tercihinde belli m... Mesaja git » golf 6 tsi trend mi polo 1.6 tdi comfot mu? konusunu başlattı (3 ay önce, 11:56) Arkadaşlar mrb ben foruma daha yeni üye oldum.Google dan bir araç yazınca hep bu forum çıkıyor karşıma oldukça geniş kitlesi var demekkiAraç almak old..

Soru şu:

hey derdİn ne dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rain_

hey derdİn ne dostum

imzamda yazıyor
  • quote:

37 bin hasar kaydı ne anlama gelir? konusunu başlattı (22 sa. önce, 11:06) Arkadaşlar mrb.Bir vatandaştan sıfır değeri 65 bin tl olan bir araç buldum.10 bin kmde ve 38 bintl yazılmış fiyat olarak sadece motor kaputu değişmiş ... Mesaja git » 0 km golf 7 1.2 midline& 2. el focus 3 tdci style konusunu başlattı (23 gün önce, 13:02) max 45 bin bütçem var.Sıfır km dizelle sıfır km benzinli hesabını hemen hepimiz biliyoruz.Asıl kafa karıştıran mesele A markanın sıfır km benzinlisi y... Mesaja git » Araç tercihi yardım... konusunu başlattı (bir ay önce, 00:03) Arkadaşlar mrb.İki araç arasında ciddi ikilemdeyim yardımlarınıza ihtiyacım var.Yıllık 10 bin kmyi geçmem.Araçlardan birisi golf 7 1.2 tsi midline plu... Mesaja git » golf 6 sahipleri kendilerinde mi? konusunu başlattı (3 ay önce, 10:46) 6 kasa golf almak düşüncesindeydim ama maşallah golf sahipleri altındaki aracın ederine göre değil de golf 7 nin piyasasına göre fiyat belirlemişler.G... Mesaja git » Araçlar tamam da ya donanımların kalitesi? konusunu başlattı (3 ay önce, 16:21) Mrb arkadaşlar.Forumda daha önce bu konuda başlık açıldı mı araştırdım ancak göremedim.Zaten konuda biraz farklı.Malum hepimiz araç tercihinde belli m... Mesaja git » golf 6 tsi trend mi polo 1.6 tdi comfot mu? konusunu başlattı (3 ay önce, 11:56) Arkadaşlar mrb ben foruma daha yeni üye oldum.Google dan bir araç yazınca hep bu forum çıkıyor karşıma oldukça geniş kitlesi var demekkiAraç almak old..

Soru şu:

hayır arkadaş senin işin gücün yok mu?forum babanın malı felan da ben mi bilmiyorum..Sen kimsin yahu?istediğim konuda başlık açarım sana batan ne?
    Sen seviyeli olcaksın ki bende karşılığı vercem.üstelik az biraz kafan çalışsa önceki başlıklarımda da focus 3 aradığımı görürdün ama senin amacın farklı..Git kendi işinle gücünle uğraş arkadaşım .Başlığı gereksiz bulan zaten yazmaz anladın.Hadi uza git şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27
    Bu daha önceki sahibinin sigortayla anlaşması üzerine kağıt üstünde olan bir hasar dedi.İstediğin servise ustaya göster diyor çoluğunun çocuğunun üzerine yemin edyor.Sizce böyle bişey mümkün mü?bu işteki bit yeniği nedir?37 bin tl hasar kaydı var diyo ama sadece tampon ve çamurluk değişmiş istediğin servisede göster diyor.

Bit yeniği güneş gibi meydanda. Dolandırıcılık, sigortayı kandırmak, yalancılık, trafik cezam bile olmadığı halde sigortamdaki ~%35 zamın sebebi... Böyle asalaklar. Bilemiyorum ki, daha fosforlu yelek mi giymeleri gerekiyor.

Onlar gibiler birbirleriyle anlaşırlar. Bir motor kapağı, bir de tampon 37bin lira! Kağıt üzerinde ama. Kağıt canım, kağıt. Öyle ya, kağıda başka şey yazmak yalandan sayılmaz... Hain kağıt... Hep bu kağıtlar yaptı bizi böyle. Aslında çok dürüst insanlarızdır. Sonra çocukların üzerine yemin et. Çocuk evliya sayılır böylelerinin yanında.

Körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar. İster kervana siz de katılın, sonraki alıcıya dürüstlüklerinizi anlatmaya çalışın (ne güzel, arka cam da sağlammış), ister uzak durun. 35bin lira dürüst şekilde tam güvenlik puanı olan yepyeni bir araba kullanmak için kafidir. Yeterli gelmiyorsa tabii, başka.

• quote:

bizim işimiz amme hizmeti,maksat vatandaş görsün meydanı,ona göre yorum atsın
  • quote:

quote:

bizim işimiz amme hizmeti,maksat vatandaş görsün meydanı,ona göre yorum atsın

Sen önce amme hizmetine kendine bakarak başla.Milletin senin bayat tavsiyelerinle davranış biçimlendirmeye ihtiyacı yok.Buradaki kimse çocuk değil (senden şüpheliyim ) nereye ne yazmaları gerektiğinin herkes farkında.Sende bu farkındalığı edin ve ona göre hareket et..Güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 22 Mart 2013; 22:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

quote:

Bu daha önceki sahibinin sigortayla anlaşması üzerine kağıt üstünde olan bir hasar dedi.İstediğin servise ustaya göster diyor çoluğunun çocuğunun üzerine yemin edyor.Sizce böyle bişey mümkün mü?bu işteki bit yeniği nedir?37 bin tl hasar kaydı var diyo ama sadece tampon ve çamurluk değişmiş istediğin servisede göster diyor.

Bit yeniği güneş gibi meydanda. Dolandırıcılık, sigortayı kandırmak, yalancılık, trafik cezam bile olmadığı halde sigortamdaki ~%35 zamın sebebi... Böyle asalaklar. Bilemiyorum ki, daha fosforlu yelek mi giymeleri gerekiyor.

Onlar gibiler birbirleriyle anlaşırlar. Bir motor kapağı, bir de tampon 37bin lira! Kağıt üzerinde ama. Kağıt canım, kağıt. Öyle ya, kağıda başka şey yazmak yalandan sayılmaz... Hain kağıt... Hep bu kağıtlar yaptı bizi böyle. Aslında çok dürüst insanlarızdır. Sonra çocukların üzerine yemin et. Çocuk evliya sayılır böylelerinin yanında.

Körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar. İster kervana siz de katılın, sonraki alıcıya dürüstlüklerinizi anlatmaya çalışın (ne güzel, arka cam da sağlammış), ister uzak durun. 35bin lira dürüst şekilde tam güvenlik puanı olan yepyeni bir araba kullanmak için kafidir. Yeterli gelmiyorsa tabii, başka.

İronik bir yorumda bulunmuşsunuz.Şunu belirtmek istiyorum ben sadece bunun nasıl mümkün olabildiğini öğrenmek istiyorum.Elbette bir bit yeniği var ve 38 bin tl gibi bir para da bu bit yeniği için fazlaca risk taşımakta.

• quote:

çorba bilmiyorum yalnız ben
  • alizz çoluk çocukla uğraşma bırak özürlü bir arkadaş bu...
  • halamın oğlu 2012 5.20 yi dereye soktu motor ıslanmış almanyadan yeni motor getirip araca takmışlar 55 bin TL hasar yazmışlar
  • Alışverişte din min karışmamalı. Babanız bile olsa, yemin memin dinlemeyin. Ona bakarsanız galericiler de 5 vakit namazında, niyazında, pert aracı 1parça boyalı, 250bindeki aracı 90bin de gösterip satıyor. Bence olay dolandırıcı işi
  • Bence de bit yeniği var. Bir kere, kaput değişmesi gerekti ise, onunla birlikte, arkadaşların yukarıda yazdığı gibi, onlarca şeyin değişmesi gerekir. Muhtemelen şasi de hasar görmüş olabilir. Önden darbelerde, hıza ve açıya göre değişmekle birlikte, yine havayastıkları açılır ve değişmesi gerekir. Benzer şekilde varsa emniyet kemerleri öngergileri vs.

"Arka cam hasar görmedi" ifadesi tamamen anlamsız. Açıp Euro NCAP test videolarına bir bakın derim, bırakın arka camı, çoğu çarpma testinde arabaların yan camları bile hasar görmez. Ama nihayetinde ön taraf akordeon olmuştur.

37.000 hasar varsa, kağıt üstünde, altında vs o araba pert kıvamına gelmiştir. Almayın demiyorum, ama bu durumun farkında olun.

* Ayrıca maalesef şu x üzerine yemin olayına hiç ama hiç inanmayın derim. İnsanların para için neler yapabildiğini çok iyi biliyoruz.

EDIT: Fark ettiğim nokta, adam "pert olması için yarıya yakınının hasar görmesi gerek" demiş. Ben mi yanlış hesaplıyorum, 37.000 tl hasar, 65.000 tl'lik sıfır araç bedelinin %56'sına denk geliyor. Araç zaten sıfır olmadığı için ,sigorta bedeli daha düşüktür. Yani her halükarda sigorta bedelinin yarısından fazla hasar var ve bu araç pertten toplama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 23 Mart 2013; 22:25:16 >

• benim aracımda 39 bin tl hasar gözüküyor.değişen yok ama :) hasar kaydı olmayan yaşıtlarından daha temiz diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby2

benim aracımda 39 bin tl hasar gözüküyor.değişen yok ama :) hasar kaydı olmayan yaşıtlarından daha temiz diyebilirim.

aynen hocam benimde öle vardı yazdım işte şimdi araba arıyorum o fiyata o kadar temiz araç bulamıyorum
  • benim arabam 3 parça boya 13oooTl pert kaydı var (2004 passat). ilanlarda dolaşırken gördüm aynı arabanın 42binlik hasar kaydı var... düşündürücü doğrusu benim araç 13 bin ile pert adamın arabası 42 bin ile hasar kaydı?? zaten arabanın normalde ederi 30bin.. 42binlik hasar kaydı nasıl oluyor... 3parça boyaya 13binlik fatura nasıl kesiliyor?
  • Eğer alacağınız araç ileride sorun çıkardıktan sonra "ucuz etin yahnisi" derseniz alabilirsiniz...

Ancak nice pert araç toplandıktan sonra sorun çıkarmayabiliyor... Elbette pert olmayan çoğu araçta bin bir türlü sorun çıkarabiliyor...

38 Bin TL biriktirmek için çok çaba gösterdiyseniz uzak durmakta fayda var,... Yok elimin kiri manasında düşünüyorsanız alın gitsin :)

Pert araçları sanayide usta anlar mantığınıda kaldırın artık...

Usta dediğimiz kişilerde insan ve anlık göz yanılması ile sizin hayatınızı da karartabilir...

Bana göre şu anda en mantıklı araç alımı sürekli servis bakımlı olan araçlar...

Sürekli servis bakımlı pert araç bile cazip geliyor bazen bana... :)
  • büyük ihtimal çekme yapmışlardır araba 150-170 yapınca zıvanadan çıkar bir hız denemesi yapın alıcaksanız illaki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.