Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
246.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İst tuzla piyade okulu varsa yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Evet, hemen çağırılırsın tecili bozdurduktan sonra... Kasım için celbi bozdur kasım'da gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTürkçü.34

Evet, hemen çağırılırsın tecili bozdurduktan sonra... Kasım için celbi bozdur kasım'da gidersin.

Okul yarım dönem uzadı. Sınavlar 20 Ocak'da bitiyor diyelim. Tecili ne zaman bozdurmam gerekiyor? Sınavlar başlamadan önce bozdurabiliyor muyum acaba bir etkisi oluyor mu? Hemen sınavları verir vermez gitmek istiyorum da çok uzasın istemiyorum zaten uzadı uzayacağı kadar.
  • Beyler sevk tarihi ayın 30 u yazıyor katılacağı tarih ayın 1. 1 gün yol hakkı biz şimdi 2 sinde mi katılacağız 2 sinde mi?
  • ardaaga A kullanıcısına yanıt
    1 inde katılacaksın. 30 unda askerliğin başlıyor. 31 inde izinli sayılıyorsun(yol). 1 inde de katılıyorsun.

• valla bilmiyorum ki, baska hangi trabzonlu var ki bizim oraya dusen ? ben daha 3 kisi bulabildim, bir sen bir ben birde forumdan baska biri :)

haa unuttum, birde facebook gruptan 2 kisi daha var, etti 5, baska yok...

sen e devletten sulusunu aldin mi ?
  • Avanta A kullanıcısına yanıt

ARKADASLAR... YENI GELEN ARKADASLARI GORUYORUM, BU ILK LINKTEKI ANKETI DOLDURUYORUZ, AYNI YERE DUSEN ARKADASIMIZI BULUYORUZ, YARDIMLASIYORUZ

TEK CIKIS

https://docs.google.com/forms/d/1X_xfHK6PT4SDfyiC02hZ-MDfbqjyqI6mm4-G5bo3LqU/edit?c=0&w=1

TEK CIKIS

burdan da takip edebilirsin..

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-sj-CuS8fWtfW-khssz2FqOzE2sxDwQB4i0_VpxPpns/edit#gid=1457515570

• Saolasın, Bil mukabele inşallah

evet okudum açıklamalarını, hayırlısı olsun inşallah :)

O kadar silah altında göğüs göğüse çarpışan arkadaşlarımız; komandolarımız var bize de eşşeklik edip 5 ay ot yolmak zor gelmesin be ne yapalım kader artık... Neyse razıyız.
  • Arkadaşlar herkese merhaba

acemi birliği İS.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İZMİR NARLIDERE / İZMİR

usta 55 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.YRD.LIĞI 2 NCİ MKNZ.P.TB. 1 İNCİ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ MERKEZ / KIRKLARELİ

tertip var mı :)
  • Evet Farkettim :) teşekkürler tüm bilgilendirme için
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Evet, e-devlet üzerinden sülüs kağıdımı PDF olarak indirdim. Bende mevcut yazıcı yok o yüzden başka bir yerden çıktısını alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULUTBEY60

Saolasın, Bil mukabele inşallah

evet okudum açıklamalarını, hayırlısı olsun inşallah :)

O kadar silah altında göğüs göğüse çarpışan arkadaşlarımız; komandolarımız var bize de eşşeklik edip 5 ay ot yolmak zor gelmesin be ne yapalım kader artık... Neyse razıyız.

İnşallah bu düşüncelerle başlar bu düşüncelerle bitirirsin arkadaşım :)
  • sen trbazonda misin yoksa kutuk mu sadece trabzon ?
    alisveris yaptin mi sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

Arkdaslar Ankara Mamak acemi kamerasız telefon ve özel hat gotursem ne olur ? Girişte sıkıntı olur mu askercell yok telefonu sim kartsız soksam mesela ? Ne tur sıkıntı olur ya da olur mu tecrübeli arkadaslar yardımcı olabilir mi ?

Acemi birliğine telefon götürmeyin. Eğer Mamak 28.Mknz kışlasındaysan caddenin karşısında emanetçiler var. Teslim olmadan önce oraya bırakabilirsin. Güvendiğin aranızın iyi olduğu usta bir asker varsa ondan rica edersin çarşı iznini dönüşünde falan içeri sokabilir. Ama bana kalırsa acemilikte ankesörlüyle idare edin.
  • arsan_111 A kullanıcısına yanıt
    Acemi birliği aynı hocam
  • Persie10 P kullanıcısına yanıt
    Acemi birliği aynı hocam usta da kırklareli merkez benim de
  • 366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

Aynı yere düşen arkadaşları WhatsApp grubuna bekliyoruz:https://chat.whatsapp.com/GFd3dSB0O4z38xrtqatpaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm kardeşlerimin sağ salim bitirip evlerine dönmelerini umut ediyorum.
  • sercrazy kullanıcısına yanıt
    ffrisby kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için , benim de Antalya'da bir arkadaşım vardı onunla görüştüm , antalya havaalanından otogara gidip ordan akseki gidebiliyormuşuz. Bir gün öncesine bilet aldım ben de bir gece arkadaşımda kalıp sabahına otogardan aksekiye geçeceğim.
  • Arkadaşlar, hepinize Hayırlı Teskereler.

Allah yar ve yardımcınız olsun.!

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.