Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
246.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trabzonda var mi askeri malzeme satan bir yer,, haberin var mi ?

ben bugun bi ciktimda bulamadim yaw, belki senin bildigin veya aklina bir yer gelir.. bi sorusturabilir misin ? koskoca trabzonda nasil olmaz...
  • Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN olan arkadaşlar WhatsApp grubu kurdum. Birbirimizle haberleşelim, yardımcı olalım.

Katılmak isteyenler için linkhttps://chat.whatsapp.com/CZQjyOIxhk20vfyu9cqRLd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga sana bir şey daha sorcam,benim en kısa zamanda askerliği tamamlamam lazım, 1inde teslim oluyoruz acemi birliği tam olarak ne zaman biter belli bi gün 24-30gibi bi süre var mı ona göre uçak biletini alsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raistlin2212 kullanıcısına yanıt
    Hocam Whatsapp grubumuz mevcut. Yaklaşık 20 kişiyiz şu an. Acemiliğimiz aynı Kenan Evren kışlası, eğer usta birliğiniz de 8. mekanize piyade tugay komutan yardımcılığı diye geçiyorsa yani Beşiktepe Kışlasıyla alalım sizi de.
  • Manisa/alaşehir ulaştırma çıkan yokmu hic 😐

Manisa Alaşehirde askerlik yapanlar cevap yazsın nasıl biryer biraz bilgi verin beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: BULUTBEY60

Aga sana bir şey daha sorcam,benim en kısa zamanda askerliği tamamlamam lazım, 1inde teslim oluyoruz acemi birliği tam olarak ne zaman biter belli bi gün 24-30gibi bi süre var mı ona göre uçak biletini alsam

28 gun suruyor ortalama hocam.

Ama bilet almak icin erken hocam. Belli olmaz bir gun iki gun gec olur rrken olur gidecegin yere gore.

Ama sakin ha sakin usta birligine giderken ktmye katilma :)
    Merak edenlerr icin KKTC ktm ile ilgili bilgi vereblrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degisim Zamanı -- 21 Ocak 2017; 19:49:31 >
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Maalesef Trabzon'da bildiğim herhangi bir askeri malzeme dükkanı yok. Av dükkanlarına bakmanı/sormanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modena07

quote:

Orijinalden alıntı: ferrero78

Arkadaslar yat komutundan sonra yatmayabilir miyiz ? Sigara icip telde radyo dinleyebilirmiyiz ?

Kisa acemi Burdur usta Malatya

Acemi birliğindeyken o işleri sıkı tutuyorlar. Asker acemi olduğu için etrafta gezinip bir rütbeliye falan çarpılmasın diye.

Acemilikte olduğunca denilenleri yapmaya çalışın, usta birliğine gidince zaten ortama göre hareket etmeye çalışırsınız.

Normal şartlarda yat iştimasından sonra belli bir süre sigara,wc,banyo,tv vs için süre verirler. O süre sonrasında koğuş dışında gezmek yasaktır.

Mesela ben usta askerken gece 12-1 gibi spor yapar, kazancıya sıcak suyu açtırır girer duş alırdım saat 2 gibi yatardım.

İyimiş hocam o zaman. Usta birligi malatya 2.orduya gidiyorum. Biraz buyukmus ordu arada genelkurmay baskani bile geliyormus cok sıkı olacaga benziyor. En azindan yangin merdivenine faln gidip gece 3 de baktim uyku gider bi kac sigara icerim. İnsallah uyku problemi yasamam. Yoksa askerlik iskence olacaga benziyor. Tek sorunum uyku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlihans

quote:

Orijinalden alıntı: BULUTBEY60

Aga sana bir şey daha sorcam,benim en kısa zamanda askerliği tamamlamam lazım, 1inde teslim oluyoruz acemi birliği tam olarak ne zaman biter belli bi gün 24-30gibi bi süre var mı ona göre uçak biletini alsam

28 gun suruyor ortalama hocam.

Ama bilet almak icin erken hocam. Belli olmaz bir gun iki gun gec olur rrken olur gidecegin yere gore.

Ama sakin ha sakin usta birligine giderken ktmye katilma :)
    Merak edenlerr icin KKTC ktm ile ilgili bilgi vereblrm

Hocam bana lefkosa cikmis kibris havaalindan nasi gecis yapicaz ktm yemi katilmamiz gerekiyor

• Hocam nedir bu ktm, toplu teslim gibi bir şey mi, nasıl yapalım peki ayrıca bu birliklere teslimlerde en kısa zamanda askerlik süresini izinler kullanılmadan nasıl tamamlarız

Bu arada sen bilgi verebilirim dedikçe kafa şisiriyoruz hakkını da helal et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://chat.whatsapp.com/69YOqN7Yrb3I1OmYBpYjsg kastamonu acemide usta da merkez jandarmaya cikanlar gelsin :) not: 5. Alay degil

• Arkadaşlar Merhaba

Acemi + Usta İzmir foca

Kurulan bir whatsapp grubu var mı ?

Hayırlı teskereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerayaz -- 21 Ocak 2017; 21:23:11 >
  • Mmo1 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim de bura çıktı ama ustalık gözükmüyor sende gözüküyor mu ?366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
  • Benim acemi birliğim ikmal maliye merkez komutanlığı eğer watsaptan Grubu varsa ben de katılmak isterim

• Beyler hatay İskenderun KD 2. Grup sahil güvenlik çıkan varsa bi wp grubu kuralım ya da var mı

• tarantuula T kullanıcısına yanıt
    Hocam ortalamanız kaç acaba ?
    Bir de yds puanını beyan ettiniz mi?
  • Acemi birliğinde telefon götürmeyin diyen arkadaşlar askercell için bahsetmiyor sanırım dimi ? askercell serbest değil mi? buarada hala manisa il jandarmaya düşen hiç kimse göremedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmrc93

Maalesef Trabzon'da bildiğim herhangi bir askeri malzeme dükkanı yok. Av dükkanlarına bakmanı/sormanı öneririm.

var kardeşim olmaz mı ya uzun sokağa girin oranın sonuna doğru var bişeyler

• 366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

Aynı yere düşen arkadaşları WhatsApp grubuna bekliyoruz arkadaşlar.

https://chat.whatsapp.com/GFd3dSB0O4z38xrtqatpaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar

ULAŞTIRMA PERSONEL OKULU VE EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI ULŞAŞTIRMA OKULU KOMUTANLIĞI KURS EĞİTİM DESTEK VE TATBİKAT TABURU
    İZMİR / GAZİEMİR

Yedek subay diyor

Muv. Özel : Ulş.Tk.K

yazıyor ben şimdi kaç gün acemilik yapıcam acaba bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.