Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
246.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eakpinar67

363 KD ER olarak Kastamonu'da acemi birlik, Erzinan İliç ilçe jandarmada usta birlik askerliğimi tamamladım. Buralara çıkan arkadaşlara elimden geldiğince bilgi verebilirim.
    Ayrıyeten askerlik gözünüzde büyüttüğünüz kadar korkulacak bir durum değil arkadaşlar. Ben de gitmeden önce sizlerle aynı duyguları yaşadım. Eminim şu an çoğunuz telaşlı ve heyecanlısınız ama merak etmeyin ilk haftadan sonra tüm süreç gözünüzü açıp kapatana kadar geçecek. Yanınıza kişisel eşyalarınızda başka bir şey almayın. Yeterli sayıda iç çamaşırı, traş olabilmeniz için güzel bir traş bıçağı (mach3 turbo kullandım, önerimdir) ve özellikle okumayı sevenler kitap alabilir acemi birlikte gerekli olacak çünkü canınız sıkılacak.
    Hepinize şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar, Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.
    Aklına soru takılanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, çekinmeden isterseniz buradan yorum olarak yazabilir isterseniz de özel mesaj atabilirsiniz.

Ktm katılımı zorunlu mu ? Evci iznine çıksak ktm katılmadan teslim olsak ne olur. Sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 21 Ocak 2017; 5:58:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KISA_DÖNEM ER/PIYADE/3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI ÖZEL AS.CEZA VE TUTUKEVİ MD.LÜĞÜ / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL (YAŞ 30)

Burada askerlik yapmış olan veyahut burası hakkında detaylı bilgisi olan birileri var mı beyler?

Bölümüm İngilizce ve üst seviyede İngilizcem var ve bilgisayar konusunda aşağı yukarı her şeyden anlarım

Neler yapmalıyım, neleri yapmamalıyım?

Tavsiyeleriniz varsa çok yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 21 Ocak 2017; 6:48:4 >
  • Arkadaşlar hekese Hayırlı tezkereler diliyorum.Allah Yardımcımız olsun
    Eğitim birliği BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR

Usta 39. Mekanize piyade tümeni 49. Piyade alayı 2. Piyade taburu 3. Piyade bölüğü GÜZELYURT KIBRIS

Güzelyurt Varmı arkadaşlar haberleşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursat14870 -- 21 Ocak 2017; 6:48:35 >
  • misek kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim sagolasin bilen bilmeyen herkes konusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saerosx kullanıcısına yanıt
    Tabiki değil Türkiyenin neresinde acemiliğiniz olursa olsun size sorduklarında ingilizce biliyorsanız eğer girceğiniz bir sınav var katılıyorsunuz buna sonrasında Kara, Hava, Deniz K.K. hangisinin personeliyseniz Ankarada o karargahta görev yapıyorsunuz şanslılar yurtdışına çıkıyor yazmış olduğum bölgelerde Shape askeri olarak görev alıyorsunuz Google'danda araştırabilirsiniz arkadaşlar askerlik zaten kaçınılmaz yapmamız gereken birşey ben yaşayamadım yaşayan arkadaşlarım oldu bence bu yurt dışına çıkma deneyimini en azından şanslı iseniz yaşamış olun tabi ben er olarak gitmiştim uzun dönem er olarak kısa dönem yada asteğmenlık için böyle bir durum yok biginiz olsun.
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Uçakla gideceksen ktm sıkıntısı olmaz. Karayolu ile gidersen yolda durdurursalar sıkıntı yaşayabilirsin.

• kursat14870 K kullanıcısına yanıt
    Bizim acemi birligi de ayni usta birligi de.

Eğitim birliği BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI /

BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR

Usta 39. Mekanize piyade tümeni 49. Piyade alayı 2. Piyade taburu kişla hizmet takimi

GÜZELYURT KIBRIS

• https://chat.whatsapp.com/61IO97PiZ7079e4Q313X9P

arkadaşlar acemi birliği Balıkesir Merkez usta birliği İstanbul Çatalca olanların whatsapp grubu olan varsa gelsin

• Eğitim Birliği

İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İSTANBUL MALTEPE

Usta birliği Üsküdar/Istanbul

• Manisa İl Jandarma bir ben gidiyorum iyice karar verdim artık :)
  • Eğitim birliği : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

Esas birlik : 39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 39 UNCU TOP.A. 2 NCİ TOP.TB. 1 İNCİ 155/39 MM.LİK K/M OB.BT. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

Eğitim birliğine buradan çok giden varda esas birlik tutan var mı :)

Tüm yazılanları okuyamadım acemilik için whatsapp veya facebook grubu varsa benide alırmısınız yoksada kurup tanışsak güzel olur hepimiz heyecanlıyız biraz olsun gider gibi bu heyecan :) Benim facebook adresim fb.com/emre.akdere.93

• quote:

Orijinalden alıntı: oranya

Eğitim Birliği
    MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA
    Esas Birliği
    GNKUR.KH.VE DES.KT.GR.K.LIĞI HİZ.TB. 3 ÜNCÜ HİZ.BL. (ARGE) / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA

buralar nereler beyler var mı yakın olan?

Yok mu burası çıkan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

quote:

Orijinalden alıntı: FastOne

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FastOne

quote:

Acemi - Antalya Akseki.

Usta - Antalya İl Jandarma Komutanlığı merkez.

Sanırım iyi denk geldi.

Nasıl sizce?

Aynı şekilde benim de acemi Antalya Akseki Usta Antalya İl Jandarma Komutanlığı.
    Akseki soğuk oluyormuş baya onun dışında güzel yer demişler genelde.

Kardeşim nereden geleceksin?

İzmir'den geleceğim , sen nereden geleceksin ? Bir de nasıl geleceksin ulaşım konusunda karar verdin mi ?

Ben Yozgattan geleceğim kardeşim.

Pegasusta çalışıyorum uçak ile Ankara Antalya yapmayı düşünüyorum sen?

Ben de uçak ile geleceğim büyük ihtimalle , havaalanından Akseki'ye ulaşımı nasıl yapacağım onu araştırıyorum.

• Varmı aynı olanlar.

• 347 KD. Jandarma Er Kısa dönemi bitirdim
    Ankara Beytepe Jandarma Eğitim Komutanlığında 3 paşa , 447 Albay arasında askerlik yaptım.

Komutanlığa gideceklere tavsiyelerim olacaktır. Pm atması iyi olur :)

- Hizmet bölüğüne geçmeye çalışın
    - Telefon götürün ( şarj biraz sıkıntı ) artık öyle değildir.
    - İstikam'dan ve 1.Muhafız bölüğünden kaçın.
    - olabildiğinde Kışla Mutfağına girin ( ben kışla mutfağındaydım. Kamuflaj yok , iştima yok , çift çarşı , herşey serbest ve karavana yemiyosun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Akdere

Eğitim birliği : MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

Esas birlik : 39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 39 UNCU TOP.A. 2 NCİ TOP.TB. 1 İNCİ 155/39 MM.LİK K/M OB.BT. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

Eğitim birliğine buradan çok giden varda esas birlik tutan var mı :)

Tüm yazılanları okuyamadım acemilik için whatsapp veya facebook grubu varsa benide alırmısınız yoksada kurup tanışsak güzel olur hepimiz heyecanlıyız biraz olsun gider gibi bu heyecan :) Benim facebook adresim fb.com/emre.akdere.93

eğitim birliği aynı esas birliktede benimki 39. 39. 3. şeklinde yan yanadır herhalde :D :D bende bakıyorum daha bi watsap facebook grubu göremedim
  • 361 KD olarak Mamak ve Kıbrıs'a gidecek arkadaşlar şunu söyleyeyim Mamak ta acemilik rahattır Kıbrıs için ise denetlemesi boldur eğitim spor vardır Kıbrıs pahalıdır biraz iletişim özellikle kktcell ve Telsim var 55 liraya 100 dj 10000 SMS 3 GB internet veriyordu en son birde buradaki askercell orada kullanamıyoruz kktcell askercell var onu alacaksınız kibrista giderken termal içlik almayı unutmayın gündüz sıcak gece soğuk olur nisan ayına kadar gece donuyoduk Kıbrıs'a uçak bileti alırken saate dikkat edin gece 12 yi geçmesin gün atlar bir iki saat için bi gün geç çıkarsınız

• Eğitim Birliği: 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Esas Birliği: KHO K.LIĞI LOJ.DES.K.LIĞI ÖZ.ULŞ.HF.OTO BL. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA

Aynı yere düşen arkadaşları bekliyorum :)

• Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    Esas Birliği HARP AKADEMİLERİ DES.KT.GR.K.LIĞI HİZ.BL. / İSTANBUL BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
    whatsApp grubu varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkub91

361 KD olarak Mamak ve Kıbrıs'a gidecek arkadaşlar şunu söyleyeyim Mamak ta acemilik rahattır Kıbrıs için ise denetlemesi boldur eğitim spor vardır Kıbrıs pahalıdır biraz iletişim özellikle kktcell ve Telsim var 55 liraya 100 dj 10000 SMS 3 GB internet veriyordu en son birde buradaki askercell orada kullanamıyoruz kktcell askercell var onu alacaksınız kibrista giderken termal içlik almayı unutmayın gündüz sıcak gece soğuk olur nisan ayına kadar gece donuyoduk Kıbrıs'a uçak bileti alırken saate dikkat edin gece 12 yi geçmesin gün atlar bir iki saat için bi gün geç çıkarsınız

hocam telefon getirsek sıkıntı olurmu denetleme falan bide burda kullandığımız telefon hatlarını ordada aynı şekilde kullanabiliyormuyuz yoksa yeni hatmı almamız lazım

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.