Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
246.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin yok mu ya :) Bu arada herkese ALLAH kolaylıklar versin, ailelere sabır ve sağ salim dönmeyi nasip etsin.
  • esserkan E kullanıcısına yanıt
    Belli oldu ama benim hala ''hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır. '' yazıyor. Tecilimi bozdurmama rağmen bu yazıyı görüyorum askerlik yönünden 07/02/2017 ye kadar sakıncası yoktur diyor bir de .
  • acemi birlik:balıkesir
    usta:istanbul çatalca olan yazsın bana haberleşelim
  • Merhaba arkadaşlar Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda yapacak olanlar varsa yardımcı olabilirim ben orda yapmıştım ayrıca İngilizce biliyorsanız mutlaka sınavına girin yurtdışında yapan ballı nato askerlerinden olabilirsiniz Belçika, Afganistan Bosna Hersek gibi yerlerde yapma imkanınız olabiliyor ve güzel paralarla ve bir ton elektronık esya ıle donebılıyorsunuz orlardan yada ailenizde asker varsa Ankarada kalıp general habercisi olabiliyorsunuz isteyenler özel mesajla daha ayrıntılı bilgi alabilirler herkese sımdıden hayırlı tezkereler.
  • Hayırlı olsun beyler Allah kolaylık versin

360.KD olarak yaptım askerliği. Usta birliği Kırklareli/Vize olan varsa bilgi alabilir.
  • Eğitim Birliği HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / KONYA KONYA MERKEZ / KONYA
    Esas Birliği 58 İNCİ TOP.TUG. KH. VE KH.BL. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Sınıf TOPÇU
    Statü KISA_DÖNEM ER
    Topçuluk sınıfı ve Ankara Polatlıyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er ryan 2 -- 21 Ocak 2017; 0:56:44 >
  • BEYLER ŞURASI VAR MI? BURASI VAR MI? SORULARININ CEVAPLARI BURADA. 721 KİŞİ İÇİNDE ELBETTE VARDIR. KÜÇÜK LİSTELERDE ZOR BULUNUR.
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuRoY2dX8CxhnzUSgp2VP19SXdsGoaXl00AJeX3rMgXPUHrA/viewform
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grakul

Merhaba arkadaşlar Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda yapacak olanlar varsa yardımcı olabilirim ben orda yapmıştım ayrıca İngilizce biliyorsanız mutlaka sınavına girin yurtdışında yapan ballı nato askerlerinden olabilirsiniz Belçika, Afganistan Bosna Hersek gibi yerlerde yapma imkanınız olabiliyor ve güzel paralarla ve bir ton elektronık esya ıle donebılıyorsunuz orlardan yada ailenizde asker varsa Ankarada kalıp general habercisi olabiliyorsunuz isteyenler özel mesajla daha ayrıntılı bilgi alabilirler herkese sımdıden hayırlı tezkereler.

sadece ankara için mi geçerli bu ?
  • herkese hayırlı olsun. benimde acemi: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA
    usta:39 UNCU MKNZ.P.TÜM.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.TB. 1 İNCİ BKM.BL. / GİRNE / GİRNE
    şimdi sizlere sormak istediğim bir soru var, daha öncede sormuştum. Sevk bitiş tarihim 1 şubat. 4 şubatta kardeşimin nişanı var. Ben 5 inde yani 4 gün sonra katılsam ne gibi sorunlar yaşarım. Daha önce geç katılan arkadaşlar var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar,

Herkese hayırlı olsun öncelikle.

Dahil olacağım acemi birlik:TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    usta birlik:ATICILIK VE UZMAN NİŞANCI EĞT.BRL.K.LIĞI (ATUNEB) / ANKARA MAMAK / ANKARA

Atuneb nasıl bir yerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozancb -- 21 Ocak 2017; 0:51:11 >
  • Benim de
    TOP. VE FÜZE OKL. ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA
    yedek subay olarak çıktı bana her türlü bilgiye açığım.Arkadaşımın birisi eğitimci falan bahsetti 1 ay içinde acemiliğin biter dedi ama nasıldır bilen cevap verebilir mi?
  • benim de eğitim birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 5 İNCİ P.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    aynı yere düşenler pm atabilir :)
  • 116 j.er eğt a.k.lığı na giden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTürkçü.34

mart 15 e kaldık haline şükret

Hocam tecili bozdurduktan sonra ilk alımda çağırmama durumu oluyor mu? Ben ilk askeralımında çağırılıyorsun diye biliyordum.
    01.02.2018'de de kısmetse ben gidicem inşallah KD :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

ARKADASLAR, SONUCLARIMI, NEREYE DUSTUGUMUZU VS ANKETI DOLDURUYORUZ..

GIDECEGIMIZ YERDE, BIRBIRIMIZI BULALIM TANISALIM, ISLERIMIZ KOLAYLASSIN.

https://docs.google.com/forms/d/1X_xfHK6PT4SDfyiC02hZ-MDfbqjyqI6mm4-G5bo3LqU/edit?c=0&w=1

BU DA LISTESI ARKADASLAR

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-sj-CuS8fWtfW-khssz2FqOzE2sxDwQB4i0_VpxPpns/edit#gid=1457515570

ben sıhhiyeyim listede yok mu ben mi bulamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LazPacino L kullanıcısına yanıt
    jandarma zaten iyi oldu Trabzonu gorunce tam oldu gitmek isterdim hep nasipte 5 ay kalmak varmıs .)
  • Deniz piyade asteğmen yok mu Tuzla?:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

Aynı yerlere düşen arkadaşlar Whatsapp grubuna bekliyoruz:https://chat.whatsapp.com/GFd3dSB0O4z38xrtqatpaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul İl Jandarma Komutanlığı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar genel bir bilgi paylaşımı yapabilirlerse sevinirim.
    Teşekkürler.
    366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenma01 -- 21 Ocak 2017; 2:7:8 >
  • Ben 20 yasindayim universiteyi birakip bu sene tekrar hazirlaniyorum bu sene kazanirsam insallah 4 sene daha okuyacagim. Min. 24-25 yasinda gidecegim. Boyum 204cm ve o zamana kilom 120 civarinda olur diye dusunuyorum. Ayagim da 47-48 numara bana gore bot ve kiyafet olur mu? Bir de memleket nevsehir son 6 yilimi istanbul ve eskisehirde gecirdim benimki doguya mi cikar? Abim yok ama dayim sirnakta daglik alanda kuzenim de hakkaride yapti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.