Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
246.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim birliği: MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA Esas birliği: 39 UNCU MKNZ P.TÜM.39 UNCU TOP A. 4 ÜNCÜ TOP.TB.KH VE KH.HİZ.BL/ GİRNE / GİRNE. STATÜ: KISA DÖNEM ER SINIF:TOPÇU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TallMan

Ben 20 yasindayim universiteyi birakip bu sene tekrar hazirlaniyorum bu sene kazanirsam insallah 4 sene daha okuyacagim. Min. 24-25 yasinda gidecegim. Boyum 204cm ve o zamana kilom 120 civarinda olur diye dusunuyorum. Ayagim da 47-48 numara bana gore bot ve kiyafet olur mu? Bir de memleket nevsehir son 6 yilimi istanbul ve eskisehirde gecirdim benimki doguya mi cikar? Abim yok ama dayim sirnakta daglik alanda kuzenim de hakkaride yapti.

Hocam senin ki doğmamış çocuğa don biçmek olmuş resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

Ben 20 yasindayim universiteyi birakip bu sene tekrar hazirlaniyorum bu sene kazanirsam insallah 4 sene daha okuyacagim. Min. 24-25 yasinda gidecegim. Boyum 204cm ve o zamana kilom 120 civarinda olur diye dusunuyorum. Ayagim da 47-48 numara bana gore bot ve kiyafet olur mu? Bir de memleket nevsehir son 6 yilimi istanbul ve eskisehirde gecirdim benimki doguya mi cikar? Abim yok ama dayim sirnakta daglik alanda kuzenim de hakkaride yapti.

Hocam senin ki doğmamış çocuğa don biçmek olmuş resmen.

Herkesin agzinda bir laf kimi diyo seni doguya verirler kimi diyo seni komando yaparlar. Merak ettim boyle kaliplasmis seyler mi var diye. Mesela istanbul dogumlu birini gidip marmaraya vermezler sanirim

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    Ayrica babam da doğuda yaptı. Bizden herkes doğuda yaptı ondan sordum kaliplasmis seyler varsa ben de mi doguya gonderilirim diye

• quote:

Ayrica babam da doğuda yaptı. Bizden herkes doğuda yaptı ondan sordum kaliplasmis seyler varsa ben de mi doguya gonderilirim diye

Bende senle aynı durumdayım yaş 20 sınava hazırlanıyorum mezun olmaya zorunlu askerlik kalır mı o bile belli değil kimseyi dinleme en kötü 6 7 yıl var yarına çıkacağız mi belli bile değil.

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    Allah allah. Olmasi lazim.... Yok mu gercekten?

Gozumdem kacmis olabilir. Ozur dilerim, yarin pcden ekliyorum kardesim. Kusura bakma tekrardan. Suan teldeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mmrc93

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar genel bir bilgi paylaşımı yapabilirlerse sevinirim.
    Teşekkürler.

Dostum sen nerelerdesin yaaa :) forumda senle beraber 3 kisi olduk. Profilimden girip gidecegimiz yer ile alakali konu actim. Guzel sorular ve aciklamalar mevcut konu da. Bir goz at istersen

• Acemi birlik : BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
    Esas birlik : K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 17 NCİ MÜHT.TK. / İSTANBUL ÜMRANİYE / İSTANBUL
    piyade

arkadaşlar foruma takılmaya takılmaya konuda arama naısl yapılıyor unutmuşum. bu yerlere çıkan arkadaşları nasıl bulacağım konu içerisinde?
  • 363 KD ER olarak Kastamonu'da acemi birlik, Erzinan İliç ilçe jandarmada usta birlik askerliğimi tamamladım. Buralara çıkan arkadaşlara elimden geldiğince bilgi verebilirim.
    Ayrıyeten askerlik gözünüzde büyüttüğünüz kadar korkulacak bir durum değil arkadaşlar. Ben de gitmeden önce sizlerle aynı duyguları yaşadım. Eminim şu an çoğunuz telaşlı ve heyecanlısınız ama merak etmeyin ilk haftadan sonra tüm süreç gözünüzü açıp kapatana kadar geçecek. Yanınıza kişisel eşyalarınızda başka bir şey almayın. Yeterli sayıda iç çamaşırı, traş olabilmeniz için güzel bir traş bıçağı (mach3 turbo kullandım, önerimdir) ve özellikle okumayı sevenler kitap alabilir acemi birlikte gerekli olacak çünkü canınız sıkılacak.
    Hepinize şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar, Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.
    Aklına soru takılanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, çekinmeden isterseniz buradan yorum olarak yazabilir isterseniz de özel mesaj atabilirsiniz.

• İL Jandarma.K.LIĞI/KIRIKKALE er
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Merhaba tertip.
    Biz Trabzonluları özellikle mi buraya yerleştirdiler sence? Nüfusa kayıtlı bulunduğum il Trabzon benim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_0692

Eğitim Birliği : KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU
    Esas Birlik : İL J.K.LIĞI/SİİRT / SİİRT / SİİRT

Arkadaşlar acemilik Kastamonu Usta birliği Siirt varsa haberleşelim

kastamonu ve siirt whatsapp gruplarımız var. katıldınız mı ?

https://chat.whatsapp.com/2kKIoZDjyShF5zmj4DG5mQ

https://chat.whatsapp.com/EZ6hxFDwlSv8T4qFgf3rw2

• EĞİTİM BİRLİĞİ: İS. OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / NARLIDERE/İZMİR

ESAS BİRLİK: 1 NCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL / BABAESKİ/KIRKLARELİ

KISA DÖNEM ER

SINIF :İKMAL

ANKARADA OTURAN VARSA ULAŞSIN YARDIMLAŞALIM ..
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ! Havacı olduk iyi mi. 15 Mart dönemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: mmrc93

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar genel bir bilgi paylaşımı yapabilirlerse sevinirim.
    Teşekkürler.

Dostum sen nerelerdesin yaaa :) forumda senle beraber 3 kisi olduk. Profilimden girip gidecegimiz yer ile alakali konu actim. Guzel sorular ve aciklamalar mevcut konu da. Bir goz at istersen

%90 Kura çekip ilçe cezaevlerine dağılacaksınız.(Kartal,Maltepe,Bakırköy,Metris..) 359.dönem olarak bizden 66 kişi içinden 4 kişiyi il jandarmaya aldılar.2 si torpilliydi.Torpil olmadan da ihtiyaca göre kalabilirsiniz.İngilizce mütercim tercüman arkadaşı direk aldılar(albayın tezini çevirecekti askerliği boyunca).Boyu 1.80 üzeri olanların işi daha yaş.Sizi kandırıp topkapı sarayına nöbet ağacı yapmaya çalışacaklar sakın gönüllü olmayın.Bir kere listeye isminizi aldılar mı çıkmanız çok zor.İşin aslını öğrenen kaçmak istiyor.Orayada 8-10 kişi seçerler.

Cezaevinde direk birlikte farklı olarak

1-sabah 9 akşam 5 adliyelere,hastanelere sevk yapacaksınız(cezaevinde mahkumu ara,kelepçele,ring arabasına bindir,adliyeye götür,duruşmalara gir çık,merdiven in çık,duruşmada ayakta dikil,saçma sapan 3. sayfa haberlerine canlı tanık ol vs)
    fiziksel olarak olduğu kadar ruhsal olarakta yorucu.Akşamda gelip 2 saat nöbet tutacaksınız.

2-Nöbet tutacaksınız yerine göre günde 8-10 saat başka bir işiniz olmayacak.2 şer saat arayla.

Mesleğinizle ilgili bir fırsat çıkarsa aman başıma iş almayayım diye geri tepmeyin.Sevke çıkmak,nöbet tutmak vs yorucu olucak.Ayrıca merkezde kalamayan olursa Bilgisayar/bilişim vs mezunuysa kura günü veya öncesi metris için internet kafeci alırlar.359. dönem internet kafeci olarak öneririm

Unutmadan izinler 2 haftada 1.Bombalama,olay vs ihbarı olursa izinler iptal olur.

• Eğitim Birliği : BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR

Esas Birliği : 14 ÜNCÜ ZH.TUG.TOP.TB. KH. VE KH.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

TOPÇU

Beyler Usta birliği hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustEquality

BEYLER ŞURASI VAR MI? BURASI VAR MI? SORULARININ CEVAPLARI BURADA. 721 KİŞİ İÇİNDE ELBETTE VARDIR. KÜÇÜK LİSTELERDE ZOR BULUNUR.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuRoY2dX8CxhnzUSgp2VP19SXdsGoaXl00AJeX3rMgXPUHrA/viewform

O listedenin %90'ı başvuru bilgileri ve tercihlerinden oluşuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 21 Ocak 2017; 6:40:59 >
  • EZİNE 3.J.EĞT.TB.K.LIĞI/EZİNE/EZINE

Herkese hayirli tezkereler...

• Polatlı ankaraya çikan whatsaptan yazsın 364. Kd şafak 8 bende oradayım . 0538 580 13 05

• Kayseri il jandarma ulassın. 365.kd $85 :) o degilde bu yaziyi yazarken komutana yakalandim bu saatte :)

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.