Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.417
Cevap
334
Favori
564.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni bir eve taşındım. Yatak odasında boydan boya dolap var ve komple ayna kaplı. Haliyle robot sapıtıyor. :)

Aynanın taban bölümüne 10 cm yüksekliğinde kağıt, karton gibi bir şeyle kapatınca sorun olmuyor. Fakat, güzel bir görüntü olmuyor. Daha estetik bir görüntüyle bu sorunu nasıl çözebilirim, var mıdır bir fikir?

Hocam dediğiniz gibi cihazı pazartesi Sherman'a kargoladım, perşembe günü geri gönderildi. Daha uzun bir süreç bekliyordum ama sağolsunlar hemen düzeltip kargolamışlar.

Lidar problemimize servis raporunda saç sıkışmasının sebep olduğu ve temizlenerek çözüldüğü yazıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhabalar, Benim yatak odamdaki dolabımda bu şekilde ama alt 10 cm lik kısmı ayna olmadığından kusursuz davranıyor üstadımında dediği gibi buzlu cam efekti veren folyolar var çokda şekil durur güzel bir uygulama ile...

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Can dostum, fazla su akıtması ile ilgili ve birkaç yazılımsal gördükleri eksiklerle ilgili TG takipcilerimiz güzel bir çalışma yapıyor birkaç güne toparlayıp forum kullanıcılarının da desteğini isteyip 360 a talebimizi topluca ileteceğiz özellikle su akışının yazılımla kısılması lazım bu sayede S10 sahipleri çok daha kusursuz bir robota sahip olacak inşallah. Bu taleplerin içinde özellikle fransız balkon yada açık dış kapıdan kaynaklı boş gereksiz odaların çıkması ve bunların silinebilmesi dahi var 360 bizi Türkçe seslendirmedeki gibi umursar ve aksiyon alırsa özellikle oda/bölüm silme konusunda ilk olurlar.

Robot Kafalar instagram
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

''ama; 3. kez aynı arıza olursa video kaydı yapacağım''

şuan arızayı 3.kez yapmadı mı zaten ?

Mop bezi olayına bende anlam veremedim açıkçası, ilginç geldi banada...

2.kez oldu hocam.

Hadi inşallah brom360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Bu tip geri dönüşler tüketiciyle birlikte markayada yararı olan durumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

daha öncesinde nasıl ki kargo ile ilgili şikayetimi uzun uzun yazdıysam o zamanlarda söylediğim gibi şimdi de cihaz hakkındaki kullanım detaylarımı yazacağım.

Bu yorumları yazmak için 1 hafta kullanmak istedim.

Öncelikle cihazın sessizliği en beğendiğim özelliği oldu. Haritalaması gayet iyi, 1 defa tekeri sıkıştı çanta askısına dolanmış ve oradan kurtarınca hemen burayı yasaklı alan seçmek için bildirim geldi ve uygula dediğimde orayı küçük kare olarak kendisi yasakladı, bu özellikte oldukça hoşuma gitti. Fayans parke gibi yerlerde özellikle de halı üzerindeki pislikleri döküntüleri temizlemede çok başarılı buluyorum.

5000mah pil ortalama 100mt2 alanı, halı desteği açık ve X2 temizlik modunda temizleyebiliyor bu da oldukça yeterli bir pil kapasitesi olarak bence tatminkar, ayrıca pil %15e indiğinde yuvasına gidip şarj oluyor. %15 den tam şarj'a dolma süresi 4 saat sürüyor. Cihaz şarj olurken 23-25w arası, şarj olduktan sonra ise 3w arası akım çekiyor.

Halı tanımlama, özel alan belirleme, yasaklı bölge, sanal duvar gibi özellikleri denedim ve hiçbir problemle karşılaşmadım. Şarj yuvasına dönme de ise genel olarak problemi yok ama cihaza el ile müdahale edip başka yere koyduğunuzda biraz etrafı tarayıp konumunu keşfedip uğraştıktan sonra yuvasını buluyor ki benim şarj istasyonu 2 duvarın köşesinde olması ve açıklığı pek olmamasına rağmen gayet güzel yerini buluyor.

Mop kısmında herkes fazla su verdiğinden şikayetçi ama ben bu durumdan şikayetçi değilim çünkü mutfak gibi lekeli alanlarda X2 modunda ilk önce yüksek su çıkışında ilk turu mop yaptırdıktan sonra 2 katı geçerken en düşük seviyeye alıyorum böylece yerde kurumuş lekeleri ilk kat fazla su ile yumuşatıp sonra düşük su çıkışı ile geçtiğinde çok daha iyi temizlediğini lekeleri kolay çıkardığını düşünüyorum. Fazla sudan dolayı iz yapar gibi düşünüyor herkes ama mop temiz ise ki ben her oda dan sonra durdurup mopu yıkayıp tekrar takıyorum iz falanda kalmıyor. Belki diyorum mop 1 tık daha ağır olsa daha da iyi temizler yere baskı kurar diye düşünüyorum ama yine de mop işini bence gayet güzel yerine getiriyor.

Toz haznesi vs boşaltmak cihazı temizlemek, su haznesini yerleştirmek vs hepsi kolay. Bu kısımlarda herhangi bir sorun vs olmadı. 9.5cm olan heryere kolaylıkla girip çıkabiliyor.

Gelelim eksi gördüğüm kısımlara;

halılarınız kalın ise tam köşeden çıkmak isterse çıkamadığında tekrar inip biraz daha ilerden tekrar çıkıyor fakat bu defa da bazen en son süpürdüğü yerden devam etmek yerine başka bir bölgeye gidip devam edebiliyor, ama süpürme işi tamamlandığında süpürülmeyen bir alan da kalmıyor. Halı üzerinde biraz daha stabil olursa çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ve ilerde yazılımla çözülecektir diye umut ediyorum.

Nitekim bazen halı kenarında da düzgü çalışmadığı olabiliyor. Bazen önü boş olduğu halde geri dönüp belirli bir bölgeyi temizledikten sonra tekrar boş alana gidip devam edebiliyor. Süpürme işleminde bu tarz hareketler hem zaman kaybına hemde fazladan pil harcamasına neden oluyor.

Yazılımda oda silme olayı yok mesela ben şu odaya hiç gitmesini istemiyorum bu odanın görünmesini istemiyorum diye odayı silemiyorsunuz ama sanal duvar vs koyarak bu durumu da çözebiliyorsunuz.

Genel olarak cihazın pili, sessizliği, malzeme kalitesi, yazılımı, kullanım kolaylığı ve temizliğinden oldukça memnun kaldım. Birkaç yazılım eksiklikleri ve çalışma şekli ilerdeki yapılacak olan güncellemeler ile çözüldüğünde çok daha iyi olacağını düşüünyorum.

• ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Ercan hocam inanırmısın sabah sen geldin aklıma tg dan yazışıyoruz o kadar, memnun olduğunu biliyorum dedim bugün bi yaziyim şikayeti en detayına kadar yazdın memnuniyetide yaz forumdan tg da kalmasın diye sen benden çok yaşayacaksın 😎

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Robot Kafalar instagram
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Benim üründe kargonun da büyük katkısı ile ancak elime ulaştı. İlk izlenimim bekletimi destekliyor ancak bende en az 1 hafta kullanmak istiyorum yorum için. Sadece salonda simsiyah bir halım var o kısma hiç çıkmadı robot sanırım derinlik algısı ile girişi engelliyor bu konuda yapılabilecek bir ayarlama var mı acaba?

En iyisini yapıyorsunuz biz de mümkünse 2-3 hafta denemeden video çekmiyoruz ancak belli ediyor kendini öyle 1-2 günde olmaz bu işler. Robot bendeyken ayarlarda düşme modunu kapatma kısmı vardı hala duruyor ise onu kapatıp dener misiniz tabi evde başka düşeceği alan yoksa.(Kapatsamda yüksekten düşmedi bendeyken testini yaptım ama uyariyim yinede)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Robot Kafalar instagram
  • oqi kullanıcısına yanıt

Hocam zaten buraya iyi ya da kötü yorumlarımı yazacağımı belirtmiştim, unutmadım :)

Söylediğim gibi cihazı yüksek moda alma ihtiyacı hiç hissetmedim, standart modda ve halı desteği açık iken %90-95 yerde birşey bırakmıyor yani cihazı alma nedenimiz olan evi süpürme işlemini gayet iyi yapıyor hatta öyle ki halılar cihaz geçtikten sonra resmen kabarıyor, diğer bir işlevi ise mop, mopta da kötü diyemem işini yapıyor ama dediğim gibi mop bezini temiz tutmanız gerekiyor. Ben alırken 500ml toz haznesi tüm eve yeter diyordum ama benim ev 178mt2 olduğu için %75'inde toz haznesi dolmuş oluyor. Pil deseniz yukarıda yazdığım gibi yeterli. Sessizliği zaten efsane olmuş özellikle standart modda o temizlerken siz oturup TV seyredin o derece sessiz. Halılardan inerken ön teker sert zemineden dolayı tıkırtı yapmasa gece 12 de bile çalıştırabilirsiniz. Hatta geçenlerde halıya birşeyler döküldü, sadece halıyı süpür seçip halıdan inmeyeceği için gece 1 de çalıştırdım :) Bu arada Türkçe konuşması, Türkçe yazılıma sahip olması da avantaj. Kısacası cihaz görevini ve vaadettiklerini yerine getiriyor. Cihazı aldığımızdan beri normal süpürge açmadım ve ev her daim temiz. Açıkcası bu kadar performans alacağımı pek de düşünmüyordum, sonuçta normal süpürgenin yerinin hiçbiri tutmaz diyordum ama tutuyormuş :)

Benim ilk cihazım olduğu için karşılaştırma yapamayacağım ama şunu gördüm ki, alacağınız cihazın pil kapasitesi 5000mah'dan aşağı olmasın, toz haznesi 500ml den aşağı olmasın derim.

Söylediğim gibi şu evi dolanma işini yazılımla biraz daha stabil hale getirip daha net çizgiler çizerse cihaz 4-4lük olacaktır diyebilirim :)

• ihk kullanıcısına yanıt

Halı tanıma modunu kapatıp/açıp deneyin birde halıya tam geldiği vakit durdurun ve uzaktan kumanda modunda halıya siz çıkarıp sonra devam et deyin bakalım ne tepki verecek, belki 1 kere çıkıp süpürdüğünde orayı tanır ve bir dahakine kendisi çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Eylül 2021; 15:17:47 >
  • S10 da kayıtlı bir haritam var ve süpürmek için kullanıyorum gayet de şuana kadar memnunum ve mutfağı halıyı da kaldırıp mop yapmak istersem uygulamada ne yapmam lazım ya da böyle sadece mutfak mop yapilirmi bilen var ve yazarsa sevinirim teşekkürler.

• Önce kullanmadığınız bir harita seçin, sonra onu kullan deyip oda temizlemeye girin halı var ise haritadan silin ve mopu başlatın360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 3 Eylül 2021; 18:49:6 >
  • Net 160 tl ye s5 360 için aldım, açıkçası hem bir aliexpres i hemde ürünü test etmek amaçlı aldım,10 üzerinden 9 unu alır ürün,tabiki robotun üstünde gelen kadar dört dörtlük diil ama her türlü iş görür, hakkını verir diye düşünüyorum 👍🙏

Ağustos 22 de geçmişim siparişi bugün 3 ü itibariyle ulaştı iline göre 10 12 gün kargo, bence çok iyi👍
    Benim aldığım yer...>>>

https://tr.aliexpress.com/item/4000972255053.html?srcSns=org.telegram.plus&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60092206522&aff_fcid=6a9739233c29454397e15112aee87627-1630743773581-00139-_vBpMds&tt=MG&aff_fsk=_vBpMds&aff_platform=default&sk=_vBpMds&aff_trace_key=6a9739233c29454397e15112aee87627-1630743773581-00139-_vBpMds&shareId=60092206522&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=ff7cf55802f94920ba74b3081739f0d1

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 4 Eylül 2021; 11:22:51 >

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
    Android orjinal rom hariç:) custom son gece hangisi hoşuma giderse... NEXUS 4 | Dell-i5*5110### | Vu+solo###samsung 117' 6000 led | Araba al-sat... |

• ercan_wrc kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ancak halı silme bölümünü bulamiyorum.

Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.