Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
346
Favori
519.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 360 s7 sistem güncellemesi gelmiş 1.8.5.2515 diyor. güncellemeyi yaparken süpürge açık ve dockta mı olacak.

  • freshwind F kullanıcısına yanıt
    Aynen docta takılı ve açık olacak şuan en son güncelleme o.
  • hamuku H kullanıcısına yanıt

    Merhaba


    ''Paspas kısmı tıkır tıkır çalışırken.'' tıkır tıkır yazmışsınızya dedim S9 içinde ses yapıyor falan diyeceksiniz sandım biran360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    aynı durum benimde başıma gelmişti( 3.ay kullanımda), su haznesine katkı olarak ne koyuyorsunuz?


    Sherman Teknolojiye durumu bildirin, bir kaç öneride bulunacaklar yine olmazsa ücretsiz pompa değişimi yapacaklardır.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147176018


    Geçmiş olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Ocak 2021; 14:18:1 >




  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    Bu versiyon ne zaman geldi bilmem ama bendeki Demo S7 proda takribi 3.haftadır bu versiyon yüklü. SN lere göre sırayla güncelleme veriyorlar.

  • oqi kullanıcısına yanıt

    evet huawei geriye dönük baktım bulamadım sabitlemenizi bekliyorum

  • @mutu07

    Dün gece 360 S7 proyla kaç wifi kaynağına bağlanıp hafızasına alıp, otomatik geçiş yapıyor mu diye çılgınlar gibi test ettim :)


    Beş adet farklı isimlerde ve şifrelerde wifi kaynağına tek tek robotu bağladım.


    Daha sonra sırayla bu beş wi-fi kaynağın gücünü keserek Gelişmiş işlevler / Genel ayarlar / Cihaz bilgisinden Wi-Fi adı bölümünden hangi ağa bağlı olduğumu ve her bir wi-fi kaynağını kapattığımda ototik bir başka ağa bağlandığını tecrübe ettim360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    Bu demek oluyor ki; 360 S serisi robotları en azından beş adet farklı ağa birkere tanıtıp bağladıktan sonra, robot farklı bir mekana (aynı binada farklı katlar-yazlık/kışlık-işyeri/ofis-kıymetli büyüklerimizin evleri gibi) her götürdüğünüzde wi-fi reset yapıp yeniden tanıtmanıza gerek yok360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    Beş adetten fazla ağa bağlanır mı? açıkçası 5 ten falzasını kasmadım, daha fazla ağa bağlanma gereksinimi duyulmaz heralde 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 





  • mehmtakks M kullanıcısına yanıt
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Video çekip attım.Bugün fabrikadan bağlandılar. Yazılımsal yada donanımsal bir sorun yokmuş. Video da çarpan ayakların olduğu Yeri yasaklı alan olarak işaretleyip bırakmışlar. Bende dedim ki; çok iyi düşünmüşsünüz benim aklıma hiç gelmedi. Yalnız bir sıkıntı var, koltuklar sabit değil. İleri geri sağa sola oynuyor. Keşke komple odayı yasaklı alan yapsaydınız...

    Ayaklar krom yada siyah olsa anlarım sensör algılayamıyor. Ama her evde olabilecek bildiğin ahşap rengi. Robot bunu da algılayamıyorsa eğer ona sensör takmanın bir anlamı yok. Fuzuli... Ha bide şu var; bazen ayakları algılayıp çarpmıyor. Yani bana göre yazılımsal bir eksiklik aslında.

    Kısaca anlayacağınız bu robotlar ile ilgili bir sıkıntı yaşarsanız eğer disbiritör filan hikaye. Sorunu kendiniz çözmeniz gerekecek. Benim için bir hayal kırıklığı oldu
  • ceryan25 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ayaklar konik olduğu için belki ses ve ışığı geldiği yöne değil de farklı yöne yansıtıyordur bu sebeple robotun kafası karışıyordur.

    Bu arada ben de aynı ayaklardan almıştım ama bana kalitesiz geldiği için gidip yetkili satıcıdan orijinal ayak aldım bendekiler biraz parlak gibiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 27 Ocak 2021; 15:14:4 >
  • Üstat harita da nokta atışı işaretlemiyor olsa dediğiniz mantıklı. Ayakları sensörler algılıyor ama çarpmama eylemini uygulamıyor. Belli ki yeterince saha testi olmadığından bazı durumlarda yazılım yetersiz kalıyor.
  • ceryan25 C kullanıcısına yanıt

    Üzücü bir durum tabii ki :(


    ''Ha bide şu var; bazen ayakları algılayıp çarpmıyor'' bir beyin fırtınası yapalım mı?


    Siz robota temizlik yapması için hangi modda görev veriyorsunuz? muhtemelen önceden lafı geçmiştir ama kaç günlük cihazdı?


    şu sebepten sordum harita dinamiktir, revize eder, her görevden sonra robotun hareketleri (nesneler çok yerinden oynamıyorsa) daha verimli olur belki görev sayısı arttıkça bu çarpmalar dokunmaya döner mi gibi düşündüm.

  • ceryan25 C kullanıcısına yanıt
    Lidar sensörü 10 cm yukarıdaki kalın bölümü algılıyor alt kısım ince o sebeple belki ince olan kısmı Sonic sensör algılamıyor olabilir.

    ama yine de haritada işlenmiş olan bir cisme yavaş yaklaşıp ön tamponla hafifçe dokunması lazım en kötü ihtimalle.
  • ceryan25 C kullanıcısına yanıt

    Önceki yorumumda da bahsetmiştim; o ayakların hatira üzerinde gri veya siyah olarak işaretlenmesini ve revizyonunu sağlayan Lidar ki onunda sağlıklı çalıştığı haritadan belli.


    Ancak Lidarın ortamı haritalaması dışında robotun anlık saha zemin şartlarını algılayıp hareket/hamle kararı vermesine ön tampondaki IR(s9 da ultrasonik sen.) duvar sensörü ve düşme sensörleri. Bu birimler ki en potansiyeli Ultrasonik sensörde bir tutarsızlık var bence.

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Biraz şık durmadı ama Sorunu şu şekilde çözdüm. Ayakları değişecek arkadaşlara tavsiyem bir ton açık renk almalarında fayda var


    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • Merhaba. Bugün S9 a paspas yaptırdım ama işini bitirdikten sonra baktım ki su haznesi aynen duruyor. Suyu hiç kullanılmamış. Orta ayar yapmıştım. Sorun ne olabilir. Şimdiden teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Aynı sorun bugün benimde başıma geldi. Bir cevap bulabildiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mymustang kullanıcısına yanıt

    Mop bezini kuru olarak takıp yüksek su damlatma seçip demediniz mi?

    Bazen mop, vakum gücü, x1 x2 gibi kişisel tercihleri plan kaydedildi desede aktif etmediği oluyor(sunucu yoğunluğu, kullanılan internetin yoğunluk ve kalitesine wi-fi çekim durumuna göre)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Denemedim yarın deneyeyim. Bilgi veririm. Teşekkürler...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 için halıya inip çıkarken ve seramik zeminde derz boşluklarından geçerken çıkan sese şöyle fotoğraftaki gibi bir çözüm buldum. Ses tamamen kesildi diyebilirim.

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.