Şimdi Ara

360 alayım mı 720 mi bekleyeyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar başlıkta da gördüğünüz gibi sorum şu ;

Sizce Xbox 360 mı alayım yoksa 720 yi mi bekleyeyim? Kafamı karıştıran şeyse acaba 360 aldıktan sonra yeni nesil Xbox çıktığında (720) elimde patlar mı? Birde 720 nin ortalama 400 $ civarı olacağı söyleniyor .Şu an 360 almak daha mantıklı geliyor çünkü 720 alınca hemen oyun bulmak zor olacak gibi Dediğim gibi sizce beklemek mi yoksa normal Xbox 360 almak mı daha mantıklı ?

• Aynı soruyu sordum 1 hafta evvel, buradaki ve buranın dışındaki arkadaşlar dedi ki;

Hiç düşünmeden al çünkü 720'nin gelmesine nereden baksan 1.5 seneden fazla var ve geldiği zamanda kronik sorunları olup olmayacağı belli deil. Stabiliteyi geçtim oyunlarının yaygınlaşması falan sürer yani.

ve gidip aldım x boxımı takılıyorum bu aralar :)

Sanada tavsiye ederim, boşuna düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 1 Mart 2013; 21:38:08 >
  • Kardes ben 360 i birkac gun once sattim ama 720 almiycam.. 5-6 yil bekliycem ve xbox 1440 i alicam en mantiklisi bu bence sonucta xbox 1440 cikinca bu sefer 720 ise yaramaz olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun hocam zaten aklıma takılan konuda oyun olayıydı konsol yeni olduğu için hemen oyun çıkmayacağı benimde kafamı kemirdi o zaman ben alayım yahu
  • gerçekten iyi mantıkmış
  • bekle
  • 720 çıkarsa 360 ucuzlar ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekle hocam bekle
  • Hocam şimdi herkes birşey söylüyor ama 720 yi beklersem hemen oyun bulabile
    cek miyim ???
  • Ps3 ucuzlar xbox ucuzlamaz spotta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Aynı soruyu sordum 1 hafta evvel, buradaki ve buranın dışındaki arkadaşlar dedi ki;

Hiç düşünmeden al çünkü 720'nin gelmesine nereden baksan 1.5 seneden fazla var ve geldiği zamanda kronik sorunları olup olmayacağı belli deil. Stabiliteyi geçtim oyunlarının yaygınlaşması falan sürer yani.

Yeni Xbox'ın gelmesine nasıl 1.5 seneden fazla var dostum?

PS4 yıl sonunda geliyor, Xbox da yüzde 99 christmas'ta satışa çıkacak. 8 ay falan var
  • Açıkçası son yorumlar iyice kafamı karıştırdı .Dün gece alacaktım fakat 7_8 ay varsa beklenir tabii
  • bu zamana kadar Xbox almamışsanız bence almayın yenisinin gelmesine az kaldı...seneye bu zamanlar yeni nesil konsol nerde ucuz nerden temin edebilirim muhabbetleri dönmeye başlar yavaş yavaş herkes Xbox 360 ları elden çıkarmaya başlıcak zaten...
  • elimde bimeksten 500 tl hediye çeki var yıl sonuna kadar kullanmam lazım. bu zamana kadar ps4 veya yeni xbox çıkmaz dimi? gidip xbox yada ps3 mu alayım yoksa. bimekste xboxa baktım XBOX 360 S 250GB+ Kinect Adventures + Kinect Sports + Dance Central 2 + Halo 3 + 1 Ay LIVE Gold 1124 tl 500 tl hediye çekimden düşünce 600 tl ye geliyor alayımmı yoksa ps3 Sony PS3 320 GB +After Hours Athletes +Eye Camera+Motion Controller var bunumu alayım buda 400 tlye geliyor hediye çeki düşünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Aynı soruyu sordum 1 hafta evvel, buradaki ve buranın dışındaki arkadaşlar dedi ki;

Yeni Xbox'ın gelmesine nasıl 1.5 seneden fazla var dostum?

PS4 yıl sonunda geliyor, Xbox da yüzde 99 christmas'ta satışa çıkacak. 8 ay falan var

Bunu neye dayanarak söylediğini sorabilirmiyim? Kaynağın var mı %99 bu sene X box çıkacak diyorsun, gösterebileceğin buna güvenip konuşuyorum diyebilecgin bi dayanağın var mı? Yok tabii ki.

@Konuyu açan arkadaş, sen bakma millet atıp tutuyor, 2-3ay sonra x box çıktı ben yurtdışından getirttim bile der bunlar. Havadan atıp tutmak yani yaptıkları. X box 720 çıktıgında oyunlarının yaygınlaşması vs en az 1.5 sene kafan rahat olsun git al konsolunu dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand45

bu zamana kadar Xbox almamışsanız bence almayın yenisinin gelmesine az kaldı...seneye bu zamanlar yeni nesil konsol nerde ucuz nerden temin edebilirim muhabbetleri dönmeye başlar yavaş yavaş herkes Xbox 360 ları elden çıkarmaya başlıcak zaten...

Şuraya saçma sapan yorumlar yapmayın çok rica edicem bu zamana kadar almayanlar hiç almasın falan. Ulan zaten KASIM ayında satışa sunuldu TÜRKİYE sırınırları içerisinde. Herkesin yurtdışından getirme imkanı-şansı mı var da sen bu insanlara ohooo almamışsan hiç alma diyosun. Neyin kafasını yaşıyosun bilader sen? Ne içtiysen bize de ver.

Sadece bi kaç aydır Türkiye'de satışı başlamış bir konsol için insanlara almayın demek nasıl bir mantıktır. Herkesin alamanyalarda dayısı mı var hollandalarda teyzesimi vardı da söylüyosun bunu.

Alkol falan almadan girin şu foruma ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdagger -- 2 Mart 2013; 16:24:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: llMaTcuPll

Açıkçası son yorumlar iyice kafamı karıştırdı .Dün gece alacaktım fakat 7_8 ay varsa beklenir tabii

XBOX 720 ilk çıktığında eminim sorunları olacaktır, daha yeni 720 modellerinde bu sorunlar giderilecektir vs. Nasıl XBOX 360 artık 1080Pdestekliyor yenisindede daha farklı gelişmler olur. Bence 360 al...
  • Bilader sen ne içiyorsun cesaret hapı falan mı sen de ne kafası var...ben Xbox ı 2009 da aldım spotcularda vardı halen de var hepte olucak orijinal kullananlarda da vardı oyun tedarik etmek isteyende ediyordu dayıya gerek yok yani ..Türkiye ye evet resmi olarak geç geldi ama yeni nesil de geç gelicek diye bir durum yok satmak istiyorlarsa illaki getircekler bu saatten sonra eskisi gibi olmaz geç gelse bile o kadar geç gelmez...
  • bi bakıma al diyen arkadaşların hakkı var çünkü teknik sorunlar ne düzeyde olacak bilmiyoruz.Ayrıca oyunların yaygınlaşması da baya zaman alır diye düşünüyorum ??
  • 360 çıktığında stabil bir konsol değildi. 720 6 ay içinde çıksa bile çıktıktan sonra ben 1-1.5 sene beklemek gerekir diyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.