Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçlar 3 gün önce açıklandı ve siz uyuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilengine-er

AZ KALDI 25 EKİM'E SADECE 11 GÜN.İNŞ AÇIKLANDIĞINDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYIZ:)

inşallah devrem hayırlısı oldun hepimize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noracism

Genelde meslekçi asteğmenleri elit üniversitelerden seçiyorlar (odtü, itü, boğaziçi vb) ama örnek vermek gerekirse Fırat Üni ve Dumlupınar üni'den meslekçi giden arkadaşlarım vardı.

aynen devrem ama benimki o elitlerden biri işte inşallah çıkmaz yedek subaylık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Sonuçlar 3 gün önce açıklandı ve siz uyuyorsunuz

he he açıklandı allam yaa ne içiyosanız biz forumdakilere de yollayın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbsn

eyvallah devrem ben daha hiç bir şey almadım bu benim için güzel liste oldu teşekkürler.

Rica ederim devrem. Tüm devre arkadaşlarım bu listedekileri alırsa oldukça rahat edecektir.
  • zaten burda 500 kişi var mutlaka herkes birileriyle aynı birliğe düşer hatta 20 -30 kişi bile aynı yere gidebilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurca88

quote:

Genelde meslekçi asteğmenleri elit üniversitelerden seçiyorlar (odtü, itü, boğaziçi vb) ama örnek vermek gerekirse Fırat Üni ve Dumlupınar üni'den meslekçi giden arkadaşlarım vardı.

aynen devrem ama benimki o elitlerden biri işte inşallah çıkmaz yedek subaylık ya

Valla devrem bişi diyemeyiz ama ben kısa isteyen herkese kısa çıkacak gibi hissediyorum çünkü talep çok bu celpte rekor bir sayı ile gidiyoruz. Ha belki askeriye kısa isteyenlerden uzunda alıp namım yürüsün taktiği yapabilir bi kaç kişiye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastervadaaa

hayde ölemi ayrımmı var öle haha haha aynı zamanlarda gidicez ama ? yani bizim yok he hala

Askerde göze batmayın dedikleri bu devremin yaptığının tam tersi değil mi
  • cancell61 C kullanıcısına yanıt
    yedek subaylığa engel teşvik etmesinde devrem . rahatsızlıklardan ileri gelen kilo problemi olmadıkça her türlü verilir :)
  • quote:

quote:

quote:

Valla devrem bişi diyemeyiz ama ben kısa isteyen herkese kısa çıkacak gibi hissediyorum çünkü talep çok bu celpte rekor bir sayı ile gidiyoruz. Ha belki askeriye kısa isteyenlerden uzunda alıp namım yürüsün taktiği yapabilir bi kaç kişiye :D

bu işi seve seve isteyerek yapacak olan devrelerimi alsın yedek subay olarak..onlar hakkıyla yürütürler namını

• Arkadaşlar bugün burada baya konuşuldu ranzalarda üstte mi yatalım altta mı diye;Hacı amca noktayı koymuş;

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollo-07

yedek subaylığa engel teşvik etmesinde devrem . rahatsızlıklardan ileri gelen kilo problemi olmadıkça her türlü verilir :)

ıns devrem senın ıcın öle olur ben ınsaat muhendısıyım kesınlıkle ıstemıyorum ama cekınıyorum çıkma ıhtımalıne ıns senın gbı ısteyenlere hep çıkar
  • hehe hehe gözünüzemi battım la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbsn

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Sonuçlar 3 gün önce açıklandı ve siz uyuyorsunuz

he he açıklandı allam yaa ne içiyosanız biz forumdakilere de yollayın :))

Arkadaşlar harbi nasıl bir şey kullanıyorsunuz söyleyinde bizde yararlanalım :)
  • wdaf kullanıcısına yanıt
    Ama 180 cm sınır 109 kg yapabilirler mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sentetik tiner çektik aga ondan böyle olduk iyimi :D
  • Arkadaşlar bu arada Sınıflandırma Sonuçlarının Açıklanacağı Tarihe 11 gün 11 saat 11 dk kaldı.Hadi hepimize hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu işi seve seve isteyerek yapacak olan devrelerimi alsın yedek subay olarak..onlar hakkıyla yürütürler namını

İnşallah :D ben onlardan biriyim be gör duy beni Msb,Asal,Kkk ne ise hepsi duyun len :D

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan83

Ama 180 cm sınır 109 kg yapabilirler mi?

valla benimde boyum 1.80 kilo 93 tü ozaman şimdi gerçi 95-96 falan ama bizim arkadaş kısa dönem gitti geldi kilo sınırı 102 di dedi onun boyu 170-175 falan senin 180 boy olduğu için belki bir kaç kilodağa tolarans yaparlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wdaf -- 13 Ekim 2013; 23:51:55 >
  • atarsa 11 mi diyeceğiz
  • 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.