Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devrem son saydigin sikintilar beni de bunaltiyor ozellikle tuvalet sorunu fakat benim tuvalet olayina komutana mazeretimi uygun bir dille belirticem zaten form doldururken de belirtmistim (safra kesesi ameliyati gecirdim safra kesem alindi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayde ölemi ayrımmı var öle haha haha aynı zamanlarda gidicez ama ? yani bizim yok he hala
  • Açıklandı diyenler nereye çıkmış askerliğiniz bir söylesenize ?? biz de bilelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollo-07

benimde 188cm 93 kilo. askerlik şubesinde ki görevli memur kağıda kilo fazlalığı var dedi yan tarafta çalışan bayan kağıdı gördü ne fazlalığı ya filinta gibi çocuk dedi düzelttirdi :D :D

devrem bana da aynısını yaptı kadın hatta tartıl dedı 106 dedım sonra dedı dur bakım sıstem hata verecek mı vermedı ıslemlerı yaptı kâğıdıma kılo fazlalaıgı var dedı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

Kardeş hepsini anladım da parka ne diye aldın vermiyorlar mı zaten ?

Hocam asker arkadaşım botun ayağa sürekli vurduğunu bu yüzden de yara yaptığını söyledi. O yüzden parka almamı söyledi ona binayen aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

quote:

Orijinalden alıntı: civilengine-er

quote:

Orijinalden alıntı: Borden22

quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

Dostum bizde de istemeye bagli eger istersem %100 çikar uzun donem ( yer olcme ve hedef tespit takim komutani) ama benden uzak olsun :) kisa candir. sizin bolumden 2012 mezunu arkadas var ytu mezunu. su an meslekci astegmenlik yapiyor :)

bu sene ağustos'tan itibaren yedek subaylık sınavı kalkıyor,herhangi bir form doldurup kısa dönem uzun dönem yazma gibi bir durum yok.. direk lisans bölümüne göre ayarlıycaklar artık..
    ben de 2-3 tane 2012 mezun arkadasla konustum hepsi meslekci astegmen :D

meslekleri ne peki?

Ben cevap vereyim. Bu arkadaşın bahsettikleri elektrik mühendisi. Benim tahminim meslekçi olabilecek mühendislik bölümleri elektrik, inşaat ve makine ağırlıklı olur fakat soyle de bir şey var. Bir inanış var hatta. Meslekçiler iyi üniversitelerden alınıyor diyorlar.

kocaeli üni iyidir heralde:)

• onurbsn O kullanıcısına yanıt
    40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim devrem Biz aylardır boşuna takılmışız buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Hocam asker arkadaşım botun ayağa sürekli vurduğunu bu yüzden de yara yaptığını söyledi. O yüzden parka almamı söyledi ona binayen aldım.

Kardeşim o vatka olmasın parka dediğin kaban mont tarzı üste giyilen şeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: filolog35

40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim devrem Biz aylardır boşuna takılmışız buraya

di mi ya altı üstü ilk sayfayı okuyacaklar farzedelim okumadılar (ki ben okumamıştım) ama kalkıp da uçmuşunuz demek nedir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastervadaaa

hepiniz uyuyorsunuz yaw bu kadar insan yuh YANİ AÇIKLANDI GİDİLCEK YERLER ASAL SİTESİNDEKİ DUYURUYA BAKIN 10 EKİMDE açıklanmıs bende bu aksam öğrendim ama e devlet şifrem olmadıgından bakamıyorum

kardeş bu ballantines kafası içince bendede olduydu güle güle kullan .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpecino -- 13 Ekim 2013; 23:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filolog35

• SercanYildirim87 kullanıcısına yanıt
    Devrem son saydigin sikintilar beni de bunaltiyor ozellikle tuvalet sorunu fakat benim tuvalet olayina komutana mazeretimi uygun bir dille belirticem zaten form doldururken de belirtmistim (safra kesesi ameliyati gecirdim safra kesem alindi)

• quote:

Orijinalden alıntı: bigking35

Verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam... Sana şunu sormak istiyorum 1.grup gidersek yemin töreniniz 29 Kasımda olacak demişsin. Kasımda kpss tercihleri var (18-27 Kasım) acemilik döneminde vakit bulabilir miyim? En azından bir kaç saatliğine komutanlar izin verir mi bilgisayar kullanmamıza?

kardsm komutanlara bikaç gun oncedn sole sana en kotu yarm gun çarsı werirler bizdede polisliğe başvuranlar olmuştu yarım gun acemilikte ii gelir :)

• quote:

Kardeşim o vatka olmasın parka dediğin kaban mont tarzı üste giyilen şeydir

Hep ikisinin ismini karıştırıyorum Şimdi düzeltiyorum hocam vatka aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastervadaaa

hayde ölemi ayrımmı var öle haha haha aynı zamanlarda gidicez ama ? yani bizim yok he hala

yedek subay adayları asal sitesindeki alttaki duyuruda yer alıyor dikkatlice okursan herşey açık yazıyor zaten 25 ekimi beklemek lazım maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wdaf -- 13 Ekim 2013; 23:29:50 >
  • pardon yanlıs alarm bende tinerciyim kafamız bir dünya tabi çalıştıgım yerde tiner fişkiyesi yapmıslardı hehe :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Sırasıyla aldığım eşyalar şunlar arkadaşlar.

5 adet alt üst iç çamaşırı
    4 çift uzun boğazlı çorap
    1 adet içlik
    5 adet askı
    1 adet çamaşır filesi
    1 adet kirli, 1 adet temiz çamaşır torbası
    5 adet Çengelli iğne
    Dikiş seti
    Bere, boyunluk eldiven
    2 adet kilit
    Traş Çantası
    Traş Seti
    Keçe ayak tabanlığı
    Pudra
    Ayakkabı Boyası
    Ayakkabı parlatıcısı
    Not Defteri, tükenmez kalem
    El kremi
    Casio Saat
    Elbise askı Poşeti
    Boyundan asmalı cüzdan
    Parka

Arkadaşlar hepsi 170 lira tuttu. İllaki daha ucuza mal eden arkadaşlar olacaktır. Bu malzemeleri şu anda izinde olan asker arkadaşımla beraber aldık. Sizinde almanızı tavsiye ederim arkadaşlar.
    Edit: Ekleme

eyvallah devrem ben daha hiç bir şey almadım bu benim için güzel liste oldu teşekkürler.

• AZ KALDI 25 EKİM'E SADECE 11 GÜN.İNŞ AÇIKLANDIĞINDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYIZ:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

Orijinalden alıntı: Apollo-07

benimde 188cm 93 kilo. askerlik şubesinde ki görevli memur kağıda kilo fazlalığı var dedi yan tarafta çalışan bayan kağıdı gördü ne fazlalığı ya filinta gibi çocuk dedi düzelttirdi :D :D

Bu islemleri subedeki memurlarin degistirme yetkisi yok aile hekimin imza ve kasesi var orda ,resmi evrakta sahtecilik sucuna girecegini bilmiyorlar mi dicem ama olmicak:=))

devrem hani kağıda boy-kilo oranı belirten a33... gibi birşeyler yazıyorya onu değiştirdiler kilo fazlalığı değilde normal yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: planet caravan

Herkese şimdiden iyi bayramlar devreler!

http://m.youtube.com/watch?v=NLBN_KfN_sY

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.