Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada kimse kimsenin görüşüne katılmak veya katılmamak zorunda değil."Ben tuvalet temizlemem" diyen kişinin de kendi görüşüdür. Bence buna saygı duymak gereklidir. Bu yüzden biraz saygılı olalım birbirimize karşı. Kimse kimseyle aynı fikirde olmak değil. Burada böyle karşıdaki kişiyi küçümseyecek şekilde konuşmak bir üniversite mezununa yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Kasım_Celbi

quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Kasım_Celbi

Paylaştığım fragmanı izleseydin bahsettiğim filmin "NEFES" değil "DAĞ" filmi olduğunu anlardın devrem. Dağ filminin DVD'si çıkmadı. Bir kere sinemada yayınlandı ve bitti. Ben şanslıymışım izleyebilme fırsatım oldu.

Sinema cekimleri var nette ama hd kalitesinde bulsak iyi olurdu bulabilen olursa link atarsa iyi olur

Ben aylardır arıyorum bulamıyorum.

Gerçekten kısa dönem ve uzun dönem askerlerin ilişkilerini güzel bir şekilde anlatan bir filmdi. Yapımcısına e-mail mi atsak n'apsak ?

Biraz daha bakicam bulamassam mecbur sinema cekimi idare etcez:=) fragmani güzel yapmislar filmi merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

Bursalı arkadaşlar Asker Malzemesi satan yerleri söyleyebilir mi ?

Fomara da var baya dükkan. Çeşmenin orada beyaz eşya dükkanı var onun arkasında bi kaç dükkan var. Bi de zafer plazaya giden yolda var bi tane.
  • yasinbekir1907 kullanıcısına yanıt
    eee o zaman çok fazla malzeme almamamız lazım !! çalınır kaybolur gider amk !! yada kapaklı çanta gibi birşey alıcaz onu sokcaz dolaba.. bi çare lazım bu işe moralimi bozuyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

şu 1 ay bile çok uzun geliyor 6 ay ne yapacaz yahu iyi arkadaşlıklar kurabileceğimiz bir birlik olur inşallah, kafa dengi çıkar herkes yokse çekilmez

Vay yazılımcı sende mi askere gidiyorsn?
    Tekirdağ'dayım bende askerdeyim
    Sen gelcen, gitcen 1 ay sonrada arkandan ben döncem inşallah.

• ulan zaten askere mi gidiyoruz nereye gidiyoruz belli değil. Eşyaları çalanlar birbirine sataşanlar. Afedersiniz ama hep g.tü kollayarak mı gezcez biz askerde. Botlar için kilit almak lazım. Bildiğin zenci hapishanesi gibi her daim koruyacaksın kendini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

konunun anlam ve önemine binaen

izlememiş olanlar mutlaka izlemeli.

http://www.htpromosyon.com/kampanya/nefes-dvd/

devreler filmi aldım. hd sürüm izlemiştim.

bunu aracın dikiz aynasına asıcam. asker olacağımız belli olsun biraz.

• Bana dağdaki gibi uzun dönem musallat olcak , gece herkes uyuyorken boynuna ipi geçirip sıkıştırırım bakalım o zaman görsün el mi yaman bey mi ?! ;))
  • Birbirlerini poposunu elleyenler de azımsanmayacak derecede çokmuş . İlk geceden kimler kısa dönem öğrenmeli , onlarla birlikte takılmalı. Ama her üniversite okuyan da batılılar gibi değil . Aman ne bok yicez bilmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canerksk88

Bana dağdaki gibi uzun dönem musallat olcak , gece herkes uyuyorken boynuna ipi geçirip sıkıştırırım bakalım o zaman görsün el mi yaman bey mi ?! ;))

Allah'ım kimlerle askerlik yapıyoruz
  • iskendergur İ kullanıcısına yanıt
    Umarım seninle aynı yere çıkmam . Böyle antipatik agresif kişiliklerle hiç uğraşamam.
  • metocan87 kullanıcısına yanıt
    Bakalım kısmet:)
  • quote:

Umarım seninle aynı yere çıkmam . Böyle antipatik agresif kişiliklerle hiç uğraşamam.

üzülürüm bak böyle şeyler söyleme seninle askerlik yapmayacaksam yaşamanın ne anlamı var?? bana agresif diyorsun gider adam uyurken iple boğarım diyorsun çelişkiye bak.
  • quote:

Birbirlerini poposunu elleyenler de azımsanmayacak derecede çokmuş . İlk geceden kimler kısa dönem öğrenmeli , onlarla birlikte takılmalı. Ama her üniversite okuyan da batılılar gibi değil . Aman ne bok yicez bilmiyom

doğulular mı elliyo yani? vay be adamlardaki ayırıştırmaya bölücüşüğe bak sonrada bana kızarlar atın satın bunu diye ulen arkadaş şunu söyleyen bir üniversiteli cehaletin dibine vurmuş kardeşimiz bide bana inş. senin yanın çıkmaz ıvır zıvır diyor. üniversite okumayan ve doğulu olan adamlar mı sıkıntı senin için? vay lele vayyyy
  • arkadaşlar önümüzdeki hafta BELGE İŞLERİ için SON HAFTA değil mi ?
    şehir dışındaydım gidemedim de haftaya sanırım mutlaka halletmem lazım.

YTÜ-Elektrik Mühendisliği mezunuyum. IELTS 6.0(KPDS-YDS=70 denkliği) ingilizce belgem var sizce bu yabancı dil belgesini de goturursem yedek subaylık şansı ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borden22 -- 22 Eylül 2013; 16:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borden22

arkadaşlar önümüzdeki hafta BELGE İŞLERİ için SON HAFTA değil mi ?
    şehir dışındaydım gidemedim de haftaya sanırım mutlaka halletmem lazım.

YTÜ-Elektrik Mühendisliği mezunuyum. IELTS 6.0(KPDS-YDS=70 denkliği) ingilizce belgem var sizce bu yabancı dil belgesini de goturursem yedek subaylık şansı ne olur ?

Dostum sayfa açıldığı zaman seninle muhabbetimiz olmuştu yüksek lisans mevzularından falan :)

YTÜ - Elektrik mühendislerine zaten her halükarda yedek subay çıkıyor ama IELTS ile bunu daha da arttrabilirsin :)

Muhtemelen meslekçi olacaksın. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
  • selamünaleyküm devrelerim. ben 2 yıllık bilgisayar mezunuyum. aöf işletmeyle 4 e tamamladım. askerlikle ilgili tüm işlemleri hallettim. 25 ekimi bekliyorum. benim sorum askerde bana ne tarz bi iş verirler.? (*4 e tamamlamayan arkadaşlar yazıcı oldular. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illeqal89 -- 22 Eylül 2013; 17:40:02 >
  • illeqal89 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız ikimiz de :) Herkes bana yazıcı olursun diyor ama aynı durumda birden fazla asker de olabilir. Yazıcı olamayabiliriz de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • illeqal89 kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam..

Eğer gittiğin birlikte yazıcı ihtiyacı varsa, tabi ki de yazıcı olabilirsin.

Ama ne görev vereceklerini şimdiden söylemek zor. Her tarz iş olabilir.
  • Bunlar askerlik alametleri tertipler sakin olun yazıları okuyunca korku gerilim kitabı okuyomuşum gibi oldu Bismillah
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.