Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haha aynen öyle oluyor galiba devrem @atlantistic

@fugazii
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo-02

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Casio F91 aldınız mı?

benim askerlikle ilgili ilk aldığım şey casio saat oldu :) günlük yaşantımda kullanmaya bile başladım ayrı bi hava katıyor :)

Benim de ilk o olacak sanırım. Nedense çok da uyuz olduğum bir saat ama şu an alınması en mantıklı olan saat o. Fiyatı da kargo dahil 19 TL. Uygun gayet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutozturk

Selamlar gençler, yahu benden başka 30a merdiven dayayan yok mu ya :) (Yaş 29 :))

Ben varım :)
  • quote:

Casio F91 aldınız mı?

yok ya ucuza bulan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secoe

quote:

Casio F91 aldınız mı?

yok ya ucuza bulan var mı ?

Çakması 5-10 lira ancak 20 TL'ye orijinal almanda yarar var devrem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8487

quote:

Selamlar gençler, yahu benden başka 30a merdiven dayayan yok mu ya :) (Yaş 29 :))

85liyim bende:)
  • Bu konuya niye bu kadar çok yorum geliyor yahu altı üstü bi askere gidip geleceğiniz la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

quote:

Orijinalden alıntı: yasinbekir1907

ben her sabah uyanmamda offf 167 gün nasıl geççek diom zaten askerligim başlamış gibi bişe stres yetiyo @alpella84

Devrem bir de Şafak 460 sayanları düşün bence halimize şükretmeliyiz

hocam imzanız kural dışı 7 satırı geçmemesi gerekiyor.

Tesekkurler. Duzeltirim birazdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

bende varım yalnız değilsiniz :)
  • ağustos celbınde gıden bir arkadasın sonucu :)

fzt.aykut.unal
    Benim diploma notumu 0.00 yazmıştı.Sevk öncesi hazırlık için gittiğimde adam inatla transkript istemişti bende diploma var diye inatlaşmıştım :) 0.00 yazarım o zaman dedi ama yine de yedek subay çıktı :)
  • quote:

quote:

quote:

Casio F91 aldınız mı?

benim askerlikle ilgili ilk aldığım şey casio saat oldu :) günlük yaşantımda kullanmaya bile başladım ayrı bi hava katıyor :)

Benim de ilk o olacak sanırım. Nedense çok da uyuz olduğum bir saat ama şu an alınması en mantıklı olan saat o. Fiyatı da kargo dahil 19 TL. Uygun gayet.

almadan önce netten baktım ama orjinalliğinden şüphe ettiğim için bildiğim bir saatçiden, orjinal casio saatleri satan bir işyerinden 25 liraya aldım.

• quote:

quote:

quote:

27 var :/
  • konuyla alakasız ama bu cevap ve alıntı kısmı çalışmıyor hakikaten. @Yazılımcı Online

e o zaman 12 gün fazla askerlik olayı bizden sonra da olmaz? sadece kasım celbi için mi haksızlık düşüncesindeymiş ordu @kobrolws
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Kasım_Celbi

quote:

Orijinalden alıntı: Gıcırbey1

Görüntülü 'götürülecekler listesi'

Dikkatimi çeken "kantaşı" oldu

Yıllardır suratıma jilet deymedi, geçenlerde jilet vurayım dedim bakalım ne olacak diye. Sonuç beni yanıltmadı. Suratım kan revan oldu dostum !!

Kantaşı candır diyoruz o zaman

Kisa dönem acemilik yapacaklar icin bunlar cok abarti zaten askeri dolaplarin hacmi cok ufak üst,üste yigilma olur dolaplar acik olacagindan pek cok seyide yerinde bulamayabilirsin Yikama problemleri icin en cok isinize camasir filesi gerekecek bunun ekleyemeyi unutmayin derim

Hepsi gerekli şeyler . Herhangi bir abartı yok .

Deodarant , tırnak makası , çamaşır filesi , çengelli iğne , kitap , şeffaf bant , küçük ayna , pudra , çatlak kremi , ıslak mendil vb. birçokta eksik var .

Çoğu kişisel bakım eşyası zaten bunların . Yaşıyorsan kullanacaksın birşekilde . Askerde olmak yada plajda olmak farketmiyor:)

• aynen hocam ben dahil çoğu kişi de durum aynı. Ben durumu profilde tercihler kısmından alıntıyı aynı pencerede aç diyerek çözdüm ama o da zor oluyor popup olarak değiştir dışında hiç biri çalışmıyor şu anda bende. citizen ile konuşuyoruz bakalım sorun neymiş araştırıyor. operada çalışıyor herşey sorun yok ama chrome explorer ve Firefox da sorun var.
  • 1. Grupların terhis olmasına 210 gun filan kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: snmzms

quote:

quote:

85liyim bende:)

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

quote:

Bu askerlik bize zor gelecek ya hayırlısı bakalım hakkımızda... Herkes için gönlünce olur inşallah...

• az evvel e devletten bilgilerimi düzelttim. hata mı ettim acaba ? beklese miydim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Kasım_Celbi

quote:

Orijinalden alıntı: Gıcırbey1

Görüntülü 'götürülecekler listesi'

Dikkatimi çeken "kantaşı" oldu

Yıllardır suratıma jilet deymedi, geçenlerde jilet vurayım dedim bakalım ne olacak diye. Sonuç beni yanıltmadı. Suratım kan revan oldu dostum !!

Kantaşı candır diyoruz o zaman

Kisa dönem acemilik yapacaklar icin bunlar cok abarti zaten askeri dolaplarin hacmi cok ufak üst,üste yigilma olur dolaplar acik olacagindan pek cok seyide yerinde bulamayabilirsin Yikama problemleri icin en cok isinize camasir filesi gerekecek bunun ekleyemeyi unutmayin derim

Hepsi gerekli şeyler . Herhangi bir abartı yok .

Deodarant , tırnak makası , çamaşır filesi , çengelli iğne , kitap , şeffaf bant , küçük ayna , pudra , çatlak kremi , ıslak mendil vb. birçokta eksik var .

Çoğu kişisel bakım eşyası zaten bunların . Yaşıyorsan kullanacaksın birşekilde . Askerde olmak yada plajda olmak farketmiyor:)

Hocam bircogunu kullanmaya firsatin bile olmaz fakat bu sana kalmis birsey:=) 3 tane kilit var orda napcak onlari misal dolap kilitleme diye birsey yok,3 tane ıslak mendil koymus 1 tane büyük acemilik süren boyunca yeter artar bile,iç çamaşırlar sayisini söylemeye zaten yok yika ve giy vs vs fazlalik cok dolaplar ufak zaten birde kis vakti gidecez daha sivil kiyafet alincak dolapta nereye koycaz bunlari askeriye yatagi toplamanin bile düzeni var:=)))

• Atıyorum 1. Grup çıktık. Sulus tarihi ne zaman olacak. Askerlik baslangic tarihi Sulus tarihiymis, teslim olunan tarih değil.

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.