Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    167 tertip @alpella84
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Doğru demiş arkadaşın tertip :) Öyle fazla kozmetik şeyler götürmemek lazım. Bırak el çatlasın rezil olmaktansa çatlak elle gezeriz daha iyi :D
  • yasinbekir1907 kullanıcısına yanıt
    tamam 167 de hani 17 gününü yemişiz 150 kalmış gibi şey ettim ben :D yani bir sabah kalkıyon ve daha 150 günün var. çok yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim dikkatimi çeken burada çok arkadaşımızın avatarında hanım fotoğrafları var. dalga mı geçiliyor diye şüphe ediyorum baxen:) yeniyim bakmayın kusuruma:))
  • şimdi kendimi şöyle bir senaryoya hazırladım 18 Aralıkta katılsak birliğimize 155gün olarak 1 Haziranda mı tezkere alacağız yoksa her ay 30 gün mü sayılıyor
    neyse gidince anlayacağız , şimdiden kurcalamak doğru değil
  • Casio F91 aldınız mı?
  • Gençler arko krem götürün. Arkoya kimse laf edemez. Hem çatlak felan hepsine de iyi gelir. Arko akar!

• alpella84 kullanıcısına yanıt
    ben her sabah uyanmamda offf 167 gün nasıl geççek diom zaten askerligim başlamış gibi bişe stres yetiyo @alpella84
  • Bu dönem değilde bizi Şubat'a atma durumu olur mu acaba? Öyle şeyler duydum ama ihtimal vermek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinbekir1907

ben her sabah uyanmamda offf 167 gün nasıl geççek diom zaten askerligim başlamış gibi bişe stres yetiyo @alpella84

Devrem bir de Şafak 460 sayanları düşün bence halimize şükretmeliyiz
  • Bugün Nisan 2013 celbinin terhis günü şafak doğan güneş...

Darısı başımıza, benim gelen arkadaşlardan aldığım duyuma göre haksızlık olmaması için eskiden sınav ayağına verilen 12 günlük izin bizden de düşülecek(miş)

umarım öyle olur...

hayırlısıyla kasımda gidip nisanda dönsek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Gençler arko krem götürün. Arkoya kimse laf edemez. Hem çatlak felan hepsine de iyi gelir. Arko akar!

arko marko benim cilde işlemiyor üstad ben gül vazelini kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

quote:

Devrem bir de Şafak 460 sayanları düşün bence halimize şükretmeliyiz

hocam imzanız kural dışı 7 satırı geçmemesi gerekiyor.
  • hillshade kullanıcısına yanıt
    orası ölede usta birliginde okadar asker arasında tek kısa olma ihtimali beni felaket strese sokuyo inş öle bişe olmaz @hillshade
  • Gıcırbey1 kullanıcısına yanıt
    giriş
    gelişme
    sonuç bu olsa gerek :)
  • quote:

orası ölede usta birliginde okadar asker arasında tek kısa olma ihtimali beni felaket strese sokuyo inş öle bişe olmaz @hillshade

Benim arkadaşın durumu bu şekilmiş uzun dönemlerin yanında tek kısa dönem bendim çok sıkıntı çektim diyor sürekli uzmanla kapışıyorduk dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıcırbey1

Görüntülü 'götürülecekler listesi'

Mübarek adamsın vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Casio F91 aldınız mı?

benim askerlikle ilgili ilk aldığım şey casio saat oldu :) günlük yaşantımda kullanmaya bile başladım ayrı bi hava katıyor :)
  • kerberos18 kullanıcısına yanıt
    eyv. devrem sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknonel

devrelerim bugün gittim ben aynı olaydan dolayı şubeye dedim böyle böyle yedek subaya evet demiştim hayır yazıyor e devlette diğer bütün bilgiler girilmiş size eylülde verdiğim, bi önemi varmıdır ? dedim. var tabi olmaz olur mu dedi arka taraftaki bayana yönlendirdi. tcmi verdim baktı tsk sistemine yedek subay evet yazıyor bak gel kendin bak istersen dedi baktım hakkaten öyle sonra doldurduğun bilgilere bak istersen bizde yanlış olmaz dedi klasörden cıkardı benim dosyayı orda da evet yazıyordu içim rahatladı. bu arada e devlette hala hayır yazıyor

eyv. kardeşim bende pazartesi bi şubeye akıp soracağım = )

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.