Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağol devrem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

Orijinalden alıntı: alperen067

quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

kütük zonguldak/ereğli ama istanbul'da yaşıyorum :D

kerberos18 , ben ve sen hemşerilerimi buldum :)

inşallah iyi insanlarla yaparız askerliği nerede yaptığımızın bi önemi yok

Ereğliden bir arkadasim daha var 3-5 kisi gitcez heralde burdan

vay be gidiyoruz sonunda :) aslında biraz erken gidiyorum daha yaş 22

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

kütük zonguldak/ereğli ama istanbul'da yaşıyorum :D

kerberos18 , ben ve sen hemşerilerimi buldum :)

inşallah iyi insanlarla yaparız askerliği nerede yaptığımızın bi önemi yok

Ereğliden bir arkadasim daha var 3-5 kisi gitcez heralde burdan

vay be gidiyoruz sonunda :) aslında biraz erken gidiyorum daha yaş 22

Hangi lisede okumustun

• devrelerim bugün gittim ben aynı olaydan dolayı şubeye dedim böyle böyle yedek subaya evet demiştim hayır yazıyor e devlette diğer bütün bilgiler girilmiş size eylülde verdiğim, bi önemi varmıdır ? dedim. var tabi olmaz olur mu dedi arka taraftaki bayana yönlendirdi. tcmi verdim baktı tsk sistemine yedek subay evet yazıyor bak gel kendin bak istersen dedi baktım hakkaten öyle sonra doldurduğun bilgilere bak istersen bizde yanlış olmaz dedi klasörden cıkardı benim dosyayı orda da evet yazıyordu içim rahatladı. bu arada e devlette hala hayır yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Bugün sabah verdim ben de transkripti. Bekliyoruz 25 Ekim'i

Gidenlerin yüzde 20 civarı Aralık'ta gidiyormuş. Yani kasımla eşit bir dağılım yok, adam öyle dedi.

bu bilgi ne kadar doğru acaba devreler?
  • Gıcırbey1 kullanıcısına yanıt
    Tuvalet kağıdınıdamı kendimiz getiricez :)
  • benim de yaş 22 aradan cıksın bi an önce..
  • O kan tasi öyle bir can yakıyor ki :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

Bugün sevk öncesi son işlemide yaptım. beklemeye başladık bakalım hayırlısı ile 25 ekim günü belli olsun nereye gideceğimiz. yol parasını ne zaman alıyoruz :)

Hayirli olsun devrem,subeye sülüsünü almaya gittiginde yol parasinida verirler

şaka bi yana hayırlı olur inşallah devrem
  • Arkadaşlar acemilik kaç gün sürecek kısa dönemde? birde acemilikle ustalığa geçiş arasında kaç günlük süremiz var yani evimize gelme ihtimalimiz var mı o arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluestar23

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Bugün sabah verdim ben de transkripti. Bekliyoruz 25 Ekim'i

Gidenlerin yüzde 20 civarı Aralık'ta gidiyormuş. Yani kasımla eşit bir dağılım yok, adam öyle dedi.

bu bilgi ne kadar doğru acaba devreler?

Bu konuda resmi bir aciklama yapilmadi söylenen bilgi %10 2.grup kaliyor seklinde fakat neye göre belirlendigi ile ilgili detay yok.
    Okuldan mezun olup tecilin bozduran kisiler var birde tecil süresi sona erip sadece eylüldeki islemleri yaparak askere gidecek olan kisiler var 1. ve 2.grup bunlara göre belirleniyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluestar23

Arkadaşlar acemilik kaç gün sürecek kısa dönemde? birde acemilikle ustalığa geçiş arasında kaç günlük süremiz var yani evimize gelme ihtimalimiz var mı o arada?

Kisa dönem askerligini yapan arkadaslarimiz bunlari daha iyi bilirler fakat duyumlara göre birlige teslim olunduktan sonra 2.cuma haftasi yemin töreni yapildigi söyleniyor sonra bir 2 hafta daha birlikte görev yapilacak.Sonrasi icin izin kullanmak istersen kullanabilirsin yada izin kullanmadan direkt usta birligine gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıcırbey1

Görüntülü 'götürülecekler listesi'

süpersin yaa :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayon

Tuvalet kağıdınıdamı kendimiz getiricez :)

Hocam dedeler öyle yapmış, götürüp götürmemek bize kalmış :) Bazı birliklerde tuvalet kağıdı sıkıntı oluyor diye yazanlar olmuştu ondan koyulmuş heralde :)
  • Kasım celbi sonuçlarının açıklanmasına 34 gün 23 saat 50 dakika kaldı

• Telefondan kalan günü koyu siyah yazamıyorum idare edin devreler :D bu arada birisi tuvalet kâğıdından bahsetmiş. En önemli şey o bence. Ne kadar götürmeli, yine abartıp koca bir paket götürsem nereye sığdıracağım onu :| vay arkadaş nasıl olacak bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Telefondan kalan günü koyu siyah yazamıyorum idare edin devreler :D bu arada birisi tuvalet kâğıdından bahsetmiş. En önemli şey o bence. Ne kadar götürmeli, yine abartıp koca bir paket götürsem nereye sığdıracağım onu :| vay arkadaş nasıl olacak bu işler

Hocam fazla telaş ediyorsun bence bitane bilemedin iki tane alırsın yanına ilk gidişte işini görmesi açısından yoksa orda tuvalet kağıdı derdin olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Kasım celbi sonuçlarının açıklanmasına 34 gün 23 saat 50 dakika kaldı

dostum aynı yere düşersek saat almayacağım
  • Askerde her gün bu saatlerde duyuru yaparım ben, terhise 150 gün 20 saat 40 dakika kaldıııı ! Oha 150 de ne kadar çok geldi bir an

• Hocam; diyelim ki ikametimizin ya da akrabalarımızın olduğu bir şehre düştük. Her hafta sonu evciye çıkabilir miyiz, var mı bu konuda bilgin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gıcırbey1 -- 20 Eylül 2013; 14:02:49 >
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.