Arkadaşlar 350 TL param var sizce ne yapim bu parayla tv benim en küçüklerin mutfak tv si gibi tüplü kücücük bişi lcd monitör mü alsam?(Al diyenler Tavsiye Lütfen) yada 350 tl ye oyun aksesuar gibi şeyler mi alsam (Al diyenler Tavsiye Lütfen) Bi yardım edin bana lütfen bende olan oyunlar da; Resistance 2 , Motorstorm , GT5.....
lcd monitör al kesinlikle 22" alabilirsin o paraya.. tüplü tv de ps3 yazık olur.
quote:
Orjinalden alıntı: cathedral
lcd monitör al kesinlikle 22" alabilirsin o paraya.. tüplü tv de ps3 yazık olur.
350 tl'ye hangi modeli önerebilirsiniz acaba bana şöyle güzel gösterebilecek 350 tl üstü ne yazık ki alamayabilirim:S
Resistance 2 oyununu sat 350 tl nakitinin üzerine koy bitane lcd monitör al hocam .
Benq x2200w. Şiddetle öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: _2FAST4U_
Resistance 2 oyununu sat 350 tl nakitinin üzerine koy bitane lcd monitör al hocam .
Ne marka LCD önerirsiniz ve Resistance 2 En fazla ne kadara gider kutusunda ve kitapcıklı?
Samsung 2253LW,o fiyata alabileceğin en iyi monitörlerden biridir.
Bu üründe karar kılmıştım ama fiyatı birazcık pahalı geldi baktıgım yerlerde 450 tl felan dediler :S
İnternette 380 e satılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C
X2200W Benq 380liraya patlar kargo dahil
Kredi kartım olmadıgı için site alışverişi yapamıyorum fakat istanbul anadolu yakası tarafında bu ürünü o fiyata satan varmı acaba bildigin bir yer?
quote:
Orjinalden alıntı: regex
quote:
Ne marka LCD önerirsiniz ve Resistance 2 En fazla ne kadara gider kutusunda ve kitapcıklı?
nerden baksan 60-70 eder dostum. monitör seçeneklerini arkadaşlarım söylemiş zaten. ama monitör alıp bundan sonraki oyunlarını keyifle ve çok daha doyurucu görüntülerle oynamak varken ,o parayı gidip aksesuar ve oyuna yatırmanı hiç tavsiye etmem.senin için en temel olan şey bence lcd monitör yada en azından küçükte olsa,ikinci el de olsa hd ready lcd tv olmalı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: regex
quote:
nerden baksan 60-70 eder dostum. monitör seçeneklerini arkadaşlarım söylemiş zaten. ama monitör alıp bundan sonraki oyunlarını keyifle ve çok daha doyurucu görüntülerle oynamak varken ,o parayı gidip aksesuar ve oyuna yatırmanı hiç tavsiye etmem.senin için en temel olan şey bence lcd monitör yada en azından küçükte olsa,ikinci el de olsa hd ready lcd tv olmalı.
O zaman resistance 2 yide satıp kendime bir adet X2200W Benq alim iyi olurmu sizce iyi görüntü verirmi ? hd ready lcd tv 'den
Tabbi ki de monitor lcd tc den daha iyi görüntü vermez.Kontrast bayaa fark eder
quote:
Orjinalden alıntı: CANOZ
Tabbi ki de monitor lcd tc den daha iyi görüntü vermez.Kontrast bayaa fark eder
22'' lcd tv alsam daha mı iyi yani 22'' lcd monitörden ama baya bi fiyat biner bana lcd tv ler pahalı baya :S
Dostum zaten istesende 22" LCD TV alamazsın 350 liraya,kredi kartıyla alışveriş yapmasan da olur zaten,havale yöntemini kullan
O zaman en iyisi benq x2200w almakta media mark'a felan bakıcam bi ara varmı diye kimse aksuar demedi cok teşekkür ederim yardımlarınız için..
quote:
Orjinalden alıntı: Gianfranco
Samsung 2253LW,o fiyata alabileceğin en iyi monitörlerden biridir.
. Bnm bldgm kdryla 2253lw nin hdcp destegi yok ztn bnde onu aliodm hdcp destegi yok dye 2233bw aldm 350 ytl ye
monitörü anlatmama pek gerk yok benq x2200w ben kullanıyorum çok iddalı ve hakını veren bi urun bence eğer imkanın varsa al derim kaçırma.....bu ben 2. benq monitörüm....eskisi 19 du bu 22 valla tv. gibi duruyor maşallah...fiyatlarda düşütü zaten hepsiburada fiyatlar baya iyi........
19" hdtv lcd tv satabilirim o paraya sana. daha önceden ps3 ve xboxu bağladım doya doya oyun oynadım. hem monitörü ne yapacaksın monitörü aldığın zaman birde ses alabilmek için optik girişli ses sistemi alman gerekli olacak. yani 350 ytl yi aşacak. gel benden lcd tv yi al hem sesi hemde görüntüyü al aynı paraya...