Şimdi Ara

34M1810 Plakalı minibüsçü tarafından tehdit edildim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün(27 haziran perşembe 2019) saat 14.35 de yolun kenarından yürürken arkamdan 'ÇEKİLSENE LAN KENARA' diye bi ses duydum soluma dönmemle beraber yanımdan minibüsün geçişini gördüm ve arkasından 'Niye bağırıyorsun' dedim. Minibüsçü hemen durdu kapıyı açtı bağırarak üzerime gelmeye başladı. Dibime kadar gelip bağırıp çağırmaya başladı. Vuracak mı diye düşünüyordum o anda hala bağırmaya devam etti ben de ya karşılık verecektim ki karşılık versem büyük ihtimalle vurmaya kalkacaktı ben de yürümeye başladım hızlı adımlarla sonra döndü minibüsüne bindi o arada aklıma plakayı almak geldi hemen fotoğrafını çektim.
    Konuyu açma sebeplerime gelirsek
    Bu magandayı nasıl ve nereye şikayet edebilirim?
    Bugün bana böyle bişe yaptı yarın kim bilir kime yapacak belki de birisine zarar verecek. Böyle insanlar maalesef ülkemizde çok var en azından biraz tepki görürlerse birdaha yaparken belki tereddüt ederler korkarlar.
    34M1810 Plakalı minibüsçü tarafından tehdit edildim YARDIM
    34M1810 Plakalı minibüsçü tarafından tehdit edildim YARDIM34M1810 Plakalı minibüsçü tarafından tehdit edildim YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 27 Haziran 2019; 16:11:19 >

• Bunlara bulaşma kardeş. Birazdan konuya gelip ben olsam ağzını burnunu kırardım, ç.künden tavana asardım diyen sümsükleride takma. (Edit: Aninda birisi gelmis bile)

Alınan alınır darılan darılır açık açık yazıcam. Bunların yüzde 90 ı malum ırk üyelerinden oluşur. Asla tek değildirler. Birbirleriyle sürekli iletişim halindedirler. Mevzuya girdiğin an araya gidersin.

Bak ben geçen sene mi ne bindim bitanesine. Çocuğu görsen daha 17-18 yaşında ancak var. Yolda giderken minibüse 5 kişilik barzo çetesi aldı arkadaşlarıymış.

Tipler sıfır bir dizisinden çıkma. Şoförle aynı cezaevinde kalmışlar. Orada yaptıkları mevzuları, çıkınca yaptıkları mevzuları anlatırken resmen orgazm oluyorlar.

Kısacası hayattan hiç bir beklentisi olmayan bu adamlar yarın bigün Allah muhafaza sırf zevk için sana zarar verir ve bu barzo grubuna çay sigarasını çeke çeke anlatır.
  • Bunlara bulaşma kardeş. Birazdan konuya gelip ben olsam ağzını burnunu kırardım, ç.künden tavana asardım diyen sümsükleride takma. (Edit: Aninda birisi gelmis bile)

Alınan alınır darılan darılır açık açık yazıcam. Bunların yüzde 90 ı malum ırk üyelerinden oluşur. Asla tek değildirler. Birbirleriyle sürekli iletişim halindedirler. Mevzuya girdiğin an araya gidersin.

Bak ben geçen sene mi ne bindim bitanesine. Çocuğu görsen daha 17-18 yaşında ancak var. Yolda giderken minibüse 5 kişilik barzo çetesi aldı arkadaşlarıymış.

Tipler sıfır bir dizisinden çıkma. Şoförle aynı cezaevinde kalmışlar. Orada yaptıkları mevzuları, çıkınca yaptıkları mevzuları anlatırken resmen orgazm oluyorlar.

Kısacası hayattan hiç bir beklentisi olmayan bu adamlar yarın bigün Allah muhafaza sırf zevk için sana zarar verir ve bu barzo grubuna çay sigarasını çeke çeke anlatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 27 Haziran 2019; 17:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Bunlara bulaşma kardeş. Birazdan konuya gelip ben olsam ağzını burnunu kırardım, ç.künden tavana asardım diyen sümsükleride takma. (Edit: Aninda birisi gelmis bile)

Ben resmi yollardan şikayetlerimi edicem devamı adalet sistemimize kalmış iyiler sustukça kötüler cesaret bulur.

• şikayet konusunda fikri olan yok mu
  • Karakola gidip plakayı verip sikayetci olabilirsin. Bir degnekcinin para vermedigi icin defalarca bicakladigi ve birkac ay sonra tahliye oldugu ulkede bir sey cikmaz ancak sikayetci olmak en dogal hakkin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu minibüsçülerin toplandığı durak gibi bi yer var. Orası bunları denetliyor surekli. Orayı ara ve şikayet et. Kullandığı hat kiralıksa hattın sahibine ulaşıp şikayette edebilirsin (ki bu daha etkili olur). Hatta ben senin yerinde olsam olayı abartıp şikayet ederim çunku boyle basit bi olayı dikkate almaz oralar. Kendi aranızda olan bişey çunku.
    Misal; bu hattın surekli muşterisiyim, adam arabada kufurlu konusuyor de veya sigara iciyo falan de uydur bişeyler.
    Verdiğim tavsiye yanlış fakat herkese hakettiği yöntemle davranmak lazım

• böyle çapulculara prim vermemek için vücut geliştirin biraz da boks yapın bak bakayım yanına gelip artislenebiliyor mu çakarsın 2 tane kaçar gidersin bunlar hep kuru sıkı duraktaki arkadaşlarına güveniyor tek başına çöp

şikayet edeceğim diyorsun ama ortada bi kayıt yok kameraya alsaydın en azından delil olurdu elinde ibb beyaz masaya şikayet ederdin

Orijinalden alıntı: malaustası

böyle çapulculara prim vermemek için vücut geliştirin biraz da boks yapın bak bakayım yanına gelip artislenebiliyor mu çakarsın 2 tane kaçar gidersin bunlar hep kuru sıkı duraktaki arkadaşlarına güveniyor tek başına çöp

şikayet edeceğim diyorsun ama ortada bi kayıt yok kameraya alsaydın en azından delil olurdu elinde ibb beyaz masaya şikayet ederdin
    beyaz masaya yine de şikayet edicem belki uyarı vs alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Some guy

Kardes en iyisi, saglam bir yumruk gecirip arkana bakmadan kac. Kac diyorum cunku seni bir daha gorurse tek dalmazlar. Daha sonra da yuzunu unuturlar zaten.
    o riski almadım keşke alsaydım muz cumhuriyetine dönmüş ülke herkes kendi adaletini sağlıyor
  • Boşa vakit kaybetme sonuç alabileceğin bir ülkede yaşamıyorsun.

Orijinalden alıntı: sinless34

ibb beyaz masaya şikayet et içinde kameralar var saate bakıp onaylarlar zaten cezasınıda keserler.
    böyle iç açıcı bir mesaj motivasyonumu arttırdı teşekkürler

Etrafi gez belki guvenlik kamerasi falan vardir eger varsa kayitlarini al hemen kanit olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hatta başkalarının tckimlik numaralarıyla bol bol şikayet edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:19:57 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.