Şimdi Ara

343.Dönem Bolu İl Jandarma Komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar var mı benden başka görevini burada yerine getirecek olan ?

• var hocam bende acemi ve usta birliğini burada yapıcam. mesaj atamıyorum burdan yazıyorum. ancak sayımız çok az olacak sanki öyle görünüyor..
  • Valla çok fazla sayıda kişi olacağını zannetmiyorum.İnternetten baya araştırdım ancak çok fazla bilgi de bulamadım sadece Albay değişmiş onu bulabildim :) yemekleri komando tugayıyla aynıymış ve kötüymüş baya :) ekşi sözlükte birisi boş beleş iş yaptırıp günde 100 defa sayım yapıyorlar yazmış ama bakalım artık..Nerden geleceksin ?
  • :) az kişi olmak avantajmı dezavantajmı bilemedim şimdi. evet fazla bir bilgi yok. komutanlığın kendi sitesinde de kayda değer bir şey yazmıyor. istanbul maltepe sen?
  • İyi iyi istanbuldansın en azından anlaşıp konuşabileceğim biri var :) Ben de ataşehir istanbul.Kısa yapıyorsun di mi ?
  • Oğuzhan Göktepe bu arada adım facebook varsa ordan ekle rahat rahat konuşalım ;)
  • şimdi bende aynı şeyi düşünüyorum :)) evet kısa 17 mayısda inş. teskerelerimiz alırız :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maltepe'de uzun zamandır ordaysan baya da tanıdığım var ortak arkadaşımız çıkar bakarsın :) İsim neydi bu arada ?
  • 10 yıldır oluyor maltepe'de oturalı. oğuzhan kulak bulursun beni facebook'dan fazla yok zaten:D
  • tamamdır ekledim seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightOuSs

quote:

weberx

bilgi verebilecek var mı beyler??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.