Şimdi Ara

33K dan PC için 3.seneye kalınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pc için kalma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Bilgisayarın Sıralamalar Her Sene Ciddi Oranda İlerliyor Tıp Olsa Belki Kalın Derdim Ama Bilgisayar Biraz Da Size Bağlı Bence Kalmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc diyen adamdan ceng'ci olmaz
  • Eğer ODTÜ,BOĞAZİÇİ,BİLKENT,İTÜ,YTÜ,KOÇ,SABANCI,BAHÇEŞEHİR gibi üniversiteler için çabalamak istiyorsanız kalın eğer yorulduysanız çok iyi bir üniversitede temel bilim okuyup yazılım sektöründe çalışabilirsiniz.
  • Hocam İYTE EHM yazcam acaba yazılıma yönelebilme şansım olur mu

• bahçeşehir öğrencisi ayıklama postu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahçeşehir'de okumuyorum hocam :D , diğerlerine göre daha kötü gözükse de iş olanağı konusunda iyi sayılır.
  • İNTEGRALEDOKUNMA İ kullanıcısına yanıt
    Yönelebilirsiniz, Yazılım-Bilişim sektörüne yönelmek için bilgisayar veya yazılım mühendisi olmak zorunda değilsiniz. Günümüzde çoğu yazılım-bilişim firmalarında çalışanlar belli üniversitelerden mezun olmuş çoğu programlama dillerine hakim insanlar. Genellikle iş ilanlarında Bilgisayar mühendisi şartı yok "Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olan programlama dillerine hakim" şeklinde ibareler var.
  • Sağolun hocam

• Kalınır

• İyte ehm yaz culcastere dua et
  • İNTEGRALEDOKUNMA İ kullanıcısına yanıt
    İnşaat müh olup sırf programlama iyi biliyor diye bazı şirketlerde çalışan birini duydum geçen gün kuzenimden. Detayini bilmiyorum yani o yüzden bazı şirketler dedim. Yeni açılan bir hastanenin görüntüleme cihazlarını programlamiş bi ara mesela.

• Hocam Belki AGÜ Bilgisayarı araştırabilirsin isteklerini karşılayabilir o sıralamalara yakın kapatacak gibi duruyor. 2 gün önce bi konu açmıştım oradan okuyabilirsin istersen. Hatta linki de buraya bırakıyorum. https://forum.donanimhaber.com/dev-rehber-agu-bilgisayar-muhendisligi--144958200-2. Tabi sonuç yine senin kararın olacak fakat alternatifleri değerlendirirsen güzel olur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.