Şimdi Ara

[DEV REHBER] AGÜ Bilgisayar Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
12
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buraya gitsem babam sırf ismi yüzünden küser bana ya da izin vermez. Üstüne üstlük Kayseride. Daha kötü olduğunu bile bilr Estüye gideceğim herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Hocam isim mevzusunu açıkladım yazıda zaten tabi kararına saygılıyım yaşayan siyasetçilerin ismi bence de kurumlara verilmemeli. Kayseri konusunda da haklı olabilirsin kişisel istekler değişiklik gösteriyor. Eskişehir kadar hareketli değil. Güzel bi tercih olur umarım Eskişehir, kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ben buraya gitsem babam sırf ismi yüzünden küser bana ya da izin vermez. Üstüne üstlük Kayseride. Daha kötü olduğunu bile bilr Estüye gideceğim herhalde
    Hocam isim yüzünden niye küsüyor anlamadım ki sanki tek AGÜ'ye mi özel bu isim mevzusu? Ben de başta çok takıldım ama tercihlerimde yer vereceğim. Kaliteli bir eğitim varsa orda okumak isterim. Şehir konusunda tereddütlerim var ayrı ama ESTÜ'yü de iyice araştırın derim ve babanıza anlatın, içinize sinerse onun da siner bence karışmak gibi olmasın tabi ben daha öğrencisi değilim ama kaç gündür araştırıyorum gerçi ben farklı bölümünü yazacağım da...
  • up
  • Şu an mezun olan bi arkadaşın tercih döneminde açtığı konuya denk geldim oradakileri de okuyup faydalanabilirsiniz. Kendisi İngiltere'de çalışıyor şu an Data Scientist olarak. Oradan da upladım ama linki buraya da bırakıyorum : https://forum.donanimhaber.com/agu-ytu-hacettepe-bilgisayar-muhendisligi--107571458
  • diyafontdenklem kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun ama bu okul hayatım boyunca benle gelecek. Sadece babam değil ben de diplomamda Agü yazmasını istemem. Hatta anneme de şaka yollu bundan bahsettiğimde onun da istemeyeceğini gördüm. Annem babam öğretmen, eğitimsiz insanlar değiller ama ikna etmek o kadar zor geliyor ki anlatamam. Çok tartışma yaşadım bu yaz sıkıldım cidden.

• NoMoReKo kullanıcısına yanıt
    Hocam kayseriye çekinceli olmamın en büyük nedeni bulunduğum yere 8 saat uzakta olması. Eve ancak yılda 2 - 3 kez dönebileceğim bir yer. Eskişehir 4 saat.

• 40 bin sıralamayla girilen bir bölüm. şark kurnazı esnaflarıyla öğrenciye nasıl geçirsem kafasında öğrenci karşıtı bir şehir. olayın özü burs,laptop,beleş yurt(değilmiş aslında) sana cazip gelmiş ve seçmişsin. artık hiçbirini de vermiyorlarmış. gelmişken güzelleyeyim diye 3 aşağı 5 yukarı her bilgisayar mühendisliği bölümünde olan şeyleri yazmışsın. istiklal marşı ve kapanış :)

• ben artık hiçbir agü konusuna yazmıyorum. gereken şeyleri yazdım. yatay geçiş başvurumu yaptım, agü endüstride 40k civarı sıralamamla bana mantıklı gelmişti. ben sevmedim, okuldan sıkıldım. bircok şey sorunlu. kimi çok övüyor kimi çok gömüyor. herkes kendince haklı, sorunlari cok artıları da var. herkes gelsin kendisi görsün okusun ne dese herkes, havada kalır..

kazanıp okuyanlara da kazandıktan sonra geçiş yapana da hayatlarında başarılar dilerim.

NOT: fetö falan olayi da yalan bence abiler ablalar.. 3-4 tane yobaz hoca var ama genel olarak iyi insanlar. haa kültürel fark var orası ayrı.

• ben AGU’yu sevmiyorum mesela gitmeye kararlıyım. NoMoReKo Agu’den memnun konuştuk o bana kal demedi, ben de ona git demedim. Kimse kimseyi etkilemesin..

İçinize siniyorsa yazın, aksi halde yazmayın. önemli olan kişisel durumunuz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.