Şimdi Ara

339,9 TL Xiaomi Yi Araç Kamerası Siyah (Global Versiyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
6.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 339,9 TL Xiaomi Yi Araç Kamerası Siyah (Global Versiyon)
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Yi Araç Kamerası Siyah (Global Versiyon) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-yi-arac-kamerasi-siyah-global-versiyon-p-HBV00000A0XRF

• bunların kullanım amacı ne?
  • doncorleone06 D kullanıcısına yanıt
    Bir ara yoldan geçiyorsunuz, hızınız sabit ve kurallar dahilinde. Önünüze bir anda bir kişi atladı ve refleks vermenize rağmen duramayıp kaza yaşandı, ne yazık ki olay yerini gören bir kamera ve görgü tanığı da yok. Atlayan kişi öldü. Evet ölen kişinin yakınları tarafından son derece acı verici bir olay fakat sizin gerçekten bir suçunuz yok. Sürücü koltuğunda başka birisi olsa da aynı olay yaşanacaktı. Kendinizi nasıl aklayacaksınız?

Dahası hadi mahkemeye karşı akladınız sosyal medyaya, çevrenize ya da haberlere bunu nasıl aktaracaksınız. Bir baskı oluşacak tek taraflı yalan söylediğiniz düşünülecek.

İşte her halukârda bu işe yaradığı gibi araçlar arası kaza anında da çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Bir ara yoldan geçiyorsunuz, hızınız sabit ve kurallar dahilinde. Önünüze bir anda bir kişi atladı ve refleks vermenize rağmen duramayıp kaza yaşandı, ne yazık ki olay yerini gören bir kamera ve görgü tanığı da yok. Atlayan kişi öldü. Evet ölen kişinin yakınları tarafından son derece acı verici bir olay fakat sizin gerçekten bir suçunuz yok. Sürücü koltuğunda başka birisi olsa da aynı olay yaşanacaktı. Kendinizi nasıl aklayacaksınız?

Dahası hadi mahkemeye karşı akladınız sosyal medyaya, çevrenize ya da haberlere bunu nasıl aktaracaksınız. Bir baskı oluşacak tek taraflı yalan söylediğiniz düşünülecek.

İşte her halukârda bu işe yaradığı gibi araçlar arası kaza anında da çok işe yarıyor.
    anladım..park halindeyken aracın güvenliği için kullanılmıyor yani?teşekkür ederim

• Yarından itibaren Hepsiburada VISA 300/50 indirimi tanımlanacak, aceleniz yoksa daha uyguna alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine aksiyon kamerası alıp taksak problem olur mu? Dilediğimiz zaman söksek?

• Gps var mı ki harita görseli konmuş?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bunun yerine aksiyon kamerası alıp taksak problem olur mu? Dilediğimiz zaman söksek?
    Kesinlikle daha mantıklı. Bende sjcam m20 aksiyon kamera var. Araç kamerası modu da var. Sürekli camda takılı. Denize vs.. Gittiğim zaman camdan söküp housinge takıyorum. Su altı çekim yapıyorum. Sonra tekrar araca takıyorum. Tek kamera 2 işlev daha mantıklı. Ayrıca gyro sensörü de var. Aracın titreşimleri görüntüye yansımıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların park halinde biri çarptığında sensörü nedeniyle otomatik çalışanı mevcut, bir arkadaş sormuş galiba, aynı fiyatlara aynı markanın farklı modellerinde mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

Bunların park halinde biri çarptığında sensörü nedeniyle otomatik çalışanı mevcut, bir arkadaş sormuş galiba, aynı fiyatlara aynı markanın farklı modellerinde mevcut
    işte buna örnek verebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Kesinlikle daha mantıklı. Bende sjcam m20 aksiyon kamera var. Araç kamerası modu da var. Sürekli camda takılı. Denize vs.. Gittiğim zaman camdan söküp housinge takıyorum. Su altı çekim yapıyorum. Sonra tekrar araca takıyorum. Tek kamera 2 işlev daha mantıklı. Ayrıca gyro sensörü de var. Aracın titreşimleri görüntüye yansımıyor.

Alıntıları Göster
    Bende m20 vardı çevremin gazına gelip sattım çok pişmanım. Şuan onun kalitesinde çekim yapanlar 1000 liradan başlıyor

• Abi ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok niyetleniyorum araç kamerası almaya fakat, her defasında yazın 35-40 derece güneşin altında nasıl dayanacak, hemen bozulur diye vazgeçiyorum. Var mı bilgisi olan bu güneşten nasıl etkilenmeyeceği konusunda?
  • maxian kullanıcısına yanıt
    Tam da sizin endişelendiğiniz konu için "kapasitörlü" araç kameraları alınmalıdır. Diğer tip kameraların bataryaların şişme, bozulma yapmaktadır güneş altında.

Kapasitörlü kameralar ve diğer bütün detaylar için forumda konu var;
    https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-viofo-a129-2019-lideri--74988670

özellikle Viofo A129 Duo Çift Kameralı GPS Modüllü Araç Kamerası'nı öneririm
  • g3nj kullanıcısına yanıt
    Hocam kapasitörlü de olsa 2-3 senede bozulan kameralar var, 2 senede çöpe atılacaksa 1000 lira gömmek istemem açıkçası.
  • maxian kullanıcısına yanıt
    Sadece kapasitörden değil özellikleri bakımından da fiyat biraz yükseliyor ama linkini verdiğim konuda çok daha uygun farklı marka ve modeller var. Ben de senin gibi düşünüyordum ama biraz araştırınca xioami modellerinin çok tercih edilmediğini göreceksin. Lakin başlıktaki modele de kötü demiyorum fiyatı gayet uygun 2-3 sene kullanıp bozulursa için yanmaz dediğin gibi.
    https://forum.donanimhaber.com/motorcu-onume-atladi-video--138641257

• Bundan kullanıyorım plakalar pek net değil ama genel olarak araçta kamera şart bu ülkede

Hocam aynı markanin 70 mai ve bunun pro olanı var, biri daha ucuz 50tl diğeri daha pahalı.. Hepsiburada da satıldığı için bakılırsa kolay bulunur diye düşündüm, açıklamalarında yazıyordu diye hatırlıyorum..

• Bende araba yok ama asgari ucretle biriktirip bir gün alirsam nasipse diye, şimdi alıp kenara atsam olur mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.