Şimdi Ara

3332 den mesaj geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
26.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lokum: slm tanışalım mı? nedir bu 3332?

HEMŞİRE:iyi geceler,yalnızım tanışalım mı ? diye bu nedir ya
  • ASU: Selam tanışalım mı? saat: 12:31

Tanıtıcı Site Garantiarkadas
    Bu günden itibaren sitemizde arkadaş bulacağınız sitelerin tanıtımları yapılacaktır.

ilk olarakwww.garantiarkadas.com bilgilerini sizler için toparladık.

Garanti arkadas turkcell ve vodafone şebekeleri ile hizmet sunan bir arkadaşlık sitesi.

garantiarkadas.com sitesinden aldığımız abonelik işlemleri makalesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

* Avea, Turkcell ve Vodafone aboneleri için GarantiArkadaş servisine ilk kayıtta hediye 500 mesaj hakkı verilmektedir.Hediye 500 Mesaj teklifi,abonelerin GarantiArkadaş servisinde üyeliklerinin devam etmesi şartıyla ve her ay en fazla 50 Mesaj kullanım hakkı olmak üzere geçerlidir. Hediye mesajlar GarantiArkadaş servis bünyesinde kullanılabilir. Sonrasında göndereceğiniz mesajlar ücretlidir.Site üzerinden diğer üyelere göndereceğiniz web mesajlar ücretsizdir.Avea aboneleri GarantiArkadaş üyeleri arasında webten gönderim yapabilir.Aboneler, sadece kendi kullandıkları şebeke aboneleri ile mesajlaşabilir. Abonelik ücreti haftalık 10 standart sms / 20 kontördür ve haftalık olarak yenilenir.

* GarantiArkadaş servisinde üyeler arasında mesajlaşma ve benzeri mesaj tabanlı hizmetler, piyasada yer alan tüm telefon marka ve modelleri ile kullanılabilir.

* GarantiArkadaş üyeliğinizi sona erdirmek için kısa mesaj ile IPTAL yazıp 3332'ye gönderiniz ya da müşteri hizmetlerimizi arayınız.Avea, Turkcell ve Vodafone altyapısı kullanılarak sunulmaktadır.CE San. Tic. A.Ş. hizmetidir. Avea aboneleri için Müşteri Hizmetleri: 05557383700 Turkcell Müşteri Hizmetleri: 05327559090 Vodafone Müşteri Hizmetleri: 02122769276

GARANTİ ARKADAŞ SMS SERVİS KOMUTLARI:

ABONE:
    ABONE yazıp 3332'ye göndererek, GarantiArkadaş servisine üye olursunuz.

SIFRE:
    SIFRE yazıp 3332'ye göndererek, GarantiArkadaş servisi üyeliği için unuttuğunuz şifrenizi sorgulayabilirsiniz.

ARA:
    ARA yazıp 3332'ye göndererek, GarantiArkadaş servisinde kayıtlı üyelerin listesini kısa mesaj ile cebinize alabilirsiniz. Cebinize kısa mesaj'la gelen listenin devamını görmek için DEVAM yazıp 3332'ye gönderiniz.ARA boşluk CİNSİYET (ARA BAY - ARA BAYAN) yazıp 3332'ye göndererek GarantiArkadaş servisinde kayıtlı üyelerin listesini cinsiyet bazında cebinize alabilirsiniz. Cebinize kısa mesaj'la gelen listenin devamını görmek için DEVAM yazıp 3332'ye gönderiniz.

FLAS:
    Garanti Arkadaş sayfalarının üst kısmında yer alan ve tüm üyeler tarafından izlenen flaş altyazı bölümünde mesajınızın yer alması için FLAS boşluk MESAJINIZI yazıp (Örnek: FLAS Selam millet araniza yeni katildim profilime bakmadan gecmeyin) 3332'ye gönderebilirsiniz.

ETKINLIK:
    ETKINLIK yazıp 3332'ye göndererek, bulunduğunuz ildeki yakın tarihteki etkinliklerin listesini kısa mesaj ile cep telefonunuza alabilirsiniz.ETKINLIK boşluk KATEGORİ ADI yazarak (Örnek: ETKINLIK KONSER) ilgi alanınız içerisinde olan etkinliklerin listesini alabilirsiniz. (Bu servis sadece VODAFONE kullanıcıları içindir.)
    AJAN

GarantiArkadaş üyelerinin, servis içerisindeki aktivitelerini cep telefonunuza gelen kısa mesajlar ile takip etmek için, AJAN boşluk RUMUZ (Örnek: AJAN LOQUM) yazıp 3332'ye gönderiniz. Her AJAN komutu isteğinizde, bir kısa mesaja sığacak karakter sayısında aktivite bilgisi verilir ve her yeni komut isteğinizde bilgi akışı devam eder.

DURUM:
    Profil sayfanızdaki durum yazınızı değiştirmek için DURUM boşluk MESAJINIZI yazıp 3332'ye gönderiniz. (ÖRNEK: DURUM Arkadaslar ben bir haftaligina tatildeyim)

IPTAL:
    GarantiArkadaş servisindeki üyeliğinizi sona erdirmek için IPTAL yazıp 3332'ye gönderiniz. DİKKAT!: Bu komut ile birlikte, GarantiArkadaş servisindeki tüm giriş hakkınız sonlandırılır ve tekrar eski profilinize ve bu profil altında gerçekleştirdiğiniz arkadaş listesi, grup ve etkinliklere dönüş imkanı olmaz. Bu nedenle, GarantiArkadaş servisi üyeliğinden ayrılmak istediğinizde profilinize bıraktığınız tüm bilgileri silerek iptal işlemini gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz.

-----------------

Garanti Arkadaş Servis Ücretleri:
    Hizmet
    Cep Telefonu
    İnternet
    Garanti Arkadaş Üyeliği
    10 SMS
    Üyeden Üyeye Kısa Mesaj Gönderimi
    2 SMS
    Aşk Uyumu Servisi(Avea ve Vodafone kullanıcıları içindir)
    8 SMS
    FLAŞ Mesaj Yayını
    3 SMS
    -
    Durum Mesajı
    2 SMS
    -
    Arkadaş Arama
    3 SMS
    ÜCRETSİZ
    Profil Takibi (Ajan Görevlendirme)
    2 SMS
    ÜCRETSİZ
    Etkinlik Bilgisi Alma
    2 SMS
    ÜCRETSİZ
    Şifre Sorgulama
    ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futursuz -- 19 Ağustos 2011; 19:34:18 >

• Banada;

Abuzer: Tanışak mı?...

Zaten şans olsa...

Orijinalden alıntı: Rapator

Banada;

Zaten şans olsa...

havadan ... yağsa bizim kafaya diye bir söz var bilir misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cimer den gelen cevap
    4 yıl önce açıldı
    Filbox tan gelen mesaj
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Banada;

Zaten şans olsa...

havadan ... yağsa bizim kafaya diye bir söz var bilir misin

hiç gülesim yoktu.

• quote:

Banada;

Zaten şans olsa...

Bu ne yaw ?
    4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

bana da geldi Selin: tanışalımmı ?
    ikinci mesaj: İki mesaj atıp gideceksen hiç başlamayalım. Cep numaranı verirsen uzun süreli bir ilişkiye adım atarız.

Bu ne yaw ?

Aynısı ve bide merve aslı diye 4 buldu gelip duruyo bu konuyu gördüm iyi oldu
    nefret ediyorum vodafone dan avea dan turkcell den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Ekim 2011; 20:32:39 >

• Bu ne lan.
    Henüz bana denk gelmedi ama yakındır herhalde. Hasanlar, Hüseyinler bizi bulabilir.
  • eskiden telsimin böyle güzel hizmetleri vardı aferin Vodafone, telsimin kötü ne huyu varsa almışsın, bir bir çıkıyor bugünlerde sim hataları, servis hataları, bol atmasyon az aktivasyon burada da elemanları anca reklam yapsın bi yardım edeyim yok

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

quote:

Banada;

Zaten şans olsa...

• Şimdi bana 3580 den geldi.. :S

Avsa: Ne Erkek arkadaşım var nede kız arkadaşım cok yalnızım tanışalım mı seninle..

Ohhha..

Şebeke mi be bunlar.. :S
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.