Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.002
Cevap
10
Favori
531.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi arkadaşlar gelin artık şafak 98 başka yok . kısa ama inanın bazen uzun dönemden daha ızdıraplı geçiyor çünkü karşınızdakiler siz o kadar okudunuz yapamıyor musunuz gözüyle bakıyor.
  • 319.lar çarşı izninde. Abin abiler eğitimin zorluğundan bahsedipte gözümüzü korkutmayın. Dünkü maç olayından sonra zaten gözümde bayağı büyüdü bu eğitim. Yaşadığınız askerlik anınız varsa zevkle dinleriz. Zorluklarını zaten biliyoruz. Tatlı anılarınız bizim iştiyakımızı arttıracaktır. Anlatında neşelenelim biraz...
  • beyler içten söylüyorum hiç canınızı sıkmayın
    ilk 3-4 günden sora çabucak alışıcaksınız zaten.birlikte olduğunuz kısa dönemlerle o kadar iyi muhabbetiniz olcakki ayrılırken inanın üzülceksiniz.bu sölediklerimi hem ben yaşadım hemde benden önce kısa dönem askerlik yapan arkadaşlarım aynılarını anlattı.
    rütbeliler kısa dönemlere çok farklı davranıyo. diğer askerlere davrandıklarına göre cok daha nazikler. daha fazla değer görceksiniz.
    inanın başlamak çok önemli,günler öyle yada böyle geciyo. bence en iyi dönem de nisan dönemi. havalar güzel olucak.bi çok rütbeli yazın yani sizin döneminizde tatile cıkar.
    hiç canınızı sıkmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

x5y5z5 tertibim nasılsın bugün? C.tesi olduğuna göre iyidir. Bugün Galatasaray maçına gidiyorum Ali sami yene...
    Fenerliyim ama askere gitmeden önce bir maç izleyelim dedim. Ahdim var. Aslında niyetim kadıköyde izlemek ama nasip olmadı.. Gidelimde bağırıp çağırıp stres atalım

caiz tertibim bende alisamiyen deyim bugün.hangi tribünden bilet aldın.görüşelim istersen.fenerli bir tertibim olarak en iyi şekilde ağırlanacağına emin olabilirsin.
  • neyse şafak 97
    artık
    bitiyo
    uzmanlara çok dikkat edin askerde acemilik askerliğinizin en güzel zamanı olcak askerlik buysa bişey yok diceksiniz taki usta birliğin kadar orda size büyük sorumluluklar verileccek acemilikte tamamen sürü psikolojisi varken ustada tammen sorumluluk sizin olucak ve en ufak hatanızda ya siz nasıl üniv mezunusunuz dicekler hata yapmamanız gerektiğini söylicekler uzmanlar sizle çok uğraşacak sevmiyenler olucak ya işte sonuçta askerlik ve inaşşalah ALLAH IN İZİNİYLE de bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay_1978gs -- 9 Şubat 2008; 15:00:51 >
  • slm tertipler ben geldim caiz hakan kardeşim valla bende cimbomlu olarak seni kıskandım inan tertip uzun zamandır gidemiyorum çok uzak kalıyo birde trafik oluyo o saatte yandım ki ne yandım işte tam bu yüzden gelemiyom samiyene ama inşallah yeni stadta ve metro ile çok daha kolay olucak biz tam 6 kombine alıcaz amcamlar babam ben ve birader birde küçük cimbomlu hakan var tam fanatik fenerliler korkun 5 yaşında feneri övdümmü beni dövücek kadar sinirleniyo

neyse tertipler az önce kısa dönem 319 lardan okuldan bir arkadaşımla konuştum oda kastamonuda ama neresi tam bilmiyom ona kalsa askerlik ilk 1 aydan yani acemililkten ibaret olduğunu dile getiriyo işte tam bu şartlarda sonrası için büyük yerse çok iyi küçük yerse hem iyi hem kötü canın biraz sııla biliyomuş sadece bukadar anlattı ve başlayınca biter diyo küçük yerde sen herşeysin ama büyük yerde her telden adam var diyo kendi yanınıda 8 kişi varmış bu arkadaş şubede yani...

saygılar.

• 321.dönemi efsaneleştirme çalışmalarınızda sizlere yardımcı olucak bir nefer daha!
    Güven Yılmaz (Ankara-Gazi Üniv)...
    Tüm Devrelerime selam.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversurfer07 -- 9 Şubat 2008; 16:59:23 >
  • slm tertip hoşgeldin aramıza
  • Sigara içmeyen biri askerde aylık ne kadar harcar genel olarak,319 lar bir fikir verin ona göre atm kartına para koyalım
  • arkadaş normalde 25 ocak son tarih deniyor (y.lisans eğitimi devam ederken askere gitmek isteyenleri 28 şubat) ama şubat ortasına kadar erken sevk dilekçeni doğrudan msb'ye gönderirsen büyük ihtimalle kabul olur. 319'lardan biliyorum

msb tarafında iki liste oluyor. 1.dönem 25 ocak'a kadar dilekçe verenlerden oluşur. 2.dönem 25 ocakla 28 şubat arasında başvuranlar oluyor. 2. dönemi yüksek lisans veya doktoro esnasında erken sevk kararı aldıranlar ya da 25 ocak'ı kaçırıp şubat ortasına kadar doğrudan msb'ye başvuranlardan oluşuyor.

yanlış yönlendirmek istemem, kesin bir şey de söyleyemem ama 319'lardan okuduğum kadarıyla nisan dönemine kabul edilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: u555

Selam arkadaşlar.
    Bende ocok ayının son günü nisan dönemi gitmek içn dilekçe verdim.
    Şube mart başı bell olur diyor.
    Ben dilekçemi MSB ye verdim acaba ondan mi gec cevap geç gelecek ..

Birde ben şınav barfiks vs yapamıyorum askerde bi sorun olur mu

• tertip iyi bir konuya değindin. 319'lar oyakbanktan hesap açtırtılar askere gitmeden önce. Bizde açtırmalımıyız? her birlikte oyakbank varmı? 319 dedeler yardım ltfn.

quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

Sigara içmeyen biri askerde aylık ne kadar harcar genel olarak,319 lar bir fikir verin ona göre atm kartına para koyalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: silversurfer07

321.dönemi efsaneleştirme çalışmalarınızda sizlere yardımcı olucak bir nefer daha!
    Güven Yılmaz (Ankara-Gazi Üniv)...
    Tüm Devrelerime selam.......

tertip hoşgeldin aramıza

negüzel şimdi bir fenerli olarak gs maçında olmak isterdim tertiplerle beraber... bu arada 3 0 galatasaray yeniyor.ama sonuç önemli değil.cimbomlu arkadaşlar kısmasın şampiyon fenerbahçe.......

oyak bank kartı konusundaki bilgisi olan arkadaŞALARDA BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRSA İİ OLUR...

• valla bende 321. dönem olarak gidecem.

bende sigara içmem hatta nefret ederim. ortalama 50 ytl gider bence azı çoğu ayda 200 harcarız gibime geliyor.

bi doruda benden
    bende başka bankanın bankamatik kartı var illa oyakbanktanmı açtırmam gerek
  • arkadaşaşlar telefonla dilekçesinin kabul edildiğini öğrenipte evine postayla sonucu bildirilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: apuskal

valla bende 321. dönem olarak gidecem.

bende sigara içmem hatta nefret ederim. ortalama 50 ytl gider bence azı çoğu ayda 200 harcarız gibime geliyor.

bi doruda benden

aynen tertip ben de sevmiyorum sigarayı!nefret ediyorum.
    insan bilerek kendisine nasıl zarara verir anlamak zor
  • ya şu bankamatik kartı olayı benim aklımı karıştırdı
    e ben kredi kartı falanda kullanıyorum. bide başka bankadan para yatıyor hesaba ben onları getiremeyecekmiyim şimdi.

illaki oyakbankasımı olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

quote:

valla bende 321. dönem olarak gidecem.

bi doruda benden

aynen tertip ben de sevmiyorum sigarayı!nefret ediyorum.
    insan bilerek kendisine nasıl zarara verir anlamak zor

tertipler alın bir sigara karşıtı daha. bende sigaradan nefret ederim. ayrıca kart olayı gerçekten önemli. yarın dedelerimiz cevaplar bu konuyu herhalde. burdan dedelerimize sesleniyorum bu soruyu es geçmeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: omegama

arkadaşaşlar telefonla dilekçesinin kabul edildiğini öğrenipte evine postayla sonucu bildirilen var mı?

tertip dilekçelerimizin kabül edilip edilmedini öğrendik telefondan fakat bana henüz gelmedi posatan bir bilgi ulaşmadı..
  • quote:

ya şu bankamatik kartı olayı benim aklımı karıştırdı
    e ben kredi kartı falanda kullanıyorum. bide başka bankadan para yatıyor hesaba ben onları getiremeyecekmiyim şimdi.

illaki oyakbankasımı olması gerekiyor.

dostum askeriyenin oyakbankla olan ilişkisi sona erdi. Oyak kartı boşver. Sen buraya üzerine 1 ay yetecek kadar para aL. Boyun cüzdan aL, ona koy. Sonra askere geleceğin ildeki bankalardan şubesi olan bi yere yatırırsın kalanını.
  • slm tertiper sahi ne olacak gecen bir yerde okumustum hatirlamiyom iste askeriyey giricen asi vs. vs. isler ve sonra buna oyak bank bankamatik karti tab hesap filanda oluyo yani arkadaslar almasakta bunu orada vriyolar diye biliyom ama ben yinede normalde kullandigim garanti kartimi alirim yanima bu konuda yasak yok dimi kredi karti vs. yasaklar Tertipler sacma gelebilir ama askeriye de mantik aramyin diyorlarya hani onuda yasaklarlar dusuncesi ile sordum.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.