Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.002
Cevap
10
Favori
531.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yigido580

caylarrrrrrrrrrrrrrr geldiiiii..... 45 dk gec kaldım ama kusura bakmayın tertiplerim...tavsan kanı cayım buyrunnnnnnnnnn

hoş geldin tertip..geç oldu biraz ama güç olmadı
    çaylar 5 tane gelmiş gene..bu tertipler baya piti he

• sen iç hele bi mehmet tertibim okadardapinti degiliz tazeleriz.. bu arada tertiplerim 1 haftalıgına istanbula gezmeye gidiyorum foruma fazla giremeye bilirim sonra benden cay istersiniz beni bulamazsınız mehmet tertibim gibi yiğido pinti demeyin ha istanbuldaki tertiplerim yaklasık 1 hafta bakır köydeyim yakınsa gelip cayınızı içerim ha ben gercekten 5 cayına gelirim bakcaiz,x5,adem sizlere diom varsa başka tertipler hepiniz üzerinize alınabilirsiniz

• Ben fiski içerün
  • Evt yiğido nerde kaldın yaf.

Hem sabah ne demiştik 5 tane yetmez demiştik caiz tertibimin dediği gibi cimriliğin üstünde bu gün :))
  • quote:

sen iç hele bi mehmet tertibim okadardapinti degiliz tazeleriz.. bu arada tertiplerim 1 haftalıgına istanbula gezmeye gidiyorum foruma fazla giremeye bilirim sonra benden cay istersiniz beni bulamazsınız mehmet tertibim gibi yiğido pinti demeyin ha istanbuldaki tertiplerim yaklasık 1 hafta bakır köydeyim yakınsa gelip cayınızı içerim ha ben gercekten 5 cayına gelirim bakcaiz,x5,adem sizlere diom varsa başka tertipler hepiniz üzerinize alınabilirsiniz

eyvallah tertip saol.eline sağlıkçaylar tavşan kanı

benim yerimede gez tertip ii tatiller olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

Evt yiğido nerde kaldın yaf.

Hem sabah ne demiştik 5 tane yetmez demiştik caiz tertibimin dediği gibi cimriliğin üstünde bu gün :))

karıştı sanırı tertip caizin suçu yok ben pinti demiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

Ben fiski içerün

YİĞİDOOO tertipime özel fiski lütfen...

• quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

Haklısın tertip caiz arada kaynadım kardeşim benim yaf...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

quote:

Haklısın tertip caiz arada kaynadım kardeşim benim yaf...

olsun tertip ARTIK BADİYİZ....
    İNŞALLAHDA AYNI YERLERE DÜŞTÜĞÜMÜZ badiler OLACAK...

• quote:

olsun tertip ARTIK BADİYİZ....
    İNŞALLAHDA AYNI YERLERE DÜŞTÜĞÜMÜZ badiler OLACAK...

inş. tertip.
    Valla ne güzel söylüyorsun. Hayırlısıyla artık bir gelseydi.
    Badi
  • ben geldim tertplerim işlerimiz yoğun idye kimse sormuyo bisi hea çayı bensiz mi içtiniz yoksa
  • bide şunu sınıf seçme hakkına kısa uzun ....hade bunları anladık öğretmen nooluyo bilgisi olan farmı tertipler??????????????*
  • quote:

quote:

sen iç hele bi mehmet tertibim okadardapinti degiliz tazeleriz.. bu arada tertiplerim 1 haftalıgına istanbula gezmeye gidiyorum foruma fazla giremeye bilirim sonra benden cay istersiniz beni bulamazsınız mehmet tertibim gibi yiğido pinti demeyin ha istanbuldaki tertiplerim yaklasık 1 hafta bakır köydeyim yakınsa gelip cayınızı içerim ha ben gercekten 5 cayına gelirim bakcaiz,x5,adem sizlere diom varsa başka tertipler hepiniz üzerinize alınabilirsiniz

eyvallah tertip saol.eline sağlıkçaylar tavşan kanı

benim yerimede gez tertip ii tatiller olsun

vay saolasın tertibim sende gel beraber gezeriz istanbulda...tertiplerin cayını içeriz

• quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

bide şunu sınıf seçme hakkına kısa uzun ....hade bunları anladık öğretmen nooluyo bilgisi olan farmı tertipler??????????????*

adem tertibim 319 larda sınıf seçme olmamış galiba,kaldırmışlar artık onu okumustum bi yerde ama unuttum

öğretmen asker olayı ise eğitim fakültesi mezunları içinmiş galiba..ögretmen subay,yedek subay ve kısa dönem gidiyormuş lisans mesunları..öğretmenlerden milli eğitim bakanlığında formasyonu olduguna dair belge istiyolarmış

yarın sizin memleketteyim hafta içi cayı hazırla adem tertibim gelicem 5 cayına

• oo burası gırla şamata olmuş walla..çaylar maylar içiliyo maşallah ALLAH muhabbetinizi artırsınya beyler geçen otobüse yetişmek için siz diyin 15 ben diyim 20metre koştum geberdim walla..bi dalağam şiştriki otobüse bindiğimde sormayın gitsinn.ya beyler bu bişey değilde biz askere gidince ne etcez..alıştıra alıştıramı koşarız yoksa birden bi 5km mi koşarız..ben sanmıyorum böle yavaştan yavaştan koşacağımızı ama. gider ayak antreman falan yapmak lazım yoksa bitmeyebilir bu askerlik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 8 Şubat 2008; 20:38:40 >
  • tertip bu konuda değişik görüşler var. iskenderunda yapan arkadaşlar deli gibi koştuk diyorlar (tek seferde 3 km koşturuyorlarmış) izmirde'de yapan 2 arkadaş hiç koşmadık hatta komutandan habersiz kaçak bi yarış yaptık orada 250 mt falan koştuk diyorlar. kendimizi en kötü durum alıştırmak lazım

yavaş yavaş ısınmak lazım
  • yukarıda yazdığım gibi komutan iyi olursa bu tür konular hiç problem olmazmış. spor izni falan veriyorlarmış. olay komutanda bitiyor
  • arkadaşlar slm..bende nisan ayında askere gideceklerdenim..acaba nasıl bir macera olacak..şimdiden çok merak ediyorum..
  • Slm tertipler herkes gitti ben geldim galiba bugunde 5 cayina yetisemedik tavsan kani caylar kacti tuh

eeeeeeeeeeee anlatin daa yokmu tertipler aslinda ben 319 lari bayagi takip ettim ama aklimda hic bisey kalmamis birde cok yogun geciyo aksamlari oglene kadar burodaydim konustuk tertiplerle hatta hakanla msnde de konustuk ama sonra bir ciktim pir ciktim aksam 6.30 da buroya geldim ve sonrasi malum aksam yemegi ve ardindan aylik divan toplantisi sonra raporlar vs. yeni gorev derken saat 21.15 oldu sonra kuzen gidecekmis goreve ogretmen izindeydi aradilar gectim oraya yaklasik yarim saattir kacirdigim yerlriokuyodum en cok uzuldugumde tavsan gani caylar eh insallah yarin cumartesi yetisirim okul yok he he he he he

gunun ozeti bukadar artik bunada zaman kalmayacak cunku onumde cok buyuk isler bekliyo tertipler ama elimden geldigince okuyorum yazamiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: igedikli

Yüksek lisansı devam eden ve Nisan döneminde askere gitmeyi düşünen arkadaşlar,

25 Ocak sizler için geçerli değil. sizlerin başvuru için son tarihi 28 Şubat. Bende yüksek lisansa devam ediyordum. ocak sonu gibi okula askere gitmek istediğime dair bir dilekçe verdim. onlarda tecil iptal yazımı hazırlayıp bana elden verdiler (normalde bağlı bulunduğum ask. daire başk kendileri gönderiyordu ama beni kırmadılar) Bende memlekete babama kargoyla gönderdim o elden teslim etti. 4-5 gün içerisinde de karar çıktı. inanılır gibi değil ama gerçek. Trabzon askerlik daire başkanlığı çok iyi çalışıyor

Hala düşünenler varsa 28 Şubat'a kadar askerlik daire başkanlıklarına okuldan alacakları tecil iptal yazılarını ulaştırmaları yeterli oluyor.
    Herkese saygılar.

Bu arada tertip okurken dikkatimi cekmisti bende yuksek lisans ogrencisiyim kayit yenilerken daha dogrusu bolum degistim ben finanstan muhasebeye gectim dal ayni isletme ama muhasebe uzerine danisman da degiscek filan iste tam bunlarin icinde okula yeni evraklar goturdum askerlik konusu oldu ben onlara askere gitmek istedigimi ilettim askeri subeme yazi gondermemelerini talep ettim onlarda bana dilekce verdiler doldurdum verdim bu sorun olmaz dimi okul herhangi bir yazi gondermez dimi yav en cok korktugum konuda bu defalarca tembehledim ogrenci islerine insallah aksilik cikmaz.

ah ah tertipler gelsede nisan bir kurtulsam baslayinca devami gelir bazen cok sitres yapiyo ne yapcaz yav

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.