sivilin tadını gercekten ıyı cıkarın arkadaslar gercekten dogruymuş bu laf askerligi asla bı tatil bı kurtulus olarak görmeyin
bi de asteğmen olanlara bi ricam olcak. uzmanları ezebildiğiniz kadar ezin
quote:
Orjinalden alıntı: Leon0x
sizleri ne kadar çok özledik işte sen tahmin et
az kaldı geliyoruz nasipse eli kulağında.....
dedelerim hoş geldiniz.... sizi ne kadar özledik bilemezsiniz ama dayanın az kaldı yakında kavuşuyoruz birbirimize
az kaldı heveslenme :)
kral 319
quote:
Orjinalden alıntı: Leon0x
bi de asteğmen olanlara bi ricam olcak. uzmanları ezebildiğiniz kadar ezin
105. topçu alayında gördüğüm kadarıyla asteğmenler yetimler gibi dolaşıyorlar pek sevilmiyorlar.Pek hayatlarından memnun görünmüyorlar.Askere gelmeden asteğmenlik istiyordum ama şimdi olmadığıma sevindim bu askeriyenin kahrını çekmek gerçekten çok zor iş
bıktım şu uzmanlardan. aralarında bi kaç tane adam gibi adam var. gerisi boş
cosgunmurat tertip sen nasılsın ne yapıyon. bu pazar gününü evdemi geçiriyon.. sana çarşı izni vereyimde git şöle çarşıda dolan.
tertipler selam bende 321. dönem gidiyoyorum inşallah.
quote:
Orjinalden alıntı: axiom58
cosgunmurat tertip sen nasılsın ne yapıyon. bu pazar gününü evdemi geçiriyon.. sana çarşı izni vereyimde git şöle çarşıda dolan.
saol ya çok iisin... izmirde yağmur var ya çok sıkıcı bir gün evdeyim öle takılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cosgunmurat
quote:
saol ya çok iisin... izmirde yağmur var ya çok sıkıcı bir gün evdeyim öle takılıyorum
evet istanbuldada aynı durum hava puslu karanlık adamın içini sıkıyor. insanın dışarı çıkası gelmiyo. bende başında takılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: clubberh
tertip hayırlı olsun.hoşgeldin aramıza.
slm tertipler nasilsiniz bakalim 319 larin ziyaret yeri burasi oldu dedeler bizi cok sevecek baska careleri yok biz gidince onlar cikacak artik dedeler oraya gelcez ama bize daha cok yardimci olun daha cok sevdirinki gelelim yoksa kacariz he
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: clubberh
tertip hayırlı olsun.hoşgeldin aramıza.
eyallah... 2007 nisanda gidecektim ama dilekçem kabul edilmedi.(1 gün geç göndermişim)
quote:
quote:
quote:
evet istanbuldada aynı durum hava puslu karanlık adamın içini sıkıyor. insanın dışarı çıkası gelmiyo. bende başında takılıyorum
ahh ahh ulan o sisli havayı bile özledim bee
quote:
Orjinalden alıntı: SxXXxN
quote:
quote:
quote:
ahh ahh ulan o sisli havayı bile özledim bee
bizde özleyeceğiz bizde hemde ÇOKKKKKKKKKKKK
yaa aklıma bi fikir geldi hafta sonları formumuzu 319 lara kiralayalım bu ne yaa inanın bi ara yanlış mı girdim acaba dedim
haklisin dostum ama ne yapabiliriz ben ancak aksamlari giriyorum bu foruma ancak yapabilecek baska islerde vardir elbette
ben daha once dilekce verdigimde kabul olmamisti 319 lar ile birlikte cok sohbet ettim. gercekten cok kalabalikti ama ben derimki son bir ay ciddi bir artis olur benim sahsdi fikrim orada da oyle olmustu yani son 45 gun takildim ilk zamanlar yoktu ancak sonradan dahada kalabalik olmaya basladi bizde biraz sabirli olalim olucak ben duzenimi oturtunca dah cok gelicem foruma mesala cunku askere gidicem insallah biraz kendime vakit ayirmam lazim.
yav tertipler nerdesiniz hicbir kimse yokmu yaw canim bezdi resmen hadi gelin bir iki laflayalim be yaw caylar ne oldu bayatladimi