Şimdi Ara

32' TV arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28"-32" ve dahili uydu alıcısı da olan bir tv bakıyorum. Bütçe maks. 750 ₺ . Tavsiyeleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game07 -- 30 Eylül 2014; 20:35:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o fiyata zor eger bütcen varsa samsungun 3a inç beyaz kasa uydulu modelı tam senlik ama 1100 cvarı fıyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanbaba0470 kullanıcısına yanıt
    Full HD aramıyorum bu var meselahttp://www.n11.com/sunny-sumela-32-82-ekran-hd-led-tv-beyaz-kasa-P19606434?cid=700501_sunny-sumela-32-82-ekran-hd-led-tv-beyaz-kasa-P19606434&ref=akakce&v=1.18.9

Mutfak için alacağımdan çok pahalı almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game07 -- 28 Eylül 2014; 23:11:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek hos degl suny tv hepsi burada dan samsung 32f5070 uydulu full hd 850 cvarı ve 80 tl hedye cekı var ayrıca word kart 50 tl parapuan kampanyasınıda bırlestır bya bîşıolur buna bkablrsın yada mutfak ıcın bıraz daha kucuk olablr onlarada bkablrsın

• orhanbaba0470 kullanıcısına yanıt
    28" ne önerirsiniz yine aynı özelliklerle?
  • axen beyaz alabilirsin o fiyata sunny yan ürünü veya sunny

28 inçte beyaz bulamayabilirsin ancak kalite olarak samsung alınabilir ıps panelli olması lazım o boyutta gördügüm en iyi tv diyebilirim ancak uydu alıcısı yok malesef

mutfaga alcaksan bence beyaz bakma uydualıcılı olmasına dikkat et daha faydalı olur
  • aliseçkin A kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa rengi umrumda değil de :) beyaz seçenek fazla bulamadım zaten varsa da 1000 tl nin üstünde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    32" TV Tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43" TV Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonorous al sunnyden daha kaliteli hd uydu alıcılı 749 fiyat vardı geçen hafta beyaz kırmızı gri her renk seçeneği var vestel ürünü yine 32inç

şuan fiyat yüksek duruyor hafta sonu 749 liraydı

http://www.teknosa.com/urunler/110012817/sonorous-32-beyaz-hd-dvb-s-led-lcd-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseçkin -- 30 Eylül 2014; 10:40:45 >
    749 iyiymiş de şuan pahalı Teknosada mı o fiyataydi?

Edit: siyahı o fiyataymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game07 -- 30 Eylül 2014; 16:21:20 >
  • beyazıda o fiyattı diye hatırlıyorum ancak yanlışım olabilir
    Peki beyazdan vazgeçtim ne önerirsiniz suan?

• saat 10a kadar alırsan veya internetten seg 699 lira 32inç uydulu yarın ki fiyatı yükselicek yüksek ihtimal 50-70 lira
    Link?

• http://www.teknosa.com/urunler/110012806/seg-le32sat227-b-plus-dvb-s-led-lcd-tv

ayrıca şunu belirteyim ben teknosada çalışıyorum bu yüzden magza fiyatlarını bilemilirim yanı aynı ürünü başka yerlerdede bak benm bildigim uygun fiyatlı iyi cihaz olarak önerdim ben sana
    En yakın zamanda mağazaya gidip inceliycem teşekkürler

• Ben bununhttp://www.hepsiburada.com/liste/vestel-32ph5065-32-usbmovie-full-hd-uydu-alicili-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves32pf5065&categoryId=163192&SKU=EVVES32PF5065#Yorumlar
    22" olanını kullanıyorum. Cihaz gayet iyi. Fiyat da güzel.

• begendigin ürünü almak daha önce kullandıgını almak en iyisidir hiçbir süpriz olmaz bence idealdir
  • m.n11.com/axen-plus-led-tv1-yillik-digiturk-P25748081

699 tl imiş sıcak fırsatlarda bimex fiyatı 499 yazılmış fakat orda ürünü bulamadım kaldırılmış isterseniz inceleyin

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97748591

• Mavi_Yeleli kullanıcısına yanıt
    Fırsat harikaymış keşke erken görseydim

• www.teknosa.com/urunler/110012757/sunny-32-hdr-truva-siyah-hd-led-lcd-tv

sunny alabilisin tv yi aldiginda banding testi felan yap kurduracagin zaman linki veriyom flasha atip denersin

https://www.youtube.com/watch?v=p4tXNX-HS04&feature=youtube_gdata_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 30 Eylül 2014; 22:37:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.