Şimdi Ara

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni tarifelerimiz şu şekildedir.
    Tarifelerimizden şimdilik Denizli, Gaziantep ve Aydın il merkez ve ilçeleri faydalanabilmektedir. Tüm Türkiye'de hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

ADSL - 16 Mbps'e Kadar 50 GB AKN - 34 TL
    ADSL - 16 Mbps'e Kadar 75 GB AKN - 40 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 100 GB AKN - 46 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL
    FİBER - 100 Mbps'e Kadar 200 GB AKN - 58 TL

Öncelikli amacımız sizlere en iyi hizmeti fiyat/performans oranını en yüksek seviyede tutup kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmaktır. İnternet hizmetinde kalitenin ne kadar ucuza sunulabileceğini göstermek amacıyla tüm ADSL, VDSL ve FİBER internet paketlerinde hiç bir bağlayıcı sözleşme, taahhüt veya sabit telefon istemiyoruz. Detaylı bilgi ve başvuru için https://www.netspeed.com.tr/tarifeler/

• Kesinlikle uzak durulması gerek bir firma. Almayı düşünen arkadaşlar detaylı okusunlar.

Öncelikle konum Gaziantep.
    *Tarifem 32 mbitlik tarife, bize max 16 verebileceklerini söylediler sırf akn daha yüksek olsun diye alamayacağım hızın pakedini tercih ettim.
    *Hız ölçümü yapmak için siteye dahi giremiyorum.
    *Son hızımı ölçebildiğimde 2mbit download , 0.3 mbit upload hızım vardı AKK YOKKEN
    *2 aydan beri milyon kere internet koptu ve kendilerini aradığımda "a evet gün içinde 4 kere kopmuş, düzelteceğiz" dediler ve hiçbir düzeltme olmadı.(Sonraki 10 aramamda da aynıları yaşandı.)
    *2 aydır bırakın 720pde video izlemeyi 480de dahi izlenmiyor hiçbir şey.
    *Pek çok flash içeren siteyi yavaşlıktan dolayı açamıyor, çok acınası.
    *Onlardan önce aynı modemde 16 mbitlik TTNET kullanıyordum ve 15 14 mbit arası hız alıyordum, modemden kaynaklı değil.
    *Sürekli arıza kaydı açtıklarını söylüyorlar, sonra aradığınızda arıza kaydı yok diyorlar.
    *Son aramamda 2 gün içerisinde çözeceklerini, şebekeden kaynaklı olduğunu söylediler.Kendilerine çözülmezse iptal edeceğimi söyledim.
    Bugün ilk gün bitti ve hala acı çekiyoruz.
    *Yapılamayacak bir sorun varsa söyleyin ne siz uğraşın ne biz uğraşalım dememe rağmen hala yalan söylüyorlar ya da çözebilecekken çözmüyorlar.
    *Speedtest sitesine giremediğim için (siz düşünün artık) alternatif siteden aldığım hız sonucu AKK'ye girmedim:Hız testi sonucum

*Kısacası gün içerisinde 10 kere kopma , güvercinlerle iletilen veriler ve hiçbir şeyden haberi olmayan müşteri hizmetleri istiyorsanız netspeed tam size göre.
    *Ha ek olarak otomatik ödemeye verilemiyor bankadan, sitelerinden girip ödemek durumundasınız.
    *Mazoşist dostlarım bu firmayı kaçırmasın.

*+1 atarsanız bu firmayı tercih edecek kişiler için faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Şirketinizin kurucuları kimler geçmişi var mı? Destekleyiciler kim

Böyle bir yazı hazırlarsanız arkasında kim var görürüz ve ona göre güvenebiliriz

Merhaba,

Buradan hizmetlerimiz ile ilgili bilgiler verebiliyoruz. Diğer sorular ile ilgili olarak https://www.netspeed.com.tr/hakkimizda/ linkine tıklayarak ön bilgi alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz netspeed iletişim formunu kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• selam arkadaşlar yeni abone olmayı düşünenler için belki yardımcı olur dün 17.35 gibi netspeed firmasına başvuruda bulunduk bugün saat 14.05 de telekom ekipleri geldi kablo işlemlerini yaptılar 35 dk kadar sürdü daha sonra netspeed firmasını aradım kullanıcı bilgilerini istedim 15.19 da sms ile bilgiler geldi internet aktif oldu şuan için sıkıntı yok akşam saatlerinde tekrar kontrol edeceğim değerler şu şekilde

• Selam arkadaşlar 3 gündür netspeed internet kullanıyorum bazı arkadaşlar mesaj atmıştı performansı hakkında nasıl memlunmusun diye gözlemlerimi aktaracağım ilk gün hız problemi sorunum vardı cuma günü gündüz hızlar iyiydi 92-93 mbit hızları görüyordum akşam 19.30 dan sonra hız 35-40 mbite kadar düştü ve dosya indirirken hızda dalgalanma oluyordu kendi kendime dedim ki galiba bu firmada da turknet gibi akşam saatlerinde hatları kaldırmıyor yoğunlukta hızlar düşüyor sandım sonra burdan netspeed firmasına özel mesaj gönderdim sorun yaşadığım için üzgün olduklarını sorunu teknik birime bildirdikleri sorunun 24 saat içinde kesin olarak çözüleceğini belirttiler diğer bir sorunum gece 2-8 arası yaptığım kullanımlar kotaya yansıdı bu sorunuda kendilerine bildirdim yazılımsal bir sorun olduğunu 48 saat içinde sorunun çözüleceğini yansıyan kota miktarını ise fazlası ile telafi edeceklerini belirttiler cumartesi günü akşam üzeri telefona mesaj geldi sayın müşterimiz kapasite tahsis işleminiz tamamlanmıştır diye sonra tekrar kontrol ettim gerçektende sorun düzelmişlti hız 92-93 mbit civarıydı hemen bazı testler yaptım evimde binet firmasının 100 mbit internetide var hız ondada 92-93 mbit arası ama o hattımda akşam vpn olmadan kesinlikle youtube 1080p videolar izlenmiyordu alsat firması olduğundan turk telekom youtube a hız sınırlaması uyguluyordu şimdi netspeed firmasında vpn kullanmadan 4k videolar nerdeyse 70 mbit hızla aktarım yapıyor diğer hattımda 1 mbiti geçmiyor dosya indirmede idm hızı yurtiçi ve yurtdışı serverlarda 12.200 - 12.250 civarında idi testi 20.15 gibi yaptım ayrıca online oyun oynamam bazı arkadaşlar frankfurt için ping değerini sormuştu 58 - 59 ms ping çıkıyor
    sonuç olarak bu firmayı ilk önce 1-1.5 ay önce falan facebook da reklamlarını gördüm o zamandan beri takip ediyordum ama hizmetleri iyi değildir diye düşündüm burda konusu açıldıktan sonra şeytan dürttü dedim ki mevcut kullandığım intnernet var nasılsa tahaüt yok bağlantı ücretide yok yalın olarak netspeed bağlatayım memlun kalmassam en fazla bana 58 tl ye patlar dedim bağlatmaya niyetlendim perşembe günü 17,30 da başvuruda bulunduk cuma saat 14 te telekom dan gelip hattı bağladılar ve şuan son derece memlunum diğer aboneliğimi ay sonu kapatmayı düşünüyorum bazı testler yaptım merak eden ve soran arkadaşlar vardı inşallah aklında sorusu olana yardımcı olabilirim

dün akşam aralıklarla test yaptım değerler şöyle
    yurtiçi speedtest

yurtdışı speedtest

20.15 gibi indirme testi
    yurtiçi pardus sunucusu

yurtdışı sunucusu

youtube test

• quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

Selam arkadaşlar 3 gündür netspeed internet kullanıyorum bazı arkadaşlar mesaj atmıştı performansı hakkında nasıl memlunmusun diye gözlemlerimi aktaracağım ilk gün hız problemi sorunum vardı cuma günü gündüz hızlar iyiydi 92-93 mbit hızları görüyordum akşam 19.30 dan sonra hız 35-40 mbite kadar düştü ve dosya indirirken hızda dalgalanma oluyordu kendi kendime dedim ki galiba bu firmada da turknet gibi akşam saatlerinde hatları kaldırmıyor yoğunlukta hızlar düşüyor sandım sonra burdan netspeed firmasına özel mesaj gönderdim sorun yaşadığım için üzgün olduklarını sorunu teknik birime bildirdikleri sorunun 24 saat içinde kesin olarak çözüleceğini belirttiler diğer bir sorunum gece 2-8 arası yaptığım kullanımlar kotaya yansıdı bu sorunuda kendilerine bildirdim yazılımsal bir sorun olduğunu 48 saat içinde sorunun çözüleceğini yansıyan kota miktarını ise fazlası ile telafi edeceklerini belirttiler cumartesi günü akşam üzeri telefona mesaj geldi sayın müşterimiz kapasite tahsis işleminiz tamamlanmıştır diye sonra tekrar kontrol ettim gerçektende sorun düzelmişlti hız 92-93 mbit civarıydı hemen bazı testler yaptım evimde binet firmasının 100 mbit internetide var hız ondada 92-93 mbit arası ama o hattımda akşam vpn olmadan kesinlikle youtube 1080p videolar izlenmiyordu alsat firması olduğundan turk telekom youtube a hız sınırlaması uyguluyordu şimdi netspeed firmasında vpn kullanmadan 4k videolar nerdeyse 70 mbit hızla aktarım yapıyor diğer hattımda 1 mbiti geçmiyor dosya indirmede idm hızı yurtiçi ve yurtdışı serverlarda 12.200 - 12.250 civarında idi testi 20.15 gibi yaptım ayrıca online oyun oynamam bazı arkadaşlar frankfurt için ping değerini sormuştu 58 - 59 ms ping çıkıyor
    sonuç olarak bu firmayı ilk önce 1-1.5 ay önce falan facebook da reklamlarını gördüm o zamandan beri takip ediyordum ama hizmetleri iyi değildir diye düşündüm burda konusu açıldıktan sonra şeytan dürttü dedim ki mevcut kullandığım intnernet var nasılsa tahaüt yok bağlantı ücretide yok yalın olarak netspeed bağlatayım memlun kalmassam en fazla bana 58 tl ye patlar dedim bağlatmaya niyetlendim perşembe günü 17,30 da başvuruda bulunduk cuma saat 14 te telekom dan gelip hattı bağladılar ve şuan son derece memlunum diğer aboneliğimi ay sonu kapatmayı düşünüyorum bazı testler yaptım merak eden ve soran arkadaşlar vardı inşallah aklında sorusu olana yardımcı olabilirim

dün akşam aralıklarla test yaptım değerler şöyle
    yurtiçi speedtest

yurtdışı speedtest

20.15 gibi indirme testi
    yurtiçi pardus sunucusu

yurtdışı sunucusu

youtube test

8.8.8.8 ve 4.2.2.2 ye tracert atıp sonuçları paylaşabilirseniz sevinirim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Informed I kullanıcısına yanıt

Orijinalden alıntı: TnTTuRK

Sayın Firma Yetkilisi Hızlarda akk sonrası
    50 Mbit/sn üzeri 100 Mbit/sn Arası 24 Mbit/sn hıza düşer diyor 50 ila 100 Mbit arası diyor
    siz neden 100 Mbit alan bir müşteriye akk sonrası hızınız 24 Mbite düşecektir diye söylüyorsunuz Normalde o hızın 32 Mbit olması gerekmiyor mu

tarife hızı 100 Mbit/sn üzeri 500 Mbit/sn

akk sonrası düşecek hız 32 Mbit/sn

sizin sitenizde bu yazıyor ama neden bu şekilde bir paketiniz yok
    Son olarak SAKARYA Hizmet veriyor musunuz

Merhaba,

100 Mbps'e kadar hız olan tarifelerimizde AKN sonrası hız 24 Mbps'dir. 100 Mbps Üstü tarifelerde ise AKN sonrası hız 32 Mbps'dir. Aktif olarak abone alımına açık en yüksek hızlı tarifemiz 100 Mbps'dir. Detaylı bilgi için https://www.netspeed.com.tr/tarifeler/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 9 Mayıs 2017; 21:34:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

• quote:

ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

Hayda bu olmadı işte.

Böyle bir saçmalık olamaz yıl 2017 kablo altyapıda AKK kullanımına upload dahil edilmesi ne demek ?

Böyle bir saçmalık olamaz.

Açıkcası geçmeyi düşünüyordum Türknet`ten ama böyleyse bu iş yatar.

Ne kaldı o zaman 200 GB AKK sunulmasının kişilere ? Mobil altyapı değilk bui bildiğimiz adsl/vdsl bakır altyapı hatta fiberden bile sunuluyor.

Şu upload hızlarını 4-5 megabit sunucak bir tane babayiğit yok telekom altyapısında anlamak mümkün değil.

Donanımhaber platformunda onlarca müşteri temsilcisi var 1 tanesidemi firma yetkilisine efendim kullanıcılar upload hızlarınıda önemsiyor buna göre bir çalışma yapsak diyemiyor mu ?

25 megabit Limitsiz / 5 Megabit Upload adam akıllı bir paket çıkarıp tek fiyattan sunsalar kısa zamanda ilerleme kaydederler ama nerde arkadaş.

Yada fazla upload isteyen kullanıcılar 5 megabit upload 10 TL - 10 Megabit Upload 20 TL şeklinde ekstra fiyatlar ile sunulsa ne var.

Daha AKK hızlarıyla ilgili dahi yeni adımlar atıldı ve anca uygulandığını varsayarsak, sanırım bizlerin düşüncelerine ait bazı çalışmalar anca 5-10 yıl sonra belki uygulamaya sokulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 26 Mayıs 2017; 21:21:32 >
    İşlemci Güncellenicek || Anakart Güncellenicek || Gskill Ripjaws 8 GB 1600 Mhz (2x4) Dual Kit DDR3 || Ekran Kartı Güncellenicek || PNY 240 GB SSD CS1311 || XILENCE XP600 600W PSU GAMİNG SERİSİ R3 +80 Plus || Logitech MK345 Q Klavye Kablosuz Mouse Set || Logitech S120 Hoparlör || SAMSUNG 23" S23B350H Full HD Led Monitör

• quote:

ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

Merhaba NaRcoss,

Upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmesi ile ilgili yaşadığınız sıkıntıyı ilgili birimlere ilettik. Talebiniz olumlu karşılanmış ve upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmemesi ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Bununla ilgili yazılım ve sistem değişikliği yapılması gerektiğinden çalışmaların sonuçlanması ile birlikte Upload tüketimi AKN'ye dahil edilmeyecektir.

Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Hayda bu olmadı işte.

Böyle bir saçmalık olamaz yıl 2017 kablo altyapıda AKK kullanımına upload dahil edilmesi ne demek ?

Böyle bir saçmalık olamaz.

Açıkcası geçmeyi düşünüyordum Türknet`ten ama böyleyse bu iş yatar.

Ne kaldı o zaman 200 GB AKK sunulmasının kişilere ? Mobil altyapı değilk bui bildiğimiz adsl/vdsl bakır altyapı hatta fiberden bile sunuluyor.

Şu upload hızlarını 4-5 megabit sunucak bir tane babayiğit yok telekom altyapısında anlamak mümkün değil.

Donanımhaber platformunda onlarca müşteri temsilcisi var 1 tanesidemi firma yetkilisine efendim kullanıcılar upload hızlarınıda önemsiyor buna göre bir çalışma yapsak diyemiyor mu ?

25 megabit Limitsiz / 5 Megabit Upload adam akıllı bir paket çıkarıp tek fiyattan sunsalar kısa zamanda ilerleme kaydederler ama nerde arkadaş.

Yada fazla upload isteyen kullanıcılar 5 megabit upload 10 TL - 10 Megabit Upload 20 TL şeklinde ekstra fiyatlar ile sunulsa ne var.

Daha AKK hızlarıyla ilgili dahi yeni adımlar atıldı ve anca uygulandığını varsayarsak, sanırım bizlerin düşüncelerine ait bazı çalışmalar anca 5-10 yıl sonra belki uygulamaya sokulacaktır.

Merhaba Jack Martin,

Upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmesi ile ilgili yaşadığınız sıkıntıyı ilgili birimlere ilettik. Talebiniz olumlu karşılanmış ve upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmemesi ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Bununla ilgili yazılım ve sistem değişikliği yapılması gerektiğinden çalışmaların sonuçlanması ile birlikte Upload tüketimi AKN'ye dahil edilmeyecektir.

Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

İzmir de hizmete başlandı mi?

Merhaba Mr.G,

Aktif abone alımına açık hizmet verdiğimiz illerimiz ve yakın bir zamanda hizmet vermeyi planladığımız altyapı haritamıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 27 Mayıs 2017; 0:17:25 >

Orijinalden alıntı: doktorsap

kuşadasında varmı?

Merhaba doktorsap,

Aktif abone alımına açık hizmet verdiğimiz illerimiz ve yakın bir zamanda hizmet vermeyi planladığımız altyapı haritamıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

kuşadasında varmı?

Merhaba doktorsap,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

aydında aktif altyapı var görünüyor ama aydının kuşadası ilçesinde varmı?

• quote:

quote:

quote:

kuşadasında varmı?

Merhaba doktorsap,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

aydında aktif altyapı var görünüyor ama aydının kuşadası ilçesinde varmı?

Merhaba doktorsap,

Aydın ili merkez ve tüm ilçelerinde hzimet vermekteyiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Aslında somut konuşursanız daha iyi olur açıklayayım.
    2017 Yılında hangi il ve ilçelerde YAPA hizmetiniz mevcut ve 2017 sonuna kadar şu şu il ve ilçelerde hedefleriniz var mıdır?
    2018'de hangi il ve ilçelerde hizmet verecekseniz bilgi verirseniz ona göre 24 ay taahhüt verdikten sonra gelmeniz pek bir anlam ifade etmiyor.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 8. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ANKARA - İZMİR - ÇANKIRI - KASTAMONU - UŞAK - ÇORUM - BOLU - KIRIKKALE - BARTIN - KARABÜK - HATAY

(MERKEZ VE İLÇELER DAHİL TÜM İL GENELİNDE HİZMET VERİLECEKTİR)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 12. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ERZURUM - ERZİNCAN - AĞRI - KARS - VAN - BURSA - YALOVA - BİLECİK - KÜTAHYA

2018 Yılı 6. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ADANA - NİĞDE -OSMANİYE - KAHRAMANMARAŞ - TRABZON - ARTVİN - GİRESUN - RİZE - SAMSUN - AMASYA -
    ORDU - TOKAT - SİNOP - KAYSERİ - MALATYA - NEVŞEHİR - KIRŞEHİR - YOZGAT - AKSARAY - SİVAS

Bu illerimizde VAE kapsamında hizmet verilecektir. 2019 yılından itibaren Penetrasyon oranı yüksek olan illerimizde YAPA şeklinde hizmet vermek için çalışmalara başlanacaktır.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Bursa, Bilecik ve oradan Kütahya demişsiniz; Eskişehir'i neden atladınız? :(

Merhaba Barlas,

Netspeed olarak hizmet vermeyi planladığımız iller rastgele değil tamamen kurulmakta olan omurga ile alakalı planlamalar ile doğrudan bağlantılı olup bazı durumlarda listede olmayan iller planlamaya dahil edilebilmektedir. Altyapı ile ilgili olarak güncel durumu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• Değerli forum üyeleri,

Netspeed İnternet olarak forum üzerinden firmamız ve kampanyalarımız hakkında sizlere yardımcı olabilmek, aklınıza takılan soruları cevaplayabilmek üzere bir süredir yardımcı olamaya çalışıyoruz. Konu SquallTr adlı forum üyesi tarafından açılmış ve konu içinde kendisinin bilgisi dışında sorular sorulmaya başlanması üzerine sorulara yanıt vermek üzere bizi davet etmiştir. (SquallTr'ye konuyu açarak verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz.) Netspeed olarak sizlere şimdiye kadar forum üzerinden yardımcı olamaya çalıştık ancak siz değerli forum üyelerinin görüş ve isteklerini yakından takip edip istekleriniz doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendirmek istememiz bazı üyelerce aşırı samimi bulunup web sitemiz hakkında ve vermekte olduğumuz kaliteli ama aynı zamanda ekonomik internet hizmetleri hakkında iftira ve karalama kampanyası başlatmışlardır. Bu üyelerin çıkarlarına ters olan ekonomik fiyat ve kaliteli hizmet politikasını sürdürmeye devam edeceğimizi, ancak bundan böyle forum üzerinden anlık yanıtlar ve destek veremeyeceğimizi bildirmek isteriz.

Hizmet verilmesi planlanan illerimizi sürekli güncellenen altyapı haritası üzerinden takip edebilirsiniz https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/ 2017 yılı sonuna kadar 25 ilimizde hizmet vermek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bizimle,https://www.netspeed.com.tr/bizeulasin/ linki üzerinden iletişime geçebilir veya
    www.facebook.com/netspeedtr , www.twitter.com/netspeedtr sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

Mutlu Günler Dileriz
    Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Destek 444 0 217
    www.netspeed.com.tr
    facebook.com/netspeedtr
    twitter.com/netspeedtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 31 Mayıs 2017; 17:57:27 >

• selam arkadaşlar firma sınırsız yeni tarifeleri de sitesine eklemiş fiyatlar bana baya mantıklı geldi
    şahsen 100 mbit 200 gb lık paket kullanıyorum 50 mbitlik pakete geçmeye değer mi ki acaba?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.