Şimdi Ara

32. İstanbul Kitap Fuarı(2-10 Kasım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonbahar geldi diye, ben de başlığını açayım dedim, geçen sene kasımın 3.haftasında falan olmuştu da, bu yıl daha erkene çekilmiş gördüğüm kadarıyla tarih.

http://www.istanbulkitapfuari.com/

Gözüme çarptı, fuar saatleri değişmiş.

32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında, hafta sonu ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilir. İstanbul Kitap Fuarı, kapanış günü olan 10 Kasım 2013 Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecektir.
    bkz.http://www.istanbulkitapfuari.com/index.php?main=page&id=2

Etkinlik programı için: istanbulkitapfuari.com/index.php?main=page&id=7

İmza programı için:http://istanbulkitapfuari.com/index.php?main=imza

Katılan yayınevleri için:http://istanbulkitapfuari.com/index.php?main=katilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 14 Ekim 2013; 16:32:34 >

• Geçen sene pek indirim olmadığını söylemişti giden arkadaşlar. İş yoğunluğundan dolayı gidememiştim. Umarım bu sene güzel indirimlerde olurda listeyi azaltırız biraz.
  • Aynen, indirimli kitap bulmak zor, hepsi internet fiyatında neredeyse, bazıları daha pahalı. Ancak binlerce kitabı birlikte görmek isteyen, sevdikleriyle birlikte hem kitapları incelemek hem de onlar hakkında sohbet etmek isteyenler için güzel tabi.

Düzeltme:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiodayediduvar -- 26 Eylül 2013; 8:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

Aynen, indirimli kitap bulmak zor, hepsi internet fiyatında neredeyse, bazıları daha pahalı. Ancak binlerce kitabı birlikte görmek isteyen, sevdikleriyle birlikte hem kitapları incelemek hem de onlar hakkında sohbet etmek isteyenler için güzel tabi.

İnternet fiyatındaysa bence iyi derim ben normal fiyattan satılır diye düşünüyordum hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

Aynen, indirimli kitap bulmak zor, hepsi internet fiyatında neredeyse, bazıları daha pahalı. Ancak binlerce kitabı birlikte görmek isteyen, sevdikleriyle birlikte hem kitapları incelemek hem de onlar hakkında sohbet etmek isteyenler için güzel tabi.

İmza günleri olmasa zaten pek fazla ziyaretçi olacağını sanmıyorum. İnşallah bu sene güzel indirimler olur.
  • Normal fiyata göre tabi daha hesaplı. Şahsi fikrim sadece gezmek için giderim, o kadar kitap alıp taşımak yerine internetten sipariş veririm, kapıya kadar gelir. Quike in de dediği gibi imza günleri çekici hale getiriyor.
  • Aynen öyle, fuarı ayakta tutan az sayıda faktörden önemli olanı. Pek bir esprisi yok yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene 2-3 defa gittim imza günleri için zaten fuarın sizlerin söylediği gibi tek cazip tarafı imza günleri yoksa fiyatlar tavan internet fiyatı demiş bazı arkadaşlar alakası yok internet fiyatıyla liste üzerinden en çok %25 indirim gördüm o da sınırlı bir kaç yerde zaten %25 indirim bile internet fiyatının üstünde kalıyor...
  • Geçen sefer giden arkadaşların hepsini söylediği şey, indirimler hep saçma sapan kitaplarda. O yüzden eli boş döndük demişlerdi. Bakalım program açıklansın da kim ne zaman gelecek.
  • İlk 9-10 yaşında dayımla gitmiştim bi 10-13 yıl önce.En sonuncu gidişimde lisede nerden baksam bi 5-6 yıl var rahat.O zamanlar netten kitap alışverişi gibi bir olay olmadı için indirim var ayağına gidiyoduk.Şimdilerde fuardaki fiyatlar internetteki fiyatlarla aynı hatta daha pahalı.Özellikle büyük yayınevleri %25-30 arasında indirim yapıyo Netten o fiyata hatta takip edilirse çok daha ucuza kitap alınacağı için fuarın pek bi espirisi kalmadı.
  • İmza programı eklendi. Güncel.

Etkinlik programına ben bakabilmiştim telefondan 2-3 gün önce. Şimdi o sayfayı boş gösteriyor.
  • Katılan yayınevleri yayınlanmıştır.
  • gitmeyi düşünüyorum açıkcası. kitaplarda fiyatlarda düşlemeler oluyor. bunu iyi değerlendirmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koladorina

gitmeyi düşünüyorum açıkcası. kitaplarda fiyatlarda düşlemeler oluyor. bunu iyi değerlendirmek lazım.

Çoğu kişi, internetten daha ucuza aldığını söylüyor. Aynı olsa bile fiyatlar, insanlar o kalabalığa falan girmek istemiyor doğal olarak. İletişim Yayınları'nın tüm kitapları fuarlarda %20 indirimliymiş. Diğer yayınevlerini tam bilemiyicem de. Zaten Tüyap'a saat 12'den sonra gidilmez. Erken erken gidilmesinde fayda var. Her sene aynı şey yaşanıyo. Biz okulla gidiyoruz. Saat 10:30 civarı Tüyap'ta oluyoruz. 12'den sonra arbede oluyo resmen. Anca 12den sonra konferanslara falan girilir. Kitap standların önünde gezilmesi çile olduğundan...
  • Her sene gidip üç beş kitap almadan rahat etmem. Bu sene durumlar kesat. %20 indirimle bir Zaman Çarkı alıp dönerim.
  • bakırköyden kalkan servislerin durumu nasıl? çok kalabalık oluyor mu?
  • indirim konusu biraz sıkıntı evet netten her türlü daha ucuza alırsınız.
    ben geçen sene gerekli şeyler,marmara çizgi ve selden listemdeki kitap ve çizgi romanları almıştım ve yüzde 50ye vermişlerdi. sel yayıncılık % 25-30 diyor ama öğrenciyim toplu alacağım falan derseniz indirime gidiyorlar. çok da sağlam yazarlar bastı sel. uykusuz standından da hemen hemen yüzde 50-60 civarı almıştım. mesele toplu almak da. bi kaç kitaba maalesef yeterince indirim uygulanmıyor.
    indirimli kitap olarak güncel kitapları yarı fiyat almak oldukça zor. ama depoda kalan yüksek etiketli kitapları verebiliyorlar. örneğin ithaki monte kristo kontu ve charles dickens'ın bir romanında yüzde 50ye gitmişti o da 25 liraya geliyordu. ve ithaki standında ki en büyük indirim buydu.
    bir de tüyapta sahaflar da stand açtığından aradığınız kitapları o sahaflara da uğrayarak daha ucuza bulabilirsiniz.
  • Stephen King'e imzalatacak 10-12 tane kitabım var ..
  • EVDE okunmayı bekleyen 100 e yakın kitap olmasına rağmen yine de gidip birkaç kitap almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

Stephen King'e imzalatacak 10-12 tane kitabım var ..

Stephen King in olmadığı yerde nasıl imzalatacaksın. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.