Şimdi Ara

32. İstanbul Kitap Fuarı(2-10 Kasım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evime otobüsle 10 dakika ama gitmeyeceğim, kitap fuarı değil Üniversite Sınavlarına Hazırlık Kitapları Fuarı gibi bir ortam var. Ortalık çoluk çocuk kaynıyor. Fiyatlar da ucuz sanılıyor ama internetten alışveriş daha ucuz. Ne anladım ben bu fuardan?
    Fiyatlar gerçekten internetle ya aynı ya da daha pahalı insan bi yüzde 35 40 falan yapar.YKY can iletişim falan zaten çok pahalı,bi kerede yüzümüzü güldürmedi ya şu adamlar dinleri imanları para ya utanmasalar yüzde 15 falan yapıcaklar.
  • Geçen senekilerle aynı indirimler. İthaki set alana %50 indirim yapıyor. Gördüğüm en güzel indirim o oldu. Onun dışında ortalık fuzuli insan kaynıyor. Kitap aldıkları filan yok stant önünde kalabalık yapıyorlar anca. Gitmeden önce yayınevlerini not edip gitmenizi öneririm, kalabalıktan fuarın astığı katılımcı listesine bile zor bakabildim.

-İş Bankası Yayınları
    -Kabalcı Yayınevi

Bu ikisinde indirim ne kadar? Ona göre gideceğim.

Bilge Kağan
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Gidenlere sorum olacaktı;

-İş Bankası Yayınları
    -Kabalcı Yayınevi

Bu ikisinde indirim ne kadar? Ona göre gideceğim.

Pek bir indirim yok hemen hemen aynı. Üç beş lira oynuyor.

Şahsen ben kitapları çok sevdiğim için bizzat orada bulunmak istedim. Gerçekten ortamı seviyorum. Milyonlarca kitap var. Ayrıca sergi bölümü de çok güzel.

Fuara gideceklere önerim TTK Yayınları. Her şey yüzde elli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çağrı Bey
    At Üstünde Selçuklular (Selçuklu Ordusu'nu anlatıyor)
    Anadolu Fatihi Kutalmışoğlu Süleyman Şah
    Selçuklular Devrinde Doğu Anadolu'da Türk Beylikleri

Bu kitapları aldım hocam.
  • Bugün oradaydım. Ben sadece sahaflardan alışveriş yapacağım diyorsanız gidin pekte fena sayılmayan kitapları bulabilirsiniz. Ama yok yayınevlerinden alacağım diyorsanız oldukça pahalı kitaplar. İnternette %50 indirimli olarak 40 liraya alınan kitap orada 75 lira idi. Öyle söyleyeyim.

Orijinalden alıntı: ikaya_219

YKY iş can iletişim falan yüzde kaç indirim yapmış yine 20 25 arasında mı hocam ?

Hocam pek bir numarası yok aslında. Yani 40 liralık kitap 37 lira falan oluyor. Özellikle Yapı Kredi'de indirim yoktu pek. Bir kaç lira. Can'a uğramadım bir şey demiyorum.

Ayrıca sahaflara uğramanızı tavsiye etmiyorum. Zira normalde dükkanlarında sattıkları 20 liralık kitabı 30 liradan satmaya çalışıyorlar. Bir çoğunu tanıyorum. Adam 20 liralık kitaba 30 lira dedi bugün resmen.

• Martı yayınlarından 3 5 şey alırım bir de ithaki den + bulabilirsem evrensel basım yayından almak istediğim 8 10 kitap var ,İş iletişim yky da başka bahara kalsın artık napalım :))
  • Evrensel basım yayından 125 liraya kitap aldım %30 indirim vardı.Ayrıca dergah yayınlarında %35 vardı ahmet hamdi aldım 3 tane 35 liraya,artemisten 20 liraya Rüzgar Gibi Geçti yi,Oğlaktan 25 liraya Decameron u aldım ve bugünkü kapanışı yaptım.Bir daha gidişimde iletişim yayınlarından 3 4 tane klasik kitap alıcam %30 indirim vardı iletişimde.Bunun dışında fuarda en çok sinirimi bozan yayıneviyse nerdeyse her sene olduğu gibi yine CAN yayınları oldu küfreder gibi %20 indirim yapmış adamlar.Millet de nasıl üşüşmüş ama görülücek manzara doğrusu.İŞ,YKY da %25 indirimliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 3 Kasım 2013; 18:01:15 >

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Evrensel basım yayından 125 liraya kitap aldım %30 indirim vardı.Ayrıca dergah yayınlarında %35 vardı ahmet hamdi aldım 3 tane 35 liraya,artemisten 20 liraya Rüzgar Gibi Geçti yi,Oğlaktan 25 liraya Decameron u aldım ve bugünkü kapanışı yaptım.Bir daha gidişimde iletişim yayınlarından 3 4 tane klasik kitap alıcam %30 indirim vardı iletişimde.Bunun dışında fuarda en çok sinirimi bozan yayıneviyse nerdeyse her sene olduğu gibi yine CAN yayınları oldu küfreder gibi %20 indirim yapmış adamlar.Millet de nasıl üşüşmüş ama görülücek manzara doğrusu.İŞ,YKY da %25 indirimliydi.

Hocam Pegasus'ta yüzde kacti indirim biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Roland Deschain- kullanıcısına yanıt
    Valla hocam tam hatırlayamıyorum.Yarın yine gitmeyi düşünüyorum unutmazsam bakarım.Genel olarak,adam gibi indirim yapmış bir yayınevi yok,martı yayınlarında %50 vardı galiba,ithakinin de bazı kitaplarında %50 ,diğerleri ise %25 çoğunlukla.En gıcığı da can %20 indirim yapmış kendimi zor tuttum ya adamlara sataşmamak için.
  • beyler @Artizt arkadaşım banlı olduğu için iletmemi istedi, şu link gidecek kişilere yardımcı olabilirmiş:http://koltukname.com/2013/11/02/2013-tuyap-istanbul-kitap-fuarindaki-yayinevi-indirimleri/
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.