Şimdi Ara

32 İnç Grundig mi Samsung mu alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki tv lerden hangisini tavsiye edersiniz?

1. Grundig 32VLE6730 BP 32"
    www.hepsiburada.com
    Grundig 32VLE6730 BP 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/grundig-32vle6730-bp-32-82-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV0000058C3H?magaza=Hepsiburada

2. Samsung UE 32N5000 32"
    www.hepsiburada.com
    Samsung UE 32N5000 32'' 81 cm Uydu Alıcılı HD Ready LED TV Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-ue-32n5000-32-81-cm-uydu-alicili-hd-ready-led-tv-p-HBV00000FCSX3

• Bizde, babamlar için Grundig 32VLE6730 BP 32" düşünüyoruz. Fiyat ve özellik olarak, Grundig daha cazip. Full HD, WiFi, SmartTV özellikleri var. Ayrıca 100 TL daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Bizde, babamlar için Grundig 32VLE6730 BP 32" düşünüyoruz. Fiyat ve özellik olarak, Grundig daha cazip. Full HD, WiFi, SmartTV özellikleri var. Ayrıca 100 TL daha ucuz.
    Ürün yorumlarında işlemcisinin çok yavaş olduğu ve geç tepki verdiğini yazmışlar. Sırf bu yüzden soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 12 Ağustos 2019; 4:22:40 >
  • 32Vle6830 kullanıyorum. Vle6730'un bir üst modeli. Netflix yok öncelikle bilginize. Hiçbir grundig modelinde yok. Kanal geçişleri idare eder görüntüsü güzel. Tarayıcısı yavaş ve kullanışsız. Mouse ile bile deli ediyor beni. Miracasti, usb den film izlemesi filan güzel. Youtube iyi. İp TV var. Bir kanalı açtığın zaman altta kanala özel uygulama ve bildirim ekranı çıkıyor. Gerekli tuşa basarak kanalın program listesini, içeriğini görüyorsun varsa videoları filan izlenebiliyor. O özellik çok güzel. İzlediğin kanalı usb ye kayıt özelliği var çok denemedim ama işe yarayabilir. Yalnız grundig tv 'lerde yine kronik WiFi dan kopma sorunu var. Tv WiFi bağlantısını her zaman kaydetmiyor bazen tekrar arama yapman yada kapatıp açman gerekiyor. Arayüzünü çok sevmiyorum ama iş görüyor. Bunlar dışında genel olarak iyi. Nintendo switch ile oyun oynuyorum, takınca yaklaşık 10 sn sonra kendi otomatik hdmi ya geçiyor. Yalnız oyun sırasında ekranın köşeleri sığmayabiliyor. Ayarlardan tekrar 16:9 a getirmek gerekebiliyor.Ama nintendo switch direk kendi bağlandığı için ondan kaynaklı olabilir. Tv'nin açılışından sonra bir 15 sn kumandadan hiçbirşey yapılmıyor sadece görüntü ve ses olmuş oluyor kanal bile değişmiyor. Yeni açılınca kendine gelmesini beklemen lazım. Yalnız 32 inç smart TV'ler çok pahalı o paraya değmiyor. Bence 1000-2000 civarı vereceksen daha büyük TV'lere bak. Benim de yer sıkıntım vardı ama şimdiki aklım olsa almam o paralara. Bir de 32 inç TV'lerde genel bir kalitesizlik var grundig için söylemiyorum alırken hepsini araştırdım. Samsung ve phillips grundig'de daha beter. İçlerinde en iyi 32 inç oydu ondan almıştım. Dediğim gibi odan filan küçükse 40 inç al en kötü 32'likler pahalı oluyor. Yine de alacaksan netflix senin için önemli değilse alabilirsin. 32 inç inin en iyi tv diyebilirim. Phillips in görüntüsü çok kötüydü benzer sorunlar onda da var. Samsung ise normal kalitede değil ve dışında kalın bir adaptörü var ve onunla çalışıyor diye biliyorum. Yine de karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 12 Ağustos 2019; 9:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    Biz kendi uydu alıcımızla kullanacağımız için o yorumları göz ardı ettim açıkcası. Yukarıda arkadaş detaylıca anlatmış. Babama aldığımız için Netflix falan da çok önemli değil bizim için. 1.200 TL'ye dahili uydu alıcısı ve smart özelliği olmayan modeli vardı. Önce onu alacaktık. 200 TL daha verip bunu alalım dedik. Fırsat bulursam buraya da artı ve eksi yönlerini yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.