Şimdi Ara

316 ti Performans Arttırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde 2004 316 ti var 5 bin tl gibi bütçem var bg attırmak istiyorum ne yapabilirim? satıp şunu alın gibi yorumlar yapmayın lütfen saygılarımla.

• Satip leon 1.2 105 ps al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihan11

Merhaba elimde 2004 316 ti var 5 bin tl gibi bütçem var bg attırmak istiyorum ne yapabilirim? satıp şunu alın gibi yorumlar yapmayın lütfen saygılarımla.

gayet güzel bir bütçeniz var yapacaklarınız fazla. İlk iş hava filtre kiti alın borusuyla birlikte ve açık hava filtresini çamurluk davlumbazına uzatın ki sıcak olmayan hava gelsin motora. Egzost borularınıza headers ve komple egzost yaptırın. Motorunuz benzinli ve atmosferik olduğundan chip uygulaması çok fayda sağlamaz. Komple Egzost modifiyesi ve hava filtre kitiyle yaklaşık 20-25 beygir alırsınız diye düşünüyorum. Daha fazlasını istiyorsanız sanırım turbo uygulamalarına bakmanız gerek.
  • Atmosferik motorda headers,cai cart curt islemlerle 20-25 hp beklemek tamamen fantezi olur. Atmosferikte yapip yapabilecegin en mantikli ama bir o kadarda gereksiz islem turbodur. O yuzden parani bosa harcama derim. Bence altindaki arabanin konforunu yasa

• atmosferik motor söyle böyle diyonuz'da amerika lılar senelerdir bu işi yapiyor. adam nie yapmasın.
    hava fitresi
    iskender usta egzoz başlangıç için iyidir
  • Bende hava filtresi diyecektim ki denmiş.
  • Arkadaslar compactlarin alt devirleri iyi degildir kendimde compact kullaniyorum birde bunun uzerine filtre takilirsa iyice duser alt devirlerin performansi. Ust devirlerdede az biraz rahatlama gelir arabaya o kadar. Birde sesi almak icin daha cok basacak arkadas zaten yakan araba daha da yakacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

quote:

Merhaba elimde 2004 316 ti var 5 bin tl gibi bütçem var bg attırmak istiyorum ne yapabilirim? satıp şunu alın gibi yorumlar yapmayın lütfen saygılarımla.

gayet güzel bir bütçeniz var yapacaklarınız fazla. İlk iş hava filtre kiti alın borusuyla birlikte ve açık hava filtresini çamurluk davlumbazına uzatın ki sıcak olmayan hava gelsin motora. Egzost borularınıza headers ve komple egzost yaptırın. Motorunuz benzinli ve atmosferik olduğundan chip uygulaması çok fayda sağlamaz. Komple Egzost modifiyesi ve hava filtre kitiyle yaklaşık 20-25 beygir alırsınız diye düşünüyorum. Daha fazlasını istiyorsanız sanırım turbo uygulamalarına bakmanız gerek.

8 bin tl turbo için fiyat aldım komple fiyat şimdi 1300 liraya cok uyguna 18 jant lastik buldum yere bastım aracı turbo basmak istiyorum ufaktan kaldırırsa bile çocukluk hayalim olan nos u taktırmak istiyorum. 8 bin tl ye turbodan ne kadar güç artışı alırım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

atmosferik motor söyle böyle diyonuz'da amerika lılar senelerdir bu işi yapiyor. adam nie yapmasın.
    hava fitresi
    iskender usta egzoz başlangıç için iyidir

Amerikalıların senin gibi vergi korkusu yok 4-5 litrelik amerikan kaslarıyla uğraşıyorlar 1.6 atmosferiklerle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Arkadaslar compactlarin alt devirleri iyi degildir kendimde compact kullaniyorum birde bunun uzerine filtre takilirsa iyice duser alt devirlerin performansi. Ust devirlerdede az biraz rahatlama gelir arabaya o kadar. Birde sesi almak icin daha cok basacak arkadas zaten yakan araba daha da yakacak.

Hocama katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaslar compactlarin alt devirleri iyi degildir kendimde compact kullaniyorum birde bunun uzerine filtre takilirsa iyice duser alt devirlerin performansi. Ust devirlerdede az biraz rahatlama gelir arabaya o kadar. Birde sesi almak icin daha cok basacak arkadas zaten yakan araba daha da yakacak.

Hocama katılıyorum...

turbo uygulamasından sonra rahatlamazmı araç ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Hocama katılıyorum...

turbo uygulamasından sonra rahatlamazmı araç ?

turbo taktıtırsanız işin rengi çok değişir. ama turbo olunca piston sekman gömlek falanda modifiye edilmesi gerek. tüm bunlar yapılırsa iyi performans alırsınız.

• itb beyin piston egzantrik kapak taşlama ince conta supap büyütme headers egzoz . 170 hp olur aracın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.