Şimdi Ara

3150 İP'na Hero önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler başlıyalı 3 gün oldu daha. Level'ım 9 şuanda, 3150 İP'ye Hero ne önerirsiniz ? Genellikle Jayce ile top oynuyorum şuanda ona benzer bir şey olursa daha iyi olur yada 4800 İP'lık herolardan mı almalıyım ?

• Solo nun kralı pantheon alınabilir eğer solo oynuyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pantheon veya xin zhao olabilir 3150 olarak,4800 olarak da renekton tavsiye edebilirim
  • Kennen al
  • Top oyuncususun madem akali veya shen iyi gider.

Yeni başladıysan belki akaliye alışman biraz zor olur ama early game dediğimiz süreçte 1-2 kill alırsan durdurulamaz olursun.

Shen ise müthiş bir tanky top. Top oyuncusu isen ikisinide almanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WannaFight -- 20 Temmuz 2013; 21:02:34 >
  • pantheon , xin zhao , shen , akali , twitch
  • Pantheon, Xin Zhao ya da Renekton
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana uygun hero hangisi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9 lwlde solomu var :D
  • Shen shaco akali xin pantheon

• 3150lik oynadığım sadece shen var.

Çünkü elimde sadece shen var.

Not: yavaş vurun beyler

• Pantheon almaya karar verdim ama 4800 yapıp İrelia mı alsam diye sizede bir danışayım dedim ?
  • dostum kassadin dene bir kaç alıştırmadan sonra adamı ctrl+4 yapa yapa kovalamk veya aynı şekilde kaçmak çok zevkli
  • Pollos kullanıcısına yanıt
    Hayır benim anlamadığım IP kelimesini nasıl telefuz ettin de IP'na gibi birşey çıktı?

aypi na
    ipe na

TÖVBE TÖVBE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Hayır benim anlamadığım IP kelimesini nasıl telefuz ettin de IP'na gibi birşey çıktı?

aypi na
    ipe na

TÖVBE TÖVBE!

İTİBAR PUANI'na ?
  • quote:

aypi na
    ipe na

TÖVBE TÖVBE!

Kardeşim sanane nasıl telaffuz ettiysem anlayan anlamış ! ben sizden hero önerisi istedim, yazım hatalarımı bulup buraya yazmanızı değil hadi bulduysan da hata mı güzel bir dille de söyleyebilirsin. İyice konu dışına çevirdiniz burayı da he !
  • kill almayı seviyorsan akali olur jax olur tanklık yapıyorsan shen malp
  • soroko
  • quote:

aypi na
    ipe na

TÖVBE TÖVBE!

İtibar puanı'na
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

kill almayı seviyorsan akali olur jax olur tanklık yapıyorsan shen malp

Hocam Pantheon'un yetenekleri bana daha güzel geldi yetenek bakımında bu kategoride daha iyisi var mı ? Özellikle de canı azken kaçanı yakalamak mesela Jayce'de Q gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

kill almayı seviyorsan akali olur jax olur tanklık yapıyorsan shen malp

Hocam Pantheon'un yetenekleri bana daha güzel geldi yetenek bakımında bu kategoride daha iyisi var mı ? Özellikle de canı azken kaçanı yakalamak mesela Jayce'de Q gibi

jax ile kaçırmassın hybird çıkarsın jax 1350 ip olması lazım istersen pant al ancak early de kill alamazsan sıkıntı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.