Bildirim
30kb/s le indiriom yardim..... TURBO REZİLLİK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nerden, nasıl indiriyorsun? Hiçbir bilgi vermez isen kim, nasıl yardımcı olsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 3 Eylül 2007; 13:35:32 > -
hepimiz aynıyız kuzum. altyapıda bu aralar darboğaz hatsafhada.
hangi programı kullanırsan kullan interneti hızlandıramazsın o programların çalışma mantığı sadece karşı serveri biraz daha hızlı veri göndermesi için zorlamasıdır.senin hızın artmıyor atıyorum teoride 90la indirmen gerekiyorsa o program senin iletim hızını olabildiğince 90a yaklaştırmaya çalışır. hepsi bu -
Hostunada bağlı ben kablonet 1024 kullanıcısıyım bi serverdan 60 la indirirken rapidde 110 dan düşmüyor. -
Genel Bı sorun daha Çok akşam 21" den sonra Hızlar gerçek değerlerine Ulaşıyor gibi. Ayrıca
Arama Butonundan "adsl Hızlandırıcı" diye aratırsan Bulabilirsin bir kaç program. -
sorun sende değil sorun telekomda bende 4096 kullanıcı olarak gündüzleri 60 - 80 arası indiriyorum ama akşam 8 den sonra falan hız normali olan 450kb lara dönüyor ama biz aysonunda 4mbit parası ödüyoruz telekomu aradığında genelde oradaki çok bilmiş süper destekçi kişiler sürekli modemi resetletip boş işlerle bizi uğraştırıyorlar hızı veremiyoruz biz bir bok yedik ama nasıl düzeltecez bilemiyoruz diyemiyorlar..
-
ben şu anda 1024 ile 105kb ile indiriyorum yer ankara.............. -
,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 17:53:58 > -
guzel yazmışın blade lafın bittiği yer -
öyle program falan yok dostum altyapıdan olabilir çektiğin serverdan olabilir. -
evet yaa nefret ediyorum bugün bir kere 104 ile indirdim şimdi ise gecenin 10.30 u geçiyor hala 20 lerde indiriyor nefret ediyorum artık downlaod yapmaya yaa -
Benim de iki gündür gündüzleri 60-80 arası değişiyor download hızı . Gece bir tek tam hızda çekiyor . -
şuan rapidden dosya çekiyorum ve 20 kb tın üstüne hiç çıkmıyor.tt'ye etmediğim hayır duası kalmadı
-
ttnet e ölüm -
siz de de kopmalar oluyor mu? sayfayu açıcam çat sayfa görüntülenemiyor.download yapıyorum 2 dakika sonra dl durmuş bakıyorum sunucu ile bağlantı kesildi diyor.ya dl yapamıyorum 4 gündür böyle. -
quote:
Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
siz de de kopmalar oluyor mu? sayfayu açıcam çat sayfa görüntülenemiyor.download yapıyorum 2 dakika sonra dl durmuş bakıyorum sunucu ile bağlantı kesildi diyor.ya dl yapamıyorum 4 gündür böyle.
aynı bende de oluyor. .1 kaç kere denedikten sonra sayfa açılıyor..
özellikle msn den mail kutuma geçerken web sayfası açılmıyor. -
ben zaten bu forumda böle bi başlık attım sayfalara bağlanamıyorum diye lan nasıl iş ne olyo birkaçgündür uzakdan sunucuya bağlanamıyor diyor birkaçkez tıkladıkdan sonra naz poz açılıyo ttneti aradım herzamankigibi heşey ok diyor allah belasını versin demek türkiye genelinde böle bi sorun varmış bende bizim opera sapıttımı diye düşünüyordum da......
-
ewt arkadşlar rekora doğru koşuyoruz turbo adsl farkıyla download hızına bakın arkadaşlar 9.3 kb ewt 8.6 kb ewt giderk düşüyöö
bizim bu ttnetle windows bile sapıtır
turbo rezillik ttnet e ölüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns emre -- 4 Eylül 2007; 16:46:23 >
-
bune aptalllık yaw resmen somuruyolar nerde turbooo.. bunlarınki düldül -
ya arkadaşlar bende 2048 bağlantı var ama rapid.share 25 kb/s ile zar zor indiriyor eskiden 100 den aşağı inmiyodu şimdi 200 olması gerekirken neden böyle sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 4 Eylül 2007; 21:29:34 >
Benzer içerikler
- lg8245x6-50 şifre
- modemin internet ışığı yanıp sönüyor ama internet yok
- türknet davet kodu
- yetkilendirme gerekiyor
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- en hızlı internet
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- kapanan hat nasıl açılır
- ping düşürme
- yeni hat ücreti 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X