Şimdi Ara

308 CC yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafam bayağı bir karıştı,

Bu araç sanırım en son 2011de üretildi, kendi sitesinde zaten aracın varlığına dair bir iz yok.

Bu araç hala alınabilir mi?
    50 bin tl civarında gayet temiz durumda olanları var, evet o fiyata çok daha iyi arabalar vardır tabiki ama 4 kişilik hardtop bir cabrio var mı?

Dizeli yok benzinli sadece anladığım kadarıyla, kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?

Çok araştırdım fakat çok kısıtlı bilgi var ve hepsi eski yıllara ait yazılar.

Neden bu araç hakkında çok az bilgi var internette?
    Neden tutmadı veya neden üretimi durduruldu?

Cabrio olarak(4 kişilik+hardtop) bu fiyat civarında alternatif verebilirmisiniz? Eski bmwleri filan söylemeyin lütfen sevmiyorum minumum 2008+ model bir araba olmalı

Son olarakta yeni bir cabrio 308 cc çıkma olasılığı var mı

Vakit ayıranlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz -- 15 Eylül 2013; 9:25:25 >

• Bu araç lüks semt tabir ettiğimiz yerlerde baya var, normal kullanıcı araçı değil cabrio 308 cc çıkma olasılığı ülkemiz için kesinlikle yok fiyat olarak acayip farklı olacaktır fakat peugeotun son izlediği yolla bakarak gelmez diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Bu araç lüks semt tabir ettiğimiz yerlerde baya var, normal kullanıcı araçı değil cabrio 308 cc çıkma olasılığı ülkemiz için kesinlikle yok fiyat olarak acayip farklı olacaktır fakat peugeotun son izlediği yolla bakarak gelmez diyorum

Spor bir araç farkındayım peki sizce alınabilir mi hala?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Bu araç lüks semt tabir ettiğimiz yerlerde baya var, normal kullanıcı araçı değil cabrio 308 cc çıkma olasılığı ülkemiz için kesinlikle yok fiyat olarak acayip farklı olacaktır fakat peugeotun son izlediği yolla bakarak gelmez diyorum

Spor bir araç farkındayım peki sizce alınabilir mi hala?

Tabikide alınabilir

• http://forum.donanimhaber.com/m_81351032/tm.htm

tek konu açarsanız takibi kolay olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.