Şimdi Ara

308 aldım hız sabitleyici var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En sonunda istediğim arabayı buldum ve kıpkırmızı bir 308 aldım .
    Üstüme almadığım ve kasko yapmadığım için hali hazırda olan arabayı garajından çıkartıp bunu içeri soktum. Başkasının üstüne kayıtlı araba sonuçta. Kaskosuzda arabaya binmem ben bugün Fethiyemiz Feneri 2-1 yendi konvoy var biri çarpar eder..

Herneyse , arabayı sürmek hiç nasip olmadı. araç 2010 model 1.6 hdi 90 lık 5 ileri düz. Hız sabitleyici tuşu var fakat hız sabitleyici var mı bilmiyorum.
    Sonradan takılıyorsa maliyeti ne kadardır? İlk arabam olduğu için çok heyecanlıyım.

• Hız sabiteyici tüm 308lerde var diye biliyorum, direksiyonun sol alt kısmındaki küçük kolda, tekerlek şeklinde bi ayar kısmı var, hız sınırlayıcı ve hız sabitleyici seçimi yapmak için, ordan hız sabitleyiciyi açıp alt ve üstteki düğmelerler 1er'li veya 5'erli artırıp azaltabilirsin.
  • Tüm 308 lerde yok ama hız sabitleme kolu varsa vardır.
    Nasıl kullanıldığını kullanma kılavuzuna bakarak daha rahat öğrenirsin.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Peugeot 308 ACTIVE 1.6 e-HDi Auto6R Stop&Start 112 hp yarı otomatik
    almak istiyorum sıfırının fiyatı internet sitesinde 58.150 TL ama bayi indirimli olarak 55.000'e bırakıyor. İnternetten sıfıra yakın 2. el fiyatlarına baktım. Boyasız olanların 2012 modelleri 44-45 civarında ama 2013 olarak aratınca en ucuzu 52bin lira.
    Acaba Pejo 308'in 2012 ile 2013 modelleri arasında fark mı var? Yoksa baktığım modeller ACTİVE değil de ACCESS felan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

Merhaba Arkadaşlar,
    almak istiyorum sıfırının fiyatı internet sitesinde 58.150 TL ama bayi indirimli olarak 55.000'e bırakıyor. İnternetten sıfıra yakın 2. el fiyatlarına baktım. Boyasız olanların 2012 modelleri 44-45 civarında ama 2013 olarak aratınca en ucuzu 52bin lira.
    Acaba Pejo 308'in 2012 ile 2013 modelleri arasında fark mı var? Yoksa baktığım modeller ACTİVE değil de ACCESS felan mı?

Makyaj var diye biliyorum ben birtek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

Merhaba Arkadaşlar,

Makyaj var diye biliyorum ben birtek.

2012 ile 2013 arasında resimlerden gördüğüm kadarıyla makyaj yok. Acaba millet access arabasını active diyemi işaretledi? Yani 2012 ile 2013 arasında 8-9 bin lira fark neden olsun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 hız sabitleme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.