Şimdi Ara

307 HDİ 1.6 XT 110 HP YAKIT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BENİM ŞU ANDA KULLANDIĞIM ARAÇ 2004 MODEL SEAT IBIZA 1.4 100 HP SİGNO. MEMNUNUM AMA 2005 MODEL 307 HDİ 1.6 110HP İLE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ALLAH AŞKINA BİRİSİ TARAFSIZCA YAZSIN 307 HDİ 1.6 110 HP NE KADAR YAKAR ? SİZCE SEAT İLE PEUGEOTDEĞİŞİMİ MANTIKLI MI?

CEVAPLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Seat İbiza hakkında tek bildiğim ikinci el değerinin çok düşük olduğu.2005 model 307'ye gelince,Donanımı,rahatlığı,motoru çok iyi.Torku yüksek (240-260),ortalama 70 km hızla 1600 km,ortalama 90-100 km 1000-1100 km gider.Aracı test et,sol arka amortisörlerden ses gelip gelmediği kontrol ettir.Eğer problem yoksa almanı öneririm.Dahada önemlisi yeni kasa 307 ikinci el bulursan al derim,veya yeni 207 HDI 70-90 BG almanı
    öneririm.
    Yakıt konusuna gelince yakıt deposu 60 litre.Euro dizelin kaç lira olduğunu bilirseniz hesabınız km de ortaya çıkar.Euro dizel olarak tercihiniz;1-Total,2-Opet olsun.Tercih sizin.
    Sağlıcakla kalınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 5 Aralık 2006; 2:16:38 >
  • dostum teşekkürler
  • Evet 307 alırken dikkat edeceginiz hususlardan biri de ses !

Geçenlerde binmiş bulundum..Çok ses geliyo içerden.
  • ses derken, motor sesi mi başka bir şey mi ?
  • Tıkırtı falan..

Mesela aracın dışında olun direksiyon olduğu yerden cevrilince bi gıcırdama sesi duyuluyodu..

Bilmiyorum belki genel değildir ama siz yinede dikkat edin !
  • Yeni kasa 307 lerde ses yok,eski kasalara dikkat edilmesinde fayda var.Aracı kesin değiştirmeyi düşünüyorsan 207 HDI al derim.Yeni kasa 307 ler biraz pahalı.Son karar sizin.Yardımcı olabildiysem mutluluk duyarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 307 kasada degistirecek...207 hdi ye bak..memnunun cok ben..sesnamına bir sey yok arabada..
  • kesinlikle katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: texmo

307 kasada degistirecek...207 hdi ye bak..memnunun cok ben..sesnamına bir sey yok arabada..
  • Bende 2005 307 var. Şanslıyım galiba maşallah hiç tıkırdı yok ya aslında var ama amortisör yağ kaçırıyor o yüzden. Oda değiştirince gidecek işallah eğer eski kasa alıyorsan bencede çok iyi inceleyerek almalısın herkez benim kadar şanslı olmayabilir. ;)
  • 307 yi her zaman Seat'a tercih ederim. yakıt konusuna gelince bu senin aracı kullanmana bağlı. Agresif kullanırsan 10 litrede yaktırırsın. Ancak ağırbaşlı kullanırsan 4.5 lt mazot yakarsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

307 yi her zaman Seat'a tercih ederim. yakıt konusuna gelince bu senin aracı kullanmana bağlı. Agresif kullanırsan 10 litrede yaktırırsın. Ancak ağırbaşlı kullanırsan 4.5 lt mazot yakarsın.
  • 307 SERİ ve EKONOMİK BİR ARAÇTIR
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM
    ORTALAMA 0,13ytl - 0,15ytl ARASI YAKAR
    DİKKATLİ KULLANILIRSA DAHADA DÜŞER
  • bende 1,4 dizel var bugün 135 km 15900 lük yakıt aldım yani 118 lira civarı cıkmıştı yakıtın 35 kmsi sehir içi (BURSA) 100 km sehir dısı 1,6 dizelin yakıt degerleri benimkinden cok farklı diil tahmince 0,13 lira filan yakardı bu aracları tatlı tatlı kullanınca resmen kokluyorrrrr ama ben sehir içinde depo samandırasının indiginide cok gördüm ototürk ün dedigi gibi 10 lt de yaktırırsın bu benm yazdıgım deger en düsük deger ama sehir arası 140 150 gidersen sehiriçide dahildi 149 lira ortalamada yakmıştım seat a gelince kesinlikle yansız yazıorum 307 al derim bu arada!!! yeni kasa almanı tavsiye ederim eski kasalarda işçilik kalitesi biraz vasat yenilerde ise işçilik kalitesi yükselmiş bende deiştirecem eski kasaları daha cok begeniorum ama sırf kalite için yeni kasa alıcazzz umarım faydalı olur yazdıklarım
  • Valla basa bas gittiğimde 0.15 kuruş, optimum kullandığında 0.13 kuruş yakıyor benim 1.6 HDI. Ben çok memnunum akaryakıt istasyonunun yolunu unuttum desem yeridir. Her zaman yakıt aldığım istasyondaki adam bile "abi eskiden daha sık gelirdin" diyor... Eeee, o eskidendi...

Yani benim

307 'den önce
    ve
    307 'den sonra diye 2 miladım var.
  • Acizhane buda benim Yeni Kasa 307 1.6 CC 110 BG HDI Premium Sunrooflu Montebella Mavi(gece mavisi)
    aracım.
    İhtiyaçtan dolayı satışa çıkardım.

Son söz Seat'ın hiç bir aracı 307 ile kıyaslanamaz.Hele yakıt konusunda hiç kıyaslanamaz.

Resmin üzerine tıklayınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 7 Aralık 2006; 9:10:18 >
  • fiyat ne kadar şehir neresi km kaç şimdiden teşekkürler
  • ahh be abi bizim arabayı satar satmaz aldırcam 307 1,6 da işallah satarsında satamazsan bi bakarız arabanada abi renk seytan kırmızısı istiorum :((( seninki montella mavi
  • Ben 6 aydır 1,6 110hp HDı kullanıyorum. Euro Diesel fiyatları biraz düştü. %70 şehir dışı %30 şehir içi kullanıyorum. Yani ortalama yakıt tüketimim 137000ytl. bazen 135000'e düşüyor tabi tl :) Arabamdan gayet memnunum bir de şu kasislerse tak sesi olmasa da esnese :(
  • 1 depoyla ne kadar gidiyorsunuz? Ben şehir içi 800km gidebiliyorum şehirler arası ise 1150 falann...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.