Şimdi Ara

307 hdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi dizel??? sıfır dizel almak istiyorum 307 hdi, citroen, focus ve cerato arasında kararsız kaldım artılarını ve eksilerini yazarmısınız.

• bir kere cerato yu cıkarıyorum listeden cünkü kia kalitesi ortada olan bir arac

FOCUS 1,6 TDCi= PUG,VOLVO ve FORD un ortak olarak geliştirdi DV6 kod adlı 1,6 110 bg lük motoru kullanıyor.Ben sedanın bindim 5 kişi binmiştik arac hacayip derecede basık gelmişti bana.Ford un periyodik bakımları pug a göre pahalıdır.Focus hakkında söylenecek olumsuz yönde fazla bişey yok ancak eski kasasının iç malzemesi tam bir rezaletti bana göre naylon malzeme

307 1,6 HDi= Valla dedigim gibi focusla ayın motoru tasıyor ben bizzat 2 senedir 1,4 dizelini kullanıyorum.KONFOR,EKONOMİ,YOL TUTUS,İÇ FERAHLIK,SORUNSUZLUK,MALZEME KALİTESİ bu yönlerden cook cok memnunum tek eksik ilk cıkan makyajsız kasada işçilik kalitesi biraz düşük fakat makyajlı kasada işçilik 10 numara oldu.PUG un servis ücretleri dier markalara göre düşüktür...(Birde süspansiyonlar cook sert)

C4 1,6 HDi=bence citroen alıcagına 307 almalısın aynı malzemeler fakat 307 ikinci el de seni üzmez.. ayrıca komple aynı olmalarına ragmen aralarında servis ücret farkı yüksektir..Ayrıca 307 2002 den beri üretildigi için aracın eksik yönleri makyaj lı kasada giderildi...ama C4 de tercih meselesidir hosunuza gidiyorsa alıncak araclar biridir

Ben sizin yerinizde olsam 307 1,6 HDi premium alırdım aracı biliorum ztn...Şimdiden alacagınız arac hayırlı olsun diyiiim

• Evet aynen katılıyorum değerlendirmeye;Ford kalitesiz malesef.Geçtiğimiz günlerde yolculukda yaptım,inanın 307'nin kalitesine ulaşamaz.

Benim tavsiyemde 307 HDI 110 BG PREMİUM Modeli.Sıfır alacaksan Sunroofla beraber 42.500 ytl gözden kesin çıkarman gerek.Bende var 6 ay olacak alalı.Bir adet resim ekleyeyim.

Daire anlaşması yaptım,belki satışa çıkarırım.Ama kesinlikle alınıpta satılacak araç değil,insan kıyamıyor.Aldığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • Arkadaş sen beni bir dinle önce

307 nin son modelini bilmiyorum ama önceki modellerinin hepsi dökülüyor ben fordu tavsiye ederim bu araçlar içerisinde 307 den çok daha iyi yol tutar ve çok ama çok daha fazla da sağlamdır fazla masraf açmaz başına
  • benim sıralamam (zevk meselesi tabi)

1- 307 HDI 110Hp
    2- Focus
    3- C4 HDI

not üçününde motoru aynıdır PSA üretir
  • Halimciğim sizin ifade ettiğiniz eski kasalar için (hepsinin değil) geçerli.Yeni kasa 307 ler Ford'tan daha kaliteli.Yol tutuşu,konforu,rahatlığı,tasarımı,genişliği her açıdan Ford'tan daha iyi.Ford rahat bir araç değil,koltukları sert ve rahatsız edici,kullanılan iç plastik malzemeler kalitesiz.Yol tutuşu 307'den daha iyi değil.307'de savrulma yok,tek eksiği amortisör sert.Sert amortisör kasislerde ses yapar fakat aracın yola yatmasını ve iyi yol tutmasını sağlar.Ford'ta bu özellik yok.Ford'un ses yalıtımı rahatsız edici düzeyde.307'nin ses yalıtımı Ford'tan daha iyi.307'i 195 km hızda bile virajları hissettirmiyor.Ford'ta durum böyle değil.Yeni 307 ile Ford Fokusu bir test edin,sonucunu göreceksiniz.
    İki aracı her yönüyle karşılaştırma yapacak olursak;1-Yeni kasa 307
    2-Yeni kasa Ford Fokus.
    Esenlikler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    /// PEUGEOT 308 ///
    18 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 307 KASKO
    15 yıl önce açıldı
    Opel Astra K - Peugeot 308
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar gtı larakı o 5 kollu orjınal pejo jantını nerden bulabılırım servıste yok jantcılardada yok fransaya mı gıtcem sımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirdal

Halimciğim sizin ifade ettiğiniz eski kasalar için (hepsinin değil) geçerli.Yeni kasa 307 ler Ford'tan daha kaliteli.Yol tutuşu,konforu,rahatlığı,tasarımı,genişliği her açıdan Ford'tan daha iyi.Ford rahat bir araç değil,koltukları sert ve rahatsız edici,kullanılan iç plastik malzemeler kalitesiz.Yol tutuşu 307'den daha iyi değil.307'de savrulma yok,tek eksiği amortisör sert.Sert amortisör kasislerde ses yapar fakat aracın yola yatmasını ve iyi yol tutmasını sağlar.Ford'ta bu özellik yok.Ford'un ses yalıtımı rahatsız edici düzeyde.307'nin ses yalıtımı Ford'tan daha iyi.307'i 195 km hızda bile virajları hissettirmiyor.Ford'ta durum böyle değil.Yeni 307 ile Ford Fokusu bir test edin,sonucunu göreceksiniz.
    2-Yeni kasa Ford Fokus.
    Esenlikler dilerim.

Yol tutuş konusunu abarttınız gibi geliyor bana. Sonuçta sınıfının yol tutuş şampiyonudur kendisi. Bunu her otorite kabul etmiştir. Kasislerde ses yapan bir amortisör ne kadar kalitelidir acaba? Bu arada sert amortisörler araç yola yatmaz bence aksine çok daha stabil bir duruş sergiler. Bu arada bence 307 focustan çok daha konforlu bir araç, focusun süspansiyonları daha sert ama konfordan da fazla ödün verilmemiş tabi. Malzeme kalitesi hakkında ise bence iki arabanın da kullandığı malzeme ve işçilikleri benzer. iyi günler

• Yol tutuş konusunu nasıl abartmışım.307 ile Ford'un yol tutuşu aynımı yani.İki aracın hangisinin yol tutuşu daha iyi söylermisiniz.Sanırım ifade ettiğim gibi 307 diyeceksiniz.O zaman abartma diye bir şey yok.
    Kasislerde araçların %50 sinin amortisörleri ses yapar,307'nin kasislerde amortisörlerinden (özellikle arka sol taraf)ses yapması kalitesizlik anlamına gelmez.Süspansiyonu sert olan (yarış araçlarında kullanılan süspansiyon ki 307'de kullanılıyor)kasise sert düşdüğünüzde ses yapar.Bu hangi araç olursa olsun.
    307'nin yola yatışı elbetteki spor süspansiyonun sertliğinden kaynaklanıyor,esneme olmuyor çünkü.Konfordan kasislerde ödün verse bile,araç savrulmuyor,yüksek hızda bile güvenli sürüş imkanı sağlıyor.
    307 performans arcıdır,o yüzden süspansiyonu serttir.Fokusun süspansiyonuda 307'den daha sert değildir.Ford süspansiyonu(opel gibi)bizim ülkemizin yol şartlarına göre ayarlamıştır vede akılcı davranmıştır.Bizde ki yollar patates tarlası gibi olduğundan,süspansiyonu sert (spor modunda olan)araçlar için iyi değildir.307'de bunlardan biri.
    307,her açıdan Ford Fokusta dahil olmaz üzre bir çok araçtan daha iyidir.Konfor konusunda (kasisler hariç)307'i gibisi yok (kendi segmentinde).Kullanılan malzeme kalitesi her iki aracı test edenlerin takdirine bırakıyorum.
    Birde Fokusun konfor konusuna gelelim.Konforlu araçların süspansiyonun sert olmasından kaynaklanmaz,biraz yumuşak oluşundan kaynaklanır(spor moduna göre)Fokusta ki gibi.O yüzden kasislerde fazla rahatsızlık vermez.Eğer 307 gibi sert olsaydı inanın Fokusla yolculuk yapılmazdı.Ne kadar ses,yol ve tekerlek gürültüsü varsa içeri gelirdi(yine geliyorda)konforu dahada berbat olurdu.O yüzden dedik ki Fokusun ses yalıtımı ve konforu 307'den iyi değildir.
    Son olarak;307'nin amortisörleri hakkında ifadeler çok abartılı.Çok abartılar çok.Şikayet var mı var oda kabul.Ama bu kadarıda bence çok fazla.
    Allah'a emanet olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 11 Ocak 2007; 10:31:35 >

• 307 KULLANICILARIN HEPSİ BIKMIŞ USANMIŞ AMORTİSÖR SES PROBLEMİNDEN SEN HALA BURADA NELER ANLATIYORSUN

FORD FOCUS ESKİ YENİ FARKETMEZ PEJO 307 DEN EN AZ 10 KAT DAHA SAĞLAMDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

307 KULLANICILARIN HEPSİ BIKMIŞ USANMIŞ AMORTİSÖR SES PROBLEMİNDEN SEN HALA BURADA NELER ANLATIYORSUN

FORD FOCUS ESKİ YENİ FARKETMEZ PEJO 307 DEN EN AZ 10 KAT DAHA SAĞLAMDIR

hehe tabi eski focusun iç malzemesinin aynı kalitesindeki legenleri pazarsa satıolar milyoncularda BURDAN BAGIRARAK SESLENİYORUM EWET SÜSPANSİYON SİSTEMİM SAGLAM CALIŞIO AMA HİÇ RAHATSIZ OLMUORUM yere basmasındanda gayet memnunum ama yeni FOCUS bencede güsel aractır AMMA 307 den artıları ve eksileri vardır aynı düzeyde araclar

• Halimciğim siz hiç yeni kasa 307 kullandınız mı?.Ford fokus kullandınız mı?.Ben hala burda ne mi anlatıyorum.
    Kulandığım,halen kullanmaya devam ettiğim vede test ettiğim araçların özeliklerini anlatıyorum.Ben size bir sual tevdi edeyim.Siz,Allah aşkına hangi sesten bahsediyorsunuz.Eski kasa 307'de ki amortisörün sesi yeni kasalarda da var mı diyorsunuz.Olabilir gayet doğaldır ve de normaldir.Giderler araçlarında ki burçları (eski)yenisi ile (beyaz renkli) değiştirirler olur biter.Allah'a şükürler olsun benim aracımda bu zamana kadar hiç bir sese rastlamadım,amortisörleride gayet iyi.
    Nasip olurda bir gün memlekete geldiğinizde karşılaşırsak,benim aracı size test etmeye vereceğim.İstediğin yollarda test et,sözüm olsun aracı bir gün tamamen size tahsis edeceğim.Sonra söyleceklerimi bu platformda yazacağım.
    Gelelim şu 10 kat daha sağlamlık (Fokus) işine.Her iki aracı karşılaştırırız bir gün.Bakalım hangisi 10 kat daha sağlam.

Yazmış olduğun şu ifadeye çok üzüldüğümü de bilmeni istiyorum:

-(SEN HALA BURADA NELER ANLATIYORSUN).

Size böyle bir ifade yakışmadı,yakışmazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 13 Ocak 2007; 9:16:03 >

• Arkadaşlar peugeot daha yumuşak bir araba değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Kimse bu sınıfta 307 focustan daha iyi yol tutuyor diyemez. Yana yatınca süspansiyndan ses gelmesi doğal bir durum değil bence. Bana ucuzluğu hatırlatır. Siz otomobil dergisi okuyor musunuz bilmiyorum ama biraz incelerseniz bütün dergiler focusun yol tutuşuna ve konfordan ödün vermeyen yapısına hayran. Focus bu sınıfta bir numara kabul etmek lazım. Sonuçta test edenler bağımsız kurruluşlar. iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpi_Turk

Arkadaşlar peugeot daha yumuşak bir araba değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Kimse bu sınıfta 307 focustan daha iyi yol tutuyor diyemez. Yana yatınca süspansiyndan ses gelmesi doğal bir durum değil bence. Bana ucuzluğu hatırlatır. Siz otomobil dergisi okuyor musunuz bilmiyorum ama biraz incelerseniz bütün dergiler focusun yol tutuşuna ve konfordan ödün vermeyen yapısına hayran. Focus bu sınıfta bir numara kabul etmek lazım. Sonuçta test edenler bağımsız kurruluşlar. iyi günler

307 nin yan yattıgında nerde ses yapıomus ben hertürlü yan yatırıorum yanlıyorum yanladıktan sora el frenin bıraktıgımda dahi süspansiyondan ses gelmiyor ewet ben kabul ederim FOCUS yol tutusta bu sınıfın kralıdır...
    sadece sert cukurlarda ses yapıyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 14 Ocak 2007; 21:04:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

quote:

Orjinalden alıntı: Alpi_Turk

Arkadaşlar peugeot daha yumuşak bir araba değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Kimse bu sınıfta 307 focustan daha iyi yol tutuyor diyemez. Yana yatınca süspansiyndan ses gelmesi doğal bir durum değil bence. Bana ucuzluğu hatırlatır. Siz otomobil dergisi okuyor musunuz bilmiyorum ama biraz incelerseniz bütün dergiler focusun yol tutuşuna ve konfordan ödün vermeyen yapısına hayran. Focus bu sınıfta bir numara kabul etmek lazım. Sonuçta test edenler bağımsız kurruluşlar. iyi günler

307 nin yan yattıgında nerde ses yapıomus ben hertürlü yan yatırıorum yanlıyorum yanladıktan sora el frenin bıraktıgımda dahi süspansiyondan ses gelmiyor ewet ben kabul ederim FOCUS yol tutusta bu sınıfın kralıdır...
    sadece sert cukurlarda ses yapıyor!!!

307nin süspansiyonunun yüksek hızda yan yatınca ses yaptığını ilk ben söylemedim. Benim böyle bir iddiam yoktur. Sadece burada görüş bildiren arkadaşların yazdıklarından okudum sanırım spirdal arkadaş yazmıştı.

• valla yazmısmı bilmem varsa öle bişi alıntı yaparak yazdıgın seyi dogrulamalısın bak ben söylüorum hertürlü yan yatısa sokuyorum aracı ztn arac yana yatmayı sevmior ve hiç ses yok ok sadece sert cukurlarda sert ses yapıo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirdal

Halimciğim sizin ifade ettiğiniz eski kasalar için (hepsinin değil) geçerli.Yeni kasa 307 ler Ford'tan daha kaliteli.Yol tutuşu,konforu,rahatlığı,tasarımı,genişliği her açıdan Ford'tan daha iyi.Ford rahat bir araç değil,koltukları sert ve rahatsız edici,kullanılan iç plastik malzemeler kalitesiz.Yol tutuşu 307'den daha iyi değil.307'de savrulma yok,tek eksiği amortisör sert.Sert amortisör kasislerde ses yapar fakat aracın yola yatmasını ve iyi yol tutmasını sağlar.Ford'ta bu özellik yok.Ford'un ses yalıtımı rahatsız edici düzeyde.307'nin ses yalıtımı Ford'tan daha iyi.307'i 195 km hızda bile virajları hissettirmiyor.Ford'ta durum böyle değil.Yeni 307 ile Ford Fokusu bir test edin,sonucunu göreceksiniz.
    2-Yeni kasa Ford Fokus.
    Esenlikler dilerim.

Rave arkadaşım işte istediğin burada. Ben yan yatışta ses yapıyo diye bir iddiada bulunmuyorum, tekrar söylüyorum. İyi günler

• focus un dizelinin çok çok iyi olduğunu kullanıcılarından ki bende focusa hayranım duydum..

307 lerin özellikle HDI lerinin ilerleyen zamanlarda sık problem çıkardığını da servis ten öğrerndim...

şimdi yani ford dururken bilemiycem pug 306 var bende de yanlış anlamayın ama focuus dururken yani...

birde kia nın kalitesi ortada demiş arkadaş.. bence ceratoyu denemeden karar verme gerçekten kia hakkındaki tüm önyargılarımı yıkan bir araçtır..
  • Ben 307 virajlarda yan yattığı zaman ses yapıyor demedim,öyle bir durumda yok zaten.307'nin yol tutuşu gayet başarılı.Daha önce de ifade ettim,307 nin amortisörleri sert diye.Bu sertlik kasislere sert düşüldüğünde ses yapıyor.İkincici ise,yüksek hızlarda KESKİN virajlarda çok hafif yana yatıyor.

Sanırım sürüş keyfi ile konforu karıştırıyoruz.Sürüş keyfi konusunda 307 daha iyi.Aracın yola yatması demek,yana yatması veya savrulması demek değildir.Araç adeta yola yapışıyor,sürüş keyfi veriyor anlamında kullandım bu ifadeyi,yoksa olumsuzluk anlamında değil.

Konfor konusunda Ford daha iyi.Çünkü kasilerde ki sert darbeleri daha iyi izole ediyor.Amortisör sert ama 307 deki gibi değil,biraz daha yumuşak.Bu yüzden konforu 307 den daha iyi genel anlamda.307 daha seri ve atak,aracın özelliği bu.

İç malzeme kalitesi bence yeni kasa 307 Premium modeli daha kaliteli.Ford'ta kaliteli ama 307 kadar değil.Her iki aracın birbirinden üstün yanları olduğu gibi olumsuz yanlarıda var.

Ses yalıtımında yeni kasa 307,Ford'tan iyi.

Dizel motorlar eskisi kadar sorun çıkartmıyor.Dizel motoru benzinli motor gibi kullanırsan elbette çıkarır.

Kia Cerato iyi bir otomobil.Özellikle Ses yalıtımı çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 16 Ocak 2007; 9:08:24 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.