Bildirim
307 Donanımları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
307'lerde sunroof opsiyoneldir.xenon farlar sonradan takılır.esp'de yanlış hatırlamıyorsam 2006 öncelerinde yok 2006 ve sonrasında da opsiyonel.cruise control opsiyonel bir donanımdı fakat 2006 ve sonrasında vardı.
307 alacaksanız makyajlı kasa diye bilinen 2006 ve sonrasına bakın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 24 Ağustos 2009; 19:08:10 >_____________________________ 2013 Peugeot 3008 Allure 1.6 e-HDI Sedefli Beyaz -
erginin 307 2005 model ve esp var..benim bildiğim esp li 307 çok var 2006 ve öncesindequote:
Orijinalden alıntı: login35
307'lerde sunroof opsiyoneldir.xenon farlar sonradan takılır.esp'de yanlış hatırlamıyorsam 2006 öncelerinde yok 2006 ve sonrasında da opsiyonel.cruise control opsiyonel bir donanımdı fakat 2006 ve sonrasında vardı.
307 alacaksanız makyajlı kasa diye bilinen 2006 ve sonrasına bakın derim._____________________________ -
Peki bütün 2006 modeller makyajlı mıdır, makyajlı olup olmadığını nereden anlarız..esp düğmesi aracın neresinde bulunur?quote:
Orijinalden alıntı: uruk33
erginin 307 2005 model ve esp var..benim bildiğim esp li 307 çok var 2006 ve öncesinde
Alıntıları Göster_____________________________ -
ön yüzü yeni nesil olan 307 ler makyajlıdır.quote:
Orijinalden alıntı: x15
Peki bütün 2006 modeller makyajlı mıdır, makyajlı olup olmadığını nereden anlarız..esp düğmesi aracın neresinde bulunur?
Alıntıları Göster
genelde 2006 modeller makyajlıdır.tek tük eski kasa 2006 modeller de var.
makyajlılarda sis farları tamponda bulunur.
eski kasalarda far içinde bulunurdu.
esp düğmesi 4 lü flaşör düğmesinin sağında bulunur.
orta konsolda havalandırma ızgaralarının altında.
eski kasada en donanımlı model XT premiumdur.
yeni kasada premiumdur.
fransa da feline modelidir._____________________________
-
erginin tek tük dediği 2006 model makyajsız 307 full..çok dolu bir araçquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
ön yüzü yeni nesil olan 307 ler makyajlıdır.
genelde 2006 modeller makyajlıdır.tek tük eski kasa 2006 modeller de var.
makyajlılarda sis farları tamponda bulunur.
eski kasalarda far içinde bulunurdu.
esp düğmesi 4 lü flaşör düğmesinin sağında bulunur.
orta konsolda havalandırma ızgaralarının altında.
eski kasada en donanımlı model XT premiumdur.
yeni kasada premiumdur.
fransa da feline modelidir.
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/2006_modeltiptronik_otomatik_vites_full_307_xt-47WQQaXQQ14930052WQQpXQQdisplayitem_____________________________
-
Araba güzelmiş..esp yok sanırım..Fiyatta 2006 model bu donanıma sahip bir araba için iyi görünüyor ancak internetten baktığım birçok 307 uygun fiyatına rağmen aylardır alıcı bekliyor..Acaba nedeni nedir?quote:
erginin tek tük dediği 2006 model makyajsız 307 full..çok dolu bir araç
http://www.sahibinden.com/2006_modeltiptronik_otomatik_vites_full_307_xt-47WQQaXQQ14930052WQQpXQQdisplayitem
Alıntıları Göster_____________________________
-
araçta esp var gözüküyor.vardır bence.quote:
Orijinalden alıntı: x15
Araba güzelmiş..esp yok sanırım..Fiyatta 2006 model bu donanıma sahip bir araba için iyi görünüyor ancak internetten baktığım birçok 307 uygun fiyatına rağmen aylardır alıcı bekliyor..Acaba nedeni nedir?
Alıntıları Göster
307 için değil.genel anlamda böyle piyasa..
eniştem galerici.elinde mercedesden,scenic e kadar çok araba var.ama satılmıyor..piyasa ölü.para dönmüyor..
22 milyar 2006 model benzınlı otomobil için normal rakam.bence ucuz değil.
ama bazı 307 ler gercekten sorunlu,adamlar 1 senede ilan verse gene satamıcaklar onları..sanırım 2003 ve öncesi bazı 307 ler sakat..ama makyajlılar ve 2004 sonrası saglam üretim_____________________________
-
peugeot piyasasından pek haberim yok ama benim baktıklarım 2004-2005 ve sonrası temiz km si düşük ilanların çoğu uzun zamandır duruyor ve donanımlara göre fiyat uygun sayılır..quote:
araçta esp var gözüküyor.vardır bence.
307 için değil.genel anlamda böyle piyasa..
eniştem galerici.elinde mercedesden,scenic e kadar çok araba var.ama satılmıyor..piyasa ölü.para dönmüyor..
22 milyar 2006 model benzınlı otomobil için normal rakam.bence ucuz değil.
ama bazı 307 ler gercekten sorunlu,adamlar 1 senede ilan verse gene satamıcaklar onları..sanırım 2003 ve öncesi bazı 307 ler sakat..ama makyajlılar ve 2004 sonrası saglam üretim
-
Orijinalden alıntı: nightmareee
acaba premium'la premium pack arasında ne gibi donanım farklılıkları vardır?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnsin -- 16 Eylül 2009; 23:52:47 >_____________________________ İkimizin de birer elması olsa,bu elmaları birbirimize versek, yine ikimizde de birer elma olur.İkimizin de birer bilgisi olsa,bu bilgileri birbirimize versek,ikimizde de ikişer bilgi olur. -
arkadasım en donanımlısı XT Premiumdur.ama bazılarında deri koltuk bulunmaz diye biliyorum ya da satanlar deri koltuk olmadıgı halde premium diyorlar.benim araç da premium ama esp yok.onun dışında oldukça donanımlı.
sunroof,deri koltuk,koltuk ısıtma (önler),dijital klima,yağmu sensörü,far sensörü,geri vites sensörü falan ..
aklıma gelenler bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: johnsin
yeni konu açmak istemedim,o yüzden buraya yazdım...bende 1.4 hdi xr 307 bakıyorum,acaba en dolu olan model hangisidir? diğer modelleri nasıldır? birde bu donanımları nerden anlarım? teşekkürler
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kasım04
arkadasım en donanımlısı XT Premiumdur.ama bazılarında deri koltuk bulunmaz diye biliyorum ya da satanlar deri koltuk olmadıgı halde premium diyorlar.benim araç da premium ama esp yok.onun dışında oldukça donanımlı.
sunroof,deri koltuk,koltuk ısıtma (önler),dijital klima,yağmu sensörü,far sensörü,geri vites sensörü falan ..
aklıma gelenler bunlar.
quote:
yeni konu açmak istemedim,o yüzden buraya yazdım...bende 1.4 hdi xr 307 bakıyorum,acaba en dolu olan model hangisidir? diğer modelleri nasıldır? birde bu donanımları nerden anlarım? teşekkürler
sanırsam hdi xt 2.0 motorlar için geçerli,ben 1.4 den bahsetmiştim1.4 hdi xr modellerinin donanım özellikleri yani...
_____________________________ İkimizin de birer elması olsa,bu elmaları birbirimize versek, yine ikimizde de birer elma olur.İkimizin de birer bilgisi olsa,bu bilgileri birbirimize versek,ikimizde de ikişer bilgi olur.
-
1.4 xr baz modeldir. Bendeki araca göre yazıyorum. 2 ön, 2 yan ve 2 perde hava yastığı. Abs, Manuel klima. Elekrtrikli ısıtmalı yan aynalar. Soğutmalı torpido gözü. Follow me home. Yol bilgisayarı yok ama sonradan uygulanabiliyor. Cruise Control ise kesinlikle olmuyor. Başkada bişicik yok. Alacaksan 3 , 4 lira fazla ver XR den daha donanımlısını al derim.quote:
Orijinalden alıntı: johnsinquote:
aklıma gelenler bunlar.
quote:
sanırsam hdi xt 2.0 motorlar için geçerli,ben 1.4 den bahsetmiştim1.4 hdi xr modellerinin donanım özellikleri yani...
-
Öncelikle 1.4 motorlu araçlara bakma derim.quote:
Orijinalden alıntı: alpimis
1.4 xr baz modeldir. Bendeki araca göre yazıyorum. 2 ön, 2 yan ve 2 perde hava yastığı. Abs, Manuel klima. Elekrtrikli ısıtmalı yan aynalar. Soğutmalı torpido gözü. Follow me home. Yol bilgisayarı yok ama sonradan uygulanabiliyor. Cruise Control ise kesinlikle olmuyor. Başkada bişicik yok. Alacaksan 3 , 4 lira fazla ver XR den daha donanımlısını al derim.
Alıntıları Göster
1.4'ün üzerine biraz daha fazla koyup 1.6 moellere bak derim.1.4'ten istediğin tadı alamayabilirsin.
1.6'larda da XT donanım seviyesi oldukca iyidir 6 hava yastığı,dijital klima,elektrikli ısıtmalı yan aynalar,ön gögüste CD 5'li changer,opsiyonel olarak sunroof'lu esp'li modelleri de var.(Ön konsol 4'lü flaşhör yanındaki düğme üzerinde ESP ibaresi varsa ESP vardır)_____________________________ 2013 Peugeot 3008 Allure 1.6 e-HDI Sedefli Beyaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpimis
1.4 xr baz modeldir. Bendeki araca göre yazıyorum. 2 ön, 2 yan ve 2 perde hava yastığı. Abs, Manuel klima. Elekrtrikli ısıtmalı yan aynalar. Soğutmalı torpido gözü. Follow me home. Yol bilgisayarı yok ama sonradan uygulanabiliyor. Cruise Control ise kesinlikle olmuyor. Başkada bişicik yok. Alacaksan 3 , 4 lira fazla ver XR den daha donanımlısını al derim.
bilgi için teşekkürler;)bu donanım aslında bana yetiyor,ben 2abs li olan modellerin donanımını merak etmiştim,içi çok boş oluyo sanırsamtercihimi 6abs den yana kullanıcam sanırsam...
_____________________________ İkimizin de birer elması olsa,bu elmaları birbirimize versek, yine ikimizde de birer elma olur.İkimizin de birer bilgisi olsa,bu bilgileri birbirimize versek,ikimizde de ikişer bilgi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: login35
Öncelikle 1.4 motorlu araçlara bakma derim.
1.4'ün üzerine biraz daha fazla koyup 1.6 moellere bak derim.1.4'ten istediğin tadı alamayabilirsin.
1.6'larda da XT donanım seviyesi oldukca iyidir 6 hava yastığı,dijital klima,elektrikli ısıtmalı yan aynalar,ön gögüste CD 5'li changer,opsiyonel olarak sunroof'lu esp'li modelleri de var.(Ön konsol 4'lü flaşhör yanındaki düğme üzerinde ESP ibaresi varsa ESP vardır)
1.4 bakmamn sebebi yakt ve fiyatla alakalı,1.6 daha çok yakıo ve 2.el piyasası daha tuzlu malsef...ayrca yukardaki özellkler 1.4 lerde de var sanırsam..._____________________________ İkimizin de birer elması olsa,bu elmaları birbirimize versek, yine ikimizde de birer elma olur.İkimizin de birer bilgisi olsa,bu bilgileri birbirimize versek,ikimizde de ikişer bilgi olur. -
bahsetmiş olduğum araç benim imzamda belirtmiş olduğum araçtır yani 1.6 motor.ayrıca arkadaslar yukarıda benim yazmayı unutttuğum bir kaç özellik daaha eklemiş.
quote:
quote:
aklıma gelenler bunlar.
quote:
1.4 bakmamn sebebi yakt ve fiyatla alakalı,1.6 daha çok yakıo ve 2.el piyasası daha tuzlu malsef...ayrca yukardaki özellkler 1.4 lerde de var sanırsam...
1.4'ler performans kullanımında 1.6'lardan fazla yakar.Çünkü 75 HP motor o kasa için güçsüz kalmakta
1.4'lerle 1.6'lar donamın olarak oldukca farklılar.ABS sürücü ve yolcu hava yastıkları gibi donamınlar standartta vardır ama diğerlerini 1.4'lerde bulman bir hayli zor_____________________________ 2013 Peugeot 3008 Allure 1.6 e-HDI Sedefli Beyaz
Benzer içerikler
- peugeot 206 tutulan modeli hangisi
- peugeot 307 direksiyon sertleşmesi
- egr temizliği
- peugeot 107 alınır mı
- frangart nedir
- peugeot 508 2024
- peugeot 504 lakabı
- peugeot fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X