Şimdi Ara

3060 ti 14000tl alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 ay önce palit game Rock 3080(gayet güzel kart hiç ısınmıyor) 8500~9000tl he aldık arkadaşa gamer garajdan.

3060ti iyi kart ama 14K TL olmuş.

3080 ise 20K.

Ne oldu dolar 14 TL mi oldu? Yoo azaldı bile.

*

Btc'in yüzde 95'i, yüzde 2lik cüzdanlarda. Yani 100 de 2 cüzdan 100de 95e sahip. 950 milyar dolara.

Elon musk'ın aldığı 1.5 milyar dolarlık btc, binde 1.5 ediyor.

Yani hiç.

*

Geçen sene 1 btc 5000 dolardı.

Balina hesaplar satışa başladığı an kredi veya kısa dönemde ihtiyacı olan para ile btc alan eth alan rig kuranlar iflas eder. Panik satış yaparlar

*

2 sene sabretseler 60k dolar olur btc yine. Ama adamda o kadar güç yok. Halbuki yatırım dediğin şey uzun vadeli olur ve 2 sene lafı bile olmaz bir zamandır

Kısacası bu yıl btc 10k dolar seviyesine kadar inecek. Karı realize edecek balinalar dipten yine btc toplayacak. Benzer vurgun 3. Kez olacak

*

2016larda da 22K doları gördü. Sonra dip yaptı yıllarca unutuldu.

Btc piyasası böyledir. 55k dolardan alanlara sesleniyorum. 2 3 yıl sabret zararsız çıkarsın. Şuan satarsan zarara satıyorsun..

Ama eğer gücün yoksa şimdi sat. 3~5 ay içinde 30K doları görünce tatsız şeyler yaşarsın yoksa.

*

Bu 3060ti 4000 3500 3000tl olarak sarı siteye düşecek. Yüzlerce rig kartı. Bütün dünyada hemde..

3060ti normal fiyatında çok iyi kart. 14k ya almayın. Çünkü seneye kartı 4k ya bile satamazsınız

*

2000 serisinde neden stok sorunu olmadı? Çünkü btc değeri yerlerdeydi. Geçen yıl 5k dolar olan şey şuan 50k dolar olunca eth de uçtu. Pandemi ile artan talebe bu binince fiyat 14K TL. Mağazaya gelişi 2800 falandır. Güzel para. Bu karlar çok kısa sürer dostlar. Kartı olan şun yüksekten satsın dolar alsın. 5 6 aya kelepir kart alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 4 Mart 2021; 14:20:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ho tekrardan mınıng patlayacak. artık bıtcoın 100000 $ barajına mı yaklasır eteryum 10000 mı olur nolur bılmem. piyasada kart kalmayacak 

arkadaş en son evıne kadar 3070 i 5000 tl ye getırıyordu amazondan(pardon getırme hayalı kuruyordu)

şuan zaten oyun oynayan adam ekran kartına para vermez vermıyor 

vermiyorda o kadar ınsanın ahını alıp 4500 tl den 3060ti aldırmadın. 5000 tl den 2080ti aldırmadın. hala gelmıs konu acıyorsun bılmıs bılmıs.

3700-3800 tl ye amazon almanyada 5700xt aldırmadın. 2. elde 3500 tl lere 2070s aldırmadın. almayın dıye yaygaraya verdın. alabılen aldı. senı dınleyıp alamayan yaya kaldı.

nedır bu meşhur olma sevdan çözemedim. hiperaktifsin anladıkta tutan öngörün yok yıne bırseyler yazmaya calısıyorsun. yazdıkların dogru yanlıs orasında degılım.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ho tekrardan mınıng patlayacak. artık bıtcoın 100000 $ barajına mı yaklasır eteryum 10000 mı olur nolur bılmem. piyasada kart kalmayacak 

arkadaş en son evıne kadar 3070 i 5000 tl ye getırıyordu amazondan(pardon getırme hayalı kuruyordu)

vermiyorda o kadar ınsanın ahını alıp 4500 tl den 3060ti aldırmadın. 5000 tl den 2080ti aldırmadın. hala gelmıs konu acıyorsun bılmıs bılmıs.

3700-3800 tl ye amazon almanyada 5700xt aldırmadın. 2. elde 3500 tl lere 2070s aldırmadın. almayın dıye yaygaraya verdın. alabılen aldı. senı dınleyıp alamayan yaya kaldı.

nedır bu meşhur olma sevdan çözemedim. hiperaktifsin anladıkta tutan öngörün yok yıne bırseyler yazmaya calısıyorsun. yazdıkların dogru yanlıs orasında degılım.

Bitcoin patlamasa bunların olamayacağının sende farkındasın. Beklemek istemiyorsan alabilirsin diye söyledim çoğu kişiye

Hatta arkadaşım 5900x alacağım dedi. Dedim boşver 3080 al stok sorunu var. Aldı gayet. Konsuunuda açtım. Zaten kısa süre sonra 5900x ucuzladı aldı geçti. O noktada herkes alabilirdi...

Almayın demedim.

Merak etme söylediğimin arkasındayım. Xbx 6500tl onu alsın isteyen... Gayet güçlü..

4 5 aya sarı site ekran kartı fabrikasına dönecek kelepir.

Şuan kartı olan satsın bence.

Btc eth dediğin seviyeye çıkarsa zaten xbox x bile kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 4 Mart 2021; 15:10:11 >

• Kart alamayan kalmadı ki zaten.Bakma sen o konuya.Ordakilerin hepsinin 3-5 siparişi var.Ben almadım kart arıyorum diyen adam daha yeni kart almak isteyip arayışa başlayan adam oda 10günde denk getirir zaten illaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ho tekrardan mınıng patlayacak. artık bıtcoın 100000 $ barajına mı yaklasır eteryum 10000 mı olur nolur bılmem. piyasada kart kalmayacak 

Mining patlamasa 3700-3800 TL ye gırla 3060 Ti olacaktı peki o zaman çıkıp adama ''iyi ki aldırmadın'' diyecek miydin? hayır.

He bu ''aldırmadın'' muhabbeti de ayrı komedi. Hayırdır milletin boğazına mı yapıştı almayın diye?

Amma boş konuşuyorsunuz yahu  

• Bu arkadaş ne söylüyorsa tam tersini yapın, kesin kazançlı çıkıyorsunuz.

• dostum sen hala ne yüzle ekran kartı alıp almama tavsiyesi veriyorsun millete.  

neyseki pek sallayan yok senin ne dediğini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Mining patlamasa 3700-3800 TL ye gırla 3060 Ti olacaktı peki o zaman çıkıp adama ''iyi ki aldırmadın'' diyecek miydin? hayır.

He bu ''aldırmadın'' muhabbeti de ayrı komedi. Hayırdır milletin boğazına mı yapıştı almayın diye?

Amma boş konuşuyorsunuz yahu  

Alıntıları Göster

Eyvallah gayet güzel yazmışsın

• Düşünsene aylardır 3000 serisi ile ilgili bir şeyler yazıyorsun, dikkat çekmeye çalışıyorsun, konular açıyorsun, yalnızlığın dibindesin ve en fazla aldığın karşılık seninle dalga geçilmesi. Çok üzülüyorum bu arkadaşa zamanında buna uyan birileri varsa ekran kartı da alamadılar şuan ne sövüyorlardır. Bu arkadaş devamlı saçmaladığı için ekran kartı bölümünden uzaklaştırılmıştı cezası mı kalktı ?

• @teknoCat

kripto piyasası için söylediklerine katılıyorum yalnız halvingden sonra dünyada btc talebi günlük madenciler tarafından üretilenden çok daha fazla. Bu yüzden çok dramatik düşüşler olmayabilir. Max 19K belki görür ama o da çok zor.

Ama evet btc balinaları ne zaman satışa girer bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

@teknoCat

kripto piyasası için söylediklerine katılıyorum yalnız halvingden sonra dünyada btc talebi günlük madenciler tarafından üretilenden çok daha fazla. Bu yüzden çok dramatik düşüşler olmayabilir. Max 19K belki görür ama o da çok zor.

Ama evet btc balinaları ne zaman satışa girer bilinmez.

2020 de 5k dolar olduğu için 8k 13k dalgalanmasını görebiliriz.

Uzun vadede ben btc nin kazandıracağına inanıyorum. 5 yıl içinde dünya çok büyük bir finansal krize girecek. Karşılıksız 15 tr dolar (euro da var içinde) para basıldı

Para pul olacak. Pandemi 2 yıla bitince piyasalar da olumlu artışlar gözlenir, tüketim vs tepe yapar. Sonra piyasalar birden çakılır.

Altın ve kripto para orda işte değerlenecek...

Sınırlı arz ile sınırsız arz farkı.

I krizde milyonlarca insan işinden olacak. Ps5 ekran kartı stok sorunu kalmaz insanlar alamayacak bunları.

Maalesef yakın gelecek karanlık. Uzun vadede btc kesin kazandırır.

6 aya kelepir mining kartları ile dolacak sarı site. Sıfırın alabiliyorken az koyup üstüne, kimse mining kartı almayacak. Ondan dip fiyat yapacak

• Bu fiyatlardan oyun oynamak için ekran kartı alınmaz bu kadar basit. Satın ekran kartınızı apu alın oynamayın. Hem pahalılıktan şikayet edip hemde kart kovalamak bana saçma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Düşünsene aylardır 3000 serisi ile ilgili bir şeyler yazıyorsun, dikkat çekmeye çalışıyorsun, konular açıyorsun, yalnızlığın dibindesin ve en fazla aldığın karşılık seninle dalga geçilmesi. Çok üzülüyorum bu arkadaşa zamanında buna uyan birileri varsa ekran kartı da alamadılar şuan ne sövüyorlardır. Bu arkadaş devamlı saçmaladığı için ekran kartı bölümünden uzaklaştırılmıştı cezası mı kalktı ?

Malesef dostum. Bu arkadaş aramızda "meme" oldu zaten 6000 liraya 3080 lafını hatırlarsan 

• Hep merak ederim, neden bazı insanlar birine bir şey aldırmak veya aldırmamak için gayret sarf eder.

Kardeş sana ne alan alır almayan almaz.

Parasını sen mi veriyorsun.

Ben 20.000 TL verip 1650 alacam sana zararı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Hep merak ederim, neden bazı insanlar birine bir şey aldırmak veya aldırmamak için gayret sarf eder.

Kardeş sana ne alan alır almayan almaz.

Parasını sen mi veriyorsun.

Ben 20.000 TL verip 1650 alacam sana zararı var mı?

Evet var.

Belli ki serbest piyasa ekonomisinden Bi habersin.

2000tl olan karta sen 20000tl verdiğinde kartın fiyatını yükseltiyorsun. Piyasada fiyatı alıcının verdiği fiyat belirler..

Bana zararı çok fazla yani

• teknoCat kullanıcısına yanıt

İlk sorular için bir şey yazmamışsın

• Bugün yurtdışında 389 dolara 3060ti satıldı. Sabır!

• Ben almam, alan sevdiğim biriyse aldırmam gerisine karışmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoartgame -- 5 Mart 2021; 11:7:27 >
  • Adam 14000 liralık kart almayın demiş. 200 gram demire 14000 lira değer biçen vatana ihanetten yargılanmalı dese yine haklıdır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.