Şimdi Ara

3008 1.2 hibrit yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
12.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnReesee

Önceki kasanın 2024 model 1.2 hybrid gt'sine sahibim. Araç ankara içersinide 6 civarlarında yakıyor. Trafik yoğunluğuna, hava sıcaklığına göre değişmekle beraber maksimum 6.5 görüyor. Uzun dönem ortalamam 6.3 litre şu an. İçerisinde 2 tane uzun yol, full şehir içi trafik her şey var. Aracın olayı mild hybrid olmasına rağmen elektrik ile gidebiliyor olmasında. Gaz pedalına nasıl ne kadar dokunacağınız çözerseneniz elektrikle baya bir hareket ettirebiliyorsunuz aracı. Ben severek kullanıyorum. Farklı bir deneyim açıkcası. 6.7 olan tüketim yokuş yukarı+yağmurlu bol trafikli bir gün. 3 ve 2.4 olanlar yokuş aşağı ve düz yol. 4.6 ise ortalama trafik ve düz yol tüketimi.

3008 1.2 hibrit yakıt tüketimi

C5 Aircross e-series 1.2 hibrit benzer yakıt tüketimim var. Ankara dur kalklı yoğun trafikte 6,5-7,0 litre civarında açık trafikte 6lt civarında yakıyor. Ortalama şehir içi tüketimi 6,5 lt civarında. 1610 kg bir araç için gayet makul olduğunu düşünüyorum. 

• Dostlar bu araçta arka trafik uyarısı ve yaya koruma var mı? Yani geri giderken kendi fren yapiyor mu yolcu ya da araba çıkarsa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkada araç yada yaya varsa uyarıyor fakat fren yapmıyor...

• JohnReesee kullanıcısına yanıt

bende 1,2 hibrit yeni kasa 5008 gt kullanıyorum. uzun vade kullanımım 6,3 şuanda... benzer senaryolar...

• C5 Aircross 1.2 Hibrit Ankara Şehir içinde sıkışık ve normal trafik ortalama 6,5lt yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.