Şimdi Ara

3000tl lcd tavsiye 49uf8507?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar max 3000tl lcd tv almayi dusunuyorum. Baya bir konu okudum en son lg 49uf8507 almaya karar verdim. Baska bir önerisi olan olurmu? Mat ekranlı yansıma yapmayan bir model varmi. Yardımcı olan arkadaşlara simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maç izlemeyi seven biriyseniz. Trumotion özelliği ile ilgili bir araştırma yapın. Bu özellikten dolayı bu ürünü almadım. Beklemedeyim.
  • 49uf8507 kliksa da 2649tl şu anda. ilgin olsun.
  • kesinlikle vestel tavsiyemdir 3d smat özellikteki bir çok tv yi alabilirsin hemde memleket ürünü
  • kliksa dan aldım 2650 liraya piyasa da teknoloji marketlerinde 3150 den aşağı yok. nette ise bu fiyata sadece kliksa da var.
  • AMAN HOCAM AMAN.. BENDE 43UF7787 KULLANIYORUM VE BU TVLERE TRUMOTİON GELECEKMİ GELMİYECEKMİ BELİRSİZ İKİ GUNDUR OKUMADİGİM YABANCİ FORUM KALMADİ ONLARDA BAYA TARTİSMİSLAR AMA SANİRİM TRUMOTİON EKLENMEYECEK BU TVLERE.. YANİ 7787 VE 8507 SERİSİNEE.. 2.200 LİRAYA ALDİK SANKİ PARAYİ KOLAY BULUYORMUŞUZ GİBİ BİDE TRUMOTİON YOK LG LERİN HEPSİNDE VAR DİYE BİLİYORDUM AĞIR KAZIK YEMİŞ HİSSEDİYORUM ŞU AN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    4K OLED Monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.