Bildirim
3000tl lcd tavsiye 49uf8507?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Maç izlemeyi seven biriyseniz. Trumotion özelliği ile ilgili bir araştırma yapın. Bu özellikten dolayı bu ürünü almadım. Beklemedeyim. -
49uf8507 kliksa da 2649tl şu anda. ilgin olsun. -
kesinlikle vestel tavsiyemdir 3d smat özellikteki bir çok tv yi alabilirsin hemde memleket ürünü -
kliksa dan aldım 2650 liraya piyasa da teknoloji marketlerinde 3150 den aşağı yok. nette ise bu fiyata sadece kliksa da var. -
AMAN HOCAM AMAN.. BENDE 43UF7787 KULLANIYORUM VE BU TVLERE TRUMOTİON GELECEKMİ GELMİYECEKMİ BELİRSİZ İKİ GUNDUR OKUMADİGİM YABANCİ FORUM KALMADİ ONLARDA BAYA TARTİSMİSLAR AMA SANİRİM TRUMOTİON EKLENMEYECEK BU TVLERE.. YANİ 7787 VE 8507 SERİSİNEE.. 2.200 LİRAYA ALDİK SANKİ PARAYİ KOLAY BULUYORMUŞUZ GİBİ BİDE TRUMOTİON YOK LG LERİN HEPSİNDE VAR DİYE BİLİYORDUM AĞIR KAZIK YEMİŞ HİSSEDİYORUM ŞU AN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X